Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zachodnie banki wywożą z POLSKI milijardy |
Żyjesz w państwie w którym marihuana uznawana jest jako narkotyk i jest zakazana-musisz się do tego dostosować i tyle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zachodnie banki wywożą z POLSKI milijardy |
Tu nie ma admina to forum bezprawia :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witajcie wszyscy:) Mam takie pytanko, mianowicie chodzi mi o opinie dotyczące szkoły: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży a szczególnie o kierunek pielegniarstwo:P (jak tam jest, czy ciężko się dostać, a potem utrzymać i ogólnie Wasze doświadczenia) Będę wdzieczna za Wasze opinie
|
|
Popieram Zuzannę. Ten prowokator był proszony o zaprzestanie siania nienawiści, kłamstwa i oczeniania Polski i duchowieństwa. Nie zaprzestał.
|
|
No proszę. Taka Nasza poczyta sobie Palaka-kwizytora i myśli, że można publicznie obrażać ludzi. Nie patrzy na zapisy w Konstytucji cos nam gwarantujące. Nie pamieta, że jest Kodeks Karny, który czegoś zabrania pod groźbą kary.
|
|
Ja słyszałam że od 13
|
|
Brawo Nasza, to O N I łamią na każdym kroku Konstytucję, a teraz nie wstydzą się nią podpierać. Budowali IV i chcieli zmienić Konstytucję, aby wolnych ludzie wsadzać do pierdla. O N I mają jedynie słuszne poglądy. Tak nie wygląda demokracja i wolny kraj. Ubecje nam budowali, a teraz raptem jęczą i szukają praw. A fe!!!!!!!!!!
|
|
Inkwizytor dlaczego zachęcasz do ATEIZMU ??? Jakimi prawdami kierujesz się w życiu ?? Po co żyjesz, gdy według ateistów życie to pustka i nic po śmierci nie ma?? A ludzie po śmierci klinicznej potwierdzają, że coś po śmierci jest . . .
|
|
msza to nie jest sakrament racjonalista nie zrozumie, nawet nie chce, co to jest moment przemienienia itd. dyskusja z nim na temat religii nie ma sensu
|
|
Do: Doctorr Nie jaram nic. Poza tym używam mydła, dezodorantów, perfum i różnych kosmetyków. Nauczyłam sie obsługi komputera, różnych urządzeń domowych, a nawet prowadzenia samochodu. Rakietą jeszcze nie leciałam. A wrażliwość na POLSKOŚĆ I KATOLICYZM wyniosłam z domu, szkół, lektur, katechez. Lubie Radio Maryja. Moja ulubioana audycja to wtorkowa "Audycja dla małżonków i rodziców". Polecam. Pozdrawiam - Zuza "Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)
|
|
Uważam iż żyjemy w czasach demokracji i wolności słowa i ZuzannaK i Inkwizytor maja prawo wypowiadać własne zdanie, nikt nie powinien zabrać nikomu wolnych wypowiedzi.
|
|
PytaPytam się Was wielcy katolicy, gdzie jest Wasza miłość do bliźniego swego ? Franio, ty nie reprezentujesz żądnego poziomu, dyskusja z tobą jest bezcelowa, wyzbądź się nienawiści, nie pluj jadem, musisz wiedzieć, że na tym świecie są ludzie, którzy myśla inaczej niż ty, i twoi władcy(księża). Nazywając się katolikiem, szkodzisz bardziej kościołowi niż paplik. Kamil, przestań obrażać paplik, i zacznij używać argumentów, w innym wypadku, narażasz się tylko na śmieszność. pozdrawiam
|
|
Kreator za słaby jesteś aby zamknąć to radio, zajmij się czymś innym i nie trać na pusto czasu. Natomiast wszystkich którzy czują się obrażani przez trio : ,,paplik, inkwizytor i nasza" bardzo proszę o dokonanie wydruku ich tekstów i przejście sie z nimi do prokuratury. To nic nie kosztuje ale pomoże napewno ! Zróbmy wreszcie z tym porządek!
|
|
heheh ale cyrk buahahahahahahah banda idiotów. buahahahah
|
|
zapomnialem dopisac : 7tyś to nie 200 zł za buty :) ale mimo wszystko warto walczyć
|
|
Plujcie, plujcie jadem !!! Mnie jako katolikowi wstyd za Was. Zero normalnej dyskusji, sama agresja. pozdrawiam
|
|
no - to dobranoc...
|
|
Jak można taki temat umieścić na forum??? MASAKRA!!!
|
|
Dziwny to przypadek, gdy właściciele salonów fryzjerskich, w tym mieście, wyrażają swoją negatywną opinię o innych salonach, nigdy tam nie będąc. Świadczy to o ich małostkowości i wielkiej zawiści, to taka łomżyńska domena. Każdy z nas ma inne upodobania, wymagania, inne też potrzeby, uogólnianie świadczy o nieznajomości tematu. Odrębny przypadek, wymagający kompleksowego leczenia to mobile (czytaj inne fora), tej dziewczynie już chyba nic nie pomoże, polski ciągle z błędami.
|
|
Co mysle o strozach prawa z Lomzy??? hahaha pracuja bardzo dobrze, do ich najbardziej lubianych zajec zalicza sie chowanie z suszarka za krzakami......
|
|
Witam Ponownie napoczątku gra 9 z 7 pozniej 4 z 1 pozniej 10 z 2 pozniej 5 z 6 pozniej 3 z 8 ale niepowiem dokladnie kto o której gra bo nie zapisalem 3 i 8 gra okolo 13 Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |