sobota, 02 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zachodnie banki wywożą z POLSKI milijardy

Żyjesz w państwie w którym marihuana uznawana jest jako narkotyk i jest zakazana-musisz się do tego dostosować i tyle...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zachodnie banki wywożą z POLSKI milijardy

Tu nie ma admina to forum bezprawia :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Witajcie wszyscy:)
Mam takie pytanko, mianowicie chodzi mi o opinie dotyczące szkoły: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży a szczególnie o kierunek pielegniarstwo:P (jak tam jest, czy ciężko się dostać, a potem utrzymać i ogólnie Wasze doświadczenia)
Będę wdzieczna za Wasze opinie

Popieram Zuzannę.
Ten prowokator był proszony o zaprzestanie siania nienawiści, kłamstwa i oczeniania Polski i duchowieństwa. Nie zaprzestał.

No proszę. Taka Nasza poczyta sobie Palaka-kwizytora i myśli, że można publicznie obrażać ludzi.
Nie patrzy na zapisy w Konstytucji cos nam gwarantujące.
Nie pamieta, że jest Kodeks Karny, który czegoś zabrania pod groźbą kary.

Ja słyszałam że od 13

Brawo Nasza, to O N I łamią na każdym kroku Konstytucję, a teraz nie wstydzą się nią podpierać. Budowali IV i chcieli zmienić Konstytucję, aby wolnych ludzie wsadzać do pierdla. O N I mają jedynie słuszne poglądy. Tak nie wygląda demokracja i wolny kraj. Ubecje nam budowali, a teraz raptem jęczą i szukają praw. A fe!!!!!!!!!!

Inkwizytor dlaczego zachęcasz do ATEIZMU ???

Jakimi prawdami kierujesz się w życiu ??

Po co żyjesz, gdy według ateistów życie to pustka i nic po śmierci nie ma??

A ludzie po śmierci klinicznej potwierdzają, że coś po śmierci jest . . .

msza to nie jest sakrament

racjonalista nie zrozumie, nawet nie chce, co to jest moment przemienienia itd. dyskusja z nim na temat religii nie ma sensu

Do: Doctorr
Nie jaram nic. Poza tym używam mydła, dezodorantów, perfum i różnych kosmetyków.
Nauczyłam sie obsługi komputera, różnych urządzeń domowych, a nawet prowadzenia samochodu. Rakietą jeszcze nie leciałam.
A wrażliwość na POLSKOŚĆ I KATOLICYZM wyniosłam z domu, szkół, lektur, katechez. Lubie Radio Maryja. Moja ulubioana audycja to wtorkowa "Audycja dla małżonków i rodziców". Polecam.

Pozdrawiam - Zuza

"Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)

Uważam iż żyjemy w czasach demokracji i wolności słowa i ZuzannaK i Inkwizytor maja prawo wypowiadać własne zdanie, nikt nie powinien zabrać nikomu wolnych wypowiedzi.

PytaPytam się Was wielcy katolicy, gdzie jest Wasza miłość do bliźniego swego ?
Franio, ty nie reprezentujesz żądnego poziomu, dyskusja z tobą jest bezcelowa, wyzbądź się nienawiści, nie pluj jadem, musisz wiedzieć, że na tym świecie są ludzie, którzy myśla inaczej niż ty, i twoi władcy(księża). Nazywając się katolikiem, szkodzisz bardziej kościołowi niż paplik.
Kamil, przestań obrażać paplik, i zacznij używać argumentów, w innym wypadku, narażasz się tylko na śmieszność.
pozdrawiam

Kreator za słaby jesteś aby zamknąć to radio, zajmij się czymś innym i nie trać na pusto czasu.

Natomiast wszystkich którzy czują się obrażani przez trio : ,,paplik, inkwizytor i nasza" bardzo proszę o dokonanie wydruku ich tekstów i przejście sie z nimi do prokuratury. To nic nie kosztuje ale pomoże napewno !
Zróbmy wreszcie z tym porządek!

heheh ale cyrk buahahahahahahah banda idiotów. buahahahah

zapomnialem dopisac : 7tyś to nie 200 zł za buty :) ale mimo wszystko warto walczyć

Plujcie, plujcie jadem !!! Mnie jako katolikowi wstyd za Was. Zero normalnej dyskusji, sama agresja.
pozdrawiam

no - to dobranoc...

Jak można taki temat umieścić na forum???
MASAKRA!!!

Dziwny to przypadek, gdy właściciele salonów fryzjerskich, w tym mieście, wyrażają swoją negatywną opinię o innych salonach, nigdy tam nie będąc. Świadczy to o ich małostkowości i wielkiej zawiści, to taka łomżyńska domena.

Każdy z nas ma inne upodobania, wymagania, inne też potrzeby, uogólnianie świadczy o nieznajomości tematu.

Odrębny przypadek, wymagający kompleksowego leczenia to mobile (czytaj inne fora), tej dziewczynie już chyba nic nie pomoże, polski ciągle z błędami.

Co mysle o strozach prawa z Lomzy???
hahaha pracuja bardzo dobrze, do ich najbardziej lubianych zajec zalicza sie chowanie z suszarka za krzakami......

Witam Ponownie
napoczątku gra 9 z 7

pozniej 4 z 1

pozniej 10 z 2

pozniej 5 z 6
pozniej 3 z 8

ale niepowiem dokladnie kto o której gra bo nie zapisalem 3 i 8 gra okolo 13 Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org