sobota, 02 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekonomiści nie zostawiają suchej nitki na rządzie- bedzie 2 x gorzej niz w Grecj

Reklamacja - nie ma żadnej :-) od razu powinni mówić, że buty nie posiadają gwarancji. U mnie ten sam rzeczoznawca co stwierdził, ze obuwie było użytkowane nie właściwie - powołany był jako ekspert w sądzie :-) co miał podważyć swoją wcześniejsza decyzję :-)
Spróbujcie spytać sie o rabat, kupowałem kiedyś za ładnych parę stówek - i usłyszałem, że nie udzielają rabatów :-)
A tak na marginesie - pod rosmanem, kupuję buty rzadko, ale tylko dlatego, że naprawdę jest ciężko je zajechać - no i oczywiście zawsze dostaję rabat :-). Polecam buty BADURA polska firma i jakość naprawdę przyzwoita :-)
A jak macie możliwość to ciągnijcie buty z zagranicy - nie dość, że taniej - to i jakość jakaś lepsza.
Koleżka przywiózł mi jeansy Wranglera - najnowszy model - bez promocji za 20 funtów - zdziwiła mnie tylko metka "wyprodukowano w Polsce" - u nas 3 stówki, dla angoli 20 funtów :-)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekonomiści nie zostawiają suchej nitki na rządzie- bedzie 2 x gorzej niz w Grecj

odpowiedz jest prosta-sadze,ze polowa klasy to nadzwyczajne lenie, a lenistwo wynioslo z domu i tam utrwalanych nawyków; po drugie założe sie,ze te 80 %na bank do przedmiotu sie nie przykładało( moze zobaczymy obecnosci na lekcji?notatki w zeszycie?zaliczane klasówki i poprawy tych klasówek?) po trzecie, najwidoczniej wiekszosc nie powinna uczeszczac do tej szkoly skoro ma problem z nauka(ci "uczniowie" moga miec jedynki z gramatyki, ale słowek chyba potrafia sie nauczyc?nie opuszczac zajec ?czy tez odrabiac lekcje ?)zreszta jezeli prog zaliczeniowy w gimnazjum jest 31%,a w liceum 51% to jak te biedaki moga cokolwiek zaliczyc;za wysokie progi najwidoczniej...nie jest to problem tylko tej szkoly,ale i innych rowniez, nie tylko w Łomży-zjawisko raczej ogolnoswiatowe,ale skoro sie gówniarzom przyzwala na wszystko, skutki sa takie,ze odpowiada nauczyciel..jestem-jest to mozliwe,ze uczniowie, nawet w 80%, sa sami sobie winni, bo tych starajacych sie jest coraz mniej...

Re: Ekonomiści nie zostawiają suchej nitki na rządzie- bedzie 2 x gorzej niz w Grecj

kto wie co się tam dzieje?
od dluższego czasu jest zamknięte, ale w środku wystrój wnętrz pozostał :/

był dobry lokal do pogrania w kulki i wypicia browca i zamknęli?

Nie bój się, sanepid już odebrał, niedługo otworzą.

dalej będzie bilard?

oby! bo niezłe stoły tam były

W granicach godziny 22:10 w stronę Wizny jechał zielony Opel Omega B w sedanie. Jego kierowca był pijany, jeździł po całej szerokości ulicy i spychał inne samochody...

Jechałem za nim do samego Bożejewa, dzwoniłem na policję jak byłem na wylocie z Piątnicy i NIE BYŁO policjantów którzy mogliby jego zatrzymać :///

Niestety udało mu się mnie zgubić :/ Krew mnie zalewa jak widzę takich ludzi na drodze - i w dodatku policja nie może nic z tym zrobić.

Nr rejestracyjny tej Omegi to BL 0459... lub BL 0495... - ostatnią cyfrę znam ale jej nie podaję ze względów ochrony danych osobowych.

Od dyżurnego policji dowiedziałem się że były jeszcze inne zgłoszenia w tej sprawie.

Może ktoś wie coś na ten temat?

Ajjj u nas tak jest że za najechanie kołem na trawnik jest komu karać a takie sprawy pozostają bezarne ://///

czyli od 12 lat zadnej zmiany :D
pracowalo sie to sie wie :D

pozdrawiam uciemiezonych

Po pierwsze nie pisz że pijany bo tego nie sprawdziłeś. Po drugie jeśli masz jakieś wątpliwości co do pracy policji przejdz się do komendanta i przedstaw sprawę po trzecie najlatwiej jest oczerniać, gorzej przepraszać. Jeśli przestawisz nam streszczenie rozmowy z Komendantem to wtedy możemy porozmawiac, bo jeśli masz zamiar tylko bić pianę i nic nie robić w związku z tym, to daj sobie spokój.:)

a szkoda, bo z p. Andrzeja to kawał byznesmena. Pewnie planuje cos bardziej powaznego.

Riposta

"Jeśli przestawisz nam streszczenie rozmowy z Komendantem to wtedy możemy porozmawiac, bo jeśli masz zamiar tylko bić pianę i nic nie robić w związku z tym, to daj sobie spokój.:)"

Może jeszcze powinien nagrać tę rozmowę na dyktafon? A najlepiej przeprowadzić ją w obecności świadków co?

podobno praca 3zmianowa od poniedziałku do niedzieli bez dnia wolnego. Tak było słychać o JDA

Jak długo jakiś inbecyl będzie pluł nam w twarz? Ludzie obudźmy się i zróbmy coś! Na co on sobie pozwala ? Gdyby on coś takiego poczynał z islamem lub judaizmem dawno by go namierzono i ucięto by mu ten głupi łeb jak zwykłemu baranowi bo takim on jest. Tylko my chrześcijanie jesteśmy tak tolerancyjni a może leniwi i przyzwalamy takie bluzgi przeciw nam, przecież kazdy z nas otrzymując sakrament bieżmowania składał ślubowanie że będzie strzegł i bronił wiary - i co?
Taki łobuz bezkarnie depcze nam po odciskach a my siedzimy cicho. Nie wierzę że na to forum zaglądają same niedowiarki, bo nie zebralibyśmy się tak szybko na biały marsz po śmierci Ojca Św. Jana Pawła II gdybyśmy informacji o jego organizowaniu tu nie spotkali. Pomni osoby naszej nieodżałowanej pamięci ukochanego Ojca Św. który całe swe życie poświęcił dla głoszenia naszej wiary zróbmy coś bo ten łajdak i jemu ubliża i wszystkim męczenikom którzy oddali swe życie za wiarę. Kiedyś się mówiło że karalne jest obrażanie przekonań religijnych a tu taki zboczeniec tak bardzo pastwi się na nas i włos z pustego łba mu nie spada.? Powiedzmy wreszczie - dość !!!

Przepraszam to pomylka chcialem to wstawic na nowy temat i tak zrobilem a to zamiast skasowac niechcacy wyslalem

Ziuta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org