Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest opinia biegłych o Ryszardzie C jest poczytalny |
No to tylko pozazdrościć ze na dłużej wystarczy .Nie wiem jakie jest zgranie wśród tych pracowników porostu całą grupą zastrajkować żeby coś sie zmieniło wszystkich nie wyrzucą .A tak to kasa za wypłaty leży na koncie szefa i procent rośnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest opinia biegłych o Ryszardzie C jest poczytalny |
hehe o czym tu mowa pracowalem w tym syfie ponad 4 lata i raczej lepiej byc juz tylko moze ale nie bedzie . a nawet jak bedzie lepiej aura potrwa do nastepnej wyplaty a ludzie za bardzo trzesą portkami zeby cos z tym zrobic ;] pozdrawiam
|
|
STOKROTKA-... miałam identyczną sytuacje kupiłam adidasy za prawie 300zl (skórzane,) po miesiącu "przetarła się" pękła skóra na czubie. Buty zaniosłam do sklepu chcąc je zareklamować. Brunetka tylko spojrzała i powiedziała, że nie przyjmują ich ponieważ jest to wada mechaniczna z mojej winny:P (podobno chodzę inaczej... jak to zostało określone przez ekspedientkę "z palców" a nie "z pięty" ........ Chyba mamy jasną sytuację, w tym sklepie jest wciskany towar, który nie podlega żadnym gwarancjom, a jakoś jest odwrotnie proporcjonalna do ceny i jednym słowem do dup.y ...... 1 wysoka cena=0 2 brak gwarancji=0 3 brak rabatu=0 4 obsługa również:P brak = 0 ( z wyjątkiem blondynki, która w stosunku do mnie zawsze była w porządku). szczerze polecam każdy inny sklep byle nie ten "pseudo sklep"
|
|
Jestem- pisze; "popytaj się w szkole o to nauczycielkę czy warto do niej iść i porozmawiać o uczniu który jest u niej zagrożony bo koleżanka boi się iść ponieważ jej syn mówi że nie ma sensu z nią rozmawiać woli powtarzać 1 klasę w innej szkole."... Pytam więc: czego miałaby dotyczyć ta "rozmowa" , że "nie ma sensu"? Pewnie nie bierz ona "kopert"- bo o czym może "rozmawiać" z naczycielem nieuczący się przez cały rok uczeń lub jego matka przed samym wystawieniem rocznych ocen? A z którymi to nauczycielami taka "rozmowa" przynosi "pozytywne efekty"- to chciałbym właśnie wiedzieć bo nie wierzę, że z innych przedmiotów -poza niemieckim- jest tak wspaniale ("to nauczycielkę"). szpenio - człenio!!!!
|
|
czy ktos wie jaka piosenka leci w tle? dziekuje za pomoc http://pl.youtube.com/watch?v=j1G-3laJJP0
|
|
a to,że mieli kilka zgłoszeń w jednej sprawie i nic nie zrobili,to nie jest czasem zaniedbanie? No nie wierzę,że nagle całą Policję w promieniu wielu kilometrów gdzieś wywiało,żeby nie można było zatrzymać żula za fajerą,który mógł kogoś ZAMORDOWAć na drodzę. Chyba,że wiedzieli kto to i z pewnych powodów nie zrobili nic specjalnie...
|
|
logic86: a skąd masz takie info? A może poprostu trzeba iść i przekonać się samemu, bo ja słyszałem, że właściciel się zmienił i klub będzie dalej funkcjonował. Dobrze, bo fajnie było i mam blisko :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Hehe:) wydaje mi się, że to śpiewa Enya;p ale nie jestem pewien:)) a ta prezenterka niczego sobie:D hehe:) i jeszcze francuzka:)) hehe:) uwielbiam język francuski:)) hehe:) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
nie...to chyba nie jest jej glos:(( dzieki i tak :) czekam dalej :) Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
tylko bieganie i bedzie ok.
|
|
PŻ!!!
|
|
zaden Andrzej nie bedzie tam wlascicielm i to info na 100% pewne :D, lokal juz jest otwarty, narazie bez alkoholu, same kule, maszyny i napoje, jak bedzie koncesja to bedzie i piwko :)
|
|
W Łomży jest to dozwolone? Więszkość jeździ a w niektórych miastach za to dostaniesz mandat.
|
|
Powinien ale w Łomży nie ma :D
|
|
Jak nie ma obok ścieżki rowerowej to można po chodniku, oczywiście musimy jeździć ze szczególną uwagą na pieszych, zachowując nie dużą prędkość.
|
|
Ja chcialabym jeszcze sie zapytac o takie rzeczy: - czy jest mozliwosc skorzystania ze slynnych "pilek" ? - i ile placi sie za to, ze maz chcialby byc przy porodzie (ta sale rodzinna czy jakos tak)? - co trzeba przygotowae do lomzynskiego szpitala dla dziecka i dla siebie, bo slyszalam, ze w niektorych szpitalach ciuszki dla dzieciatka przynosi sie dopiero na wyjscie ze szpitala, ale czy cos jeszcze ? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Co myślicie o stróżach prawa z naszego miasta, i czy Łomża to bezpieczne miasto? Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem! ![]()
|
|
|
ZuzannaK, nie uważam że paplik głosi poglądy antypolskie, po prostu ma inną wizję Polski, gdzie nie rządzą księża, którym się wydaje że wszystkie rozumy pozjadali, tylko normalni ludzie, gdzie nikt nie jest traktowany jak półbóg, tylko dlatego że jest księdzem. A podane przez Ciebie argumenty w ogóle do mnie nie trafiają, wręcz przeciwnie, są dla mnie potwierdzeniem mojej wypowiedzi. Tak po za tym, widać że brakuje Ci argumentów w dyskusji z nim więc zaczynasz to co Wy ultra katolicy lubicie najbardziej, czyli pomówienia, i frontalny atak na jego osobę. A gdzie Wasza miłość do bliźniego ? Chciałbym też odnieść się do reszty tutaj piszących, ludzie to jest forum, tutaj każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, to że Zuzannak, ma takie a nie inne poglądy, nie upoważnia Was do obrażania jej. pozdrawiam
|
|
badboy moj post by skierowany do zalozyciale tematu-tego bezboznika
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |