Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paliwo za ok. 2,4 zł? Czy to możliwe? |
asw..."ciezko w lomzy jest znalezc dobrego pracodawce" - popieram :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paliwo za ok. 2,4 zł? Czy to możliwe? |
Pewnego razu chłopak wykorzystując nieobecność rodziców zaprasza na wieczór dziewczynę. Jednak niespodziewanie w domu pojawiają się przedwcześnie rodzice i zastają ich w trakcie igraszek… Zawstydzona dziewczyna myśli sobie: – O jejku myślałam, że on będzie już moim mężem – opinie u teściów mam straconą. Speszony chłopak w bezradności stwierdza w myślach: – Nie to już koniec, mieli mnie za takiego odpowiedzialnego chłopaka. W tym roku matura, myślałem że kupią mi samochód – teraz już przepadło. Zaskoczony ojciec patrzy i myśli sobie: – Moja krew, fajna ****. Natomiast serce matki: – No nie! Jak ona trzyma nogi? Przecież jemu jest niewygodnie
|
|
Cześć agaa875. Dzięki za informacje. Bardzo szybko wyznaczyli Tobie pierwsze spotkanie. Dobry znak. Nie ukrywam,że będę czekać na informacje z przebiegu twojej sprawy :) Życzę powodzenia. Pozdrawiam wszystkich. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
http://www.collegehumor.com/video:1815038 hahaha niech no który z wiomaru rak zrobi
|
|
W max dance na Polowej są też jakieś tańce - chyba videoclip dance.
|
|
Amerykańscy naukowcy opracowali technologię dzięki której stworzyli drucik o grubości 1 nanometra chcąc się pochwalić wysłali drucik kolegom po fachu z Rosji . Po tygodniu drucik wraca do ameryki a naukowcy po dokładnym zbadaniu pod mikroskopem ze zdziwieniem stwierdzili że ich wynalazek w 5 miejscach jest ... przewiercony
|
|
Chciałbym stację z autogazem na ul. WOJSKA POLSKIEGO naprzeciwko Czarnego Kota. Naprawdę czuć różnicę w porównaniu do gazu z większości naszych stacji!
|
|
Hehe dzięki wielkie wam wszystkim! Przecież jakoś muszę się przygotować do 3 edycji You Can Dance! Haha xD
|
|
ja przeczytałem tylko fragment o żyletkach, ja myślałem zawsze że jak ktoś to trzyma w szufladzie to się goli (albo depiluje , chyba na jedno wychodzi) i tyle , widać byłem w błędzie :P http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A jaki to zły pracodwca a dobry pracownik. Pewnie zły pracodawca bo goni do roboty a dobry pracownik to ten co się opier..la. Nie pasuje praca u kogoś to sam zakładam firmę i nie dorabiam dziadów.
|
|
skoro stali na ograniczeniu do 40 km/h to zapewne ustawili na fotoradarze prędkość powyżej której miał reagować ale na pewno byś zauważył błysk gdyby fotoradar zrobił Ci zdjęcie
|
|
W d..ę już nie lezie opisywanie tych zły pracodawców. Pojadą zagranicę to zapier...ają na zmywaku albo na budowie i jest cacy, a niemiec albo angol ich wydyma i nie zapłaci to ogon pod siebie i do Łomży do złych pracodawców.
|
|
Obawiam się,ze możesz dostać mandat. Mojego chłopaka złapali tak kiedyś na Spokojnej. Jechaliśmy całkiem wolno. Radar zauważyliśmy w ostatniej chwili bo był schowany za słupem(identyczna sytuacja jak u Ciebie). Mój chłopak wkurzył sie strasznie zawrócił samochód i porobił zdjęcia tego radaru, a raczej słupa, zza którego nie było go praktycznie widać. Jak przyszedł mandat poszedł wykłócać się do Straży Miejskiej, ale został tylko bardzo niemiło potraktowany. No i 100 zł oczywiście stracił. Wiadomo, że powinno jeździć się przepisowo, ale o kilka kilometrów niż ograniczenie prędkości każdemu zdarza sie pojechać. Strażnikom także Cóż, takie czasy...
|
|
Może ciężko znaleść dobrego pracodawcę ale dobrych pracowników na pęczki ? gruba przesada Naprawdę dobrego pracownika praca sama znajdzie.
|
|
Ja jak tam tankowałem to palił dużo i słaby był.... tankowałem zawsze w Piątnicy lub jak się jedzie na Wiznę to za Piątnicą i lasem na prawo
|
|
Dobry pracownik? Ze świecą szukać. Szczególnie wśród tych do 30tki. Dobry pracodawca? Nie wiem, co to znaczy. I nie mądrzyć się tu małolaty, polskiego sie naucz jeden z drugim i później szukaj pracy. Pozdrawiam.
|
|
Z tego co wiem o gdyby zgłosiła, że w ostatnim usg wykazało jej, że bobas będzie duży skutkowałoby powtórzeniem badania przed porodem i c.c. Przynajmniej tak było w przypadku moich znajomych. Spokojnie, nie stresuj się w Łomży na prawdę nie jest źle :o)
|
|
A ja tankuję na dawnej bazie WZGS.Jeżdżę na tym gazie codziennie i jestem zadowolony.I naprawdę tanio!Polecam.
|
|
Najlepiej zgłoś sie tam do nich do kanciapy i sie przyznaj:)
|
|
też jechałam i widziałam ten fotoradar - i co bardzo dobrze go ustawił. Radary nie sa na pokaz tylko do eliminowania z ruchu głupich palantów co te predkości przekraczają. Jak chcesz go sobie poogladac to do muzem. Nie bardzo rozumiem komu tu w tym kraju w głowach się porabało? Jakim prawem policjant lub strażnik ma się kajac przed przed idiotami co jeżdzą ze sztywną noga na gazie i go jaśnie pieprzonego uprzedzać gdzie stoi fotoradar bo weżmie się jeszcze taki zdenerwuje ,że aż zawróci i zrobi zdjęcie. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
co tu dyskutować po prostu TIRY won z miasta. Tak naprawdę to w bambuku władze miasta i radni robia mieszkańców. Oficjanie trabia w tube ale nie tak zbyt donosnie ,że nie chca TIRÓW po cichu układają sie z wojewoda i zmniejszaja zakaz przejazdu tylko do 24.00 do 05.00 i taka jest prawda. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
ha ha no normalnie sie poszcze jak czytam takie pseudointelektulanie technicznie wywody talk2me. No a reszta to jeszcze naprawdę kupi . Ha ha ha. Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
Chciała bym się dowiedziec gdzie można zrobić kurs fryzjerski Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
Dran: miałem na myśli właśnie to, że im pracownik starszy, tym lepszy. Ale cóż, nie tylko ja o tym wiem i stąd tak trudno znaleźć pracownika po 30-tce. Pozdrawiam.
|
|
puść na luz napewno nie dostaniesz mandatu
|
|
to jest smieszne, takie chowanie sie w trawie! w anglii nawet na ulicy sa naznaczone pasy poprzeczne dokad siega radar.
|
|
postawili marnej jakości zadaszenie i padła jakość. kiedyś tam tankowałem i całkiem całkiem było a teraz niestety tylko shell- 5 grosiaków taniej na litrze dla stałych klientów no i gaz niczego sobie:) no i oczywiście Piątnica za motelem:) każdy narzeka a mi tam nieźle zawsze wychodzi w relacji cena do ilości przejechanych kilometrów Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
Tez ja pamietam... To byly czasy :) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Poprawka, dla tych mocno wnikających:) Chciałbym POLECIĆ stację z autogazem na ul. WOJSKA POLSKIEGO naprzeciwko Czarnego Kota. Naprawdę czuć różnicę PODCZAS JAZDY w porównaniu do gazu z większości naszych stacji!
|
|
No gdzie, jak nie w kraju komunistow -PRLakow, istnieja niepisane zasady, ze prawo jest dla picu, po to tylko by organizować spoleczne zawody w lamaniu go ? Gdzie indziej Policja/straz miejska/inne sluzby porzadkowe wg. spolecznego przekonania jest od wszystkiego tylko nie od pilnowania porzadku ? Boze Z JAKIMI DEBILAMI JA W KRAJU ZYJE? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |