Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna porazka+Polska w raporcie EIU |
hehe Ci kolesie z bialegostoku wiem ze dzwonili bo tam mam z nim kontakt !!! PAMIETAJCIE TO JEST eSPORT !!!!! DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna porazka+Polska w raporcie EIU |
jesli chodzi o przekliniaka to porywacze sami z nim nie wytrzymaja i go oddadza ale jak chodzi o bialego to ja go widzialem tydzien temu na gubalowce reklamowal coca cole Jarek
|
|
A ja wam mówię, że w Klanie(czyli ten sklep pod rossmanem i chilli pizzą na długiej) kupicie naprawdę firmowe buty, które długo wytrzymują. Ja kupuje tylko tam i nie dość, że moge chodzić przez 2 lata w tych samych butach to i dostaje bardzo dobre rabaty ;)
|
|
racja racja jestem-szukasz usprawiedliwienia dla zamieszczenia tego zalosnego tematu ta pani nie pracuje tam od tygodnia, wie co robi, a ze wymaga... na tym chyba polega nauczanie i wg mnie to jest obrabianie tylka publicznie prosby o wypytanie o te osobe, jakies glupie insynuacje na dodatkowe godziny bylo miejsce w styczniu jak byly problemy z niemieckim a nie w maju
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |