piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO 30% PIS 42% !!!

nawet East Clubbers bedziem sie bawic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO 30% PIS 42% !!!

przegralismy :(

2-1

pierwszy post :)

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

i co w związku z tym?

flinta nagrywa dzieki idolu, i mysli ze jest wielka gwiazda. flinta wracaj tam skad przyszlas

ale sędzia do dupy,
chyba nie za darmo tego karnego podyktował dla piasta.

DiDi

ale jaja ciekawe kto jeszcze będzie w Łomży feel pewnie jeszcze pewnie będzie kombi . Kóżwa ja to mam farta a mnie akurat nie będzie eh

no właśnie po to był idol

a może to jest gans :
http://www.youtube.com/watch?v=dXDy-7x0uZo

i stąd te fochy :)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

a poza tym kombinuja na dystrybutorach, mialem znajomego ktory tankowal i niezle na tym wychodzil, najlepiej w renomowanych stacjach a nie w jakis pipidówach

moja mama miala kiedys opracje ucha,ktra przeprowadzal kalinowski - dodam ze przeprowadzil ja perfekcyjnie,dlatego go polecam zarowno wszystkim swoim znajomym(nie bylo jeszcze osoby,ktora nie bylaby zadowolona) jak i forumowiczom,ale skoro twojej cioci nie pomogl... czlowiek jest tylko czlowiekiem... pozdrawiam

Dr.Pyt przyjmuje prywatnie kolo okruszka chodzilam do niego sama i z dzieckiem na 3migdal jest bardzo dobrym specjalista

narazie to tylko pomysł!!!! zanim je zrobia i wypuszcza to z rok musisz poczekac

ehh juwenalia prawie za miesiąc a wy je już ocenianie ... ?

porażka ....

skąd w tym mieście tyle buraków....

a oceniacie już wykonawców dogodzić wam wszystkim na raz sie nie da
zawsze możecie sie dogadać z organizatorami i sponsorować występ jakiegoś zespołu

http://allegro.pl/item362104411_4_jantary_dukat_lokalny_lomzy.html

za krąg z tego co wiem 5 pkt

Panie na lekcji biologi pyta uczniów
1 pytanie jak robi krówka
kuba mówi muuu
2 pytanie jak robi kotek
ola mówi miałłł
3 jak robi pies
a jasio odpowiada
na ziemię skurwysynu nogi szeroko ręce na głowę

Co za ludzie. Wszystko co zostanie napisane to zaraz kryptoreklama. Chyba dobrze że jest info że jest jakaś impreza a jak inaczej mają się rozgłaszać?

Mam pytanie czy uczy sie ktoś w budowlance i ma problemy z nauko języka niemieckiego ?

Pozdrawiam

FastFurious - wyjales mi to z ust. Ja mialem buty z tego sklepu MIESIĄC, czarne reeboki przed kostke w srodku wypelnione szara kratką pewnie o te same chodzi. Jak narazie nie zawiodlem sie tylko na butach z Rossmana na ul. Długiej

Co sądzicie o pracy i płacach w łomżyńskich drukarniach?

ja tam też kupiłem buty, białe z niebieskimi wstawkami oraz niebieskie w środku, po miesiącu "na białym" wyszły mi niebieskie przebicia a po jakimś czasie zaczęła mi wychodzić gąbka ze środka... totalna lipa
popatrzcie tam też na inne towary, jakiej są jakości, koszulki wyglądają jak z rynku, kurtki szeleszczą jak dres :P a obsługa niezbyt miła, pamiętam tam taką brunetkę, a jeszcze jakie ceny...

tak na maginesie:
ostatnio byłem w sklepie na pl. niepodleglosci (wszyscy wiedzą jaki, bardzo go sobie cenie, bo stamtad mam najlepsze ubrania) tam wlasciciel mi powiedzial ze juz nie sprzedaja tam rzeczy firmy ktorej nazwa zawze byla kojarzona z tym sklepem, bo ich obecne towary sa o wiele nizszej jakosci niz kiedys, powiedzial mi ze juz nie chce ciagle odbierac reklamacji od klientow i teraz sprzedaje jeansy innych marek, np mavi, a rzeczy poprzedniej marki sprzedaje obecnie inny, nowy sklep "w centrum"

GREY- i ja wlasnie masz racje o to chodzi madrze napisane o to mi wlasnie chodzilo i do tego zmierzalam sluchajcie to nie jest pierwszy przypadek i nie ostatni w tym sklepie tu zadna reklamacja nie jest uwzgledniona
jesli kupuje buty za200zl i po2 tygodniach normalnego chodzenia szkola dom wyjscie pod blok on sie rozkleja a potem sie slyszy ze ma sie dziwny jakis inny sposob chodzenia
to sie kupuje do chodzenia a nie do patrzenia na to niestety ale tam juz tak jest

"jestem" odpowiedź napisana przez magia_2 jest jedyną odpowedzią dającą ci poczucie że coś się uda załatwić.

Pytanie brzmi co da dodatkowa godzina wyrównawcza jeśli np wiekszość klasy opuszczała lekcje niemaca w ciągu roku? Czy są takimi geniuszami że w kilka godzin zrobią całoroczny materiał?

Dlaczego nauczyciel miałby brać nadgodziny i marnować swój prywatny czas skoro "szanowni słuchacze" nie raczyli zaszczycić go obecnością w ciągu roku szkolengo?

Czy jest to sprawiedliwe względem tej garstki osób które nie opuszczały lekcji i mają oceny pozytywne z niemca? Czy jest to sprawiedliwe wobec osób które zdawały maturę z niemca i do egzaminu przygotowywały się od klasy pierwszej?

Co do kompetencji nauczyciela to w szkołach funkcjonuje coś takiego jak hospitacja. Jest to wizyta dyrektora na lekcji i ocena umiejetności nauczyciela.
Skoro hospitacje nie wykazują błędów w sposobie nauczania to nie ma co szukać winy u nauczyciela.

Bezczelnością jest fakt że taki post został zamieszczony. Prawo do protestu mają osoby które wykazały się próbą zgłębienia przedmiotu a nie zwyczajne obiboki. Dając przyzwolenie na protesty obiboków doprowadzimy do tego że z każdego przedmiotu będzie można kwestjonować oceny. Dziś szkoła nie jest obowiązkowa. Jeśli nie chce się chodzić przez cały rok to trzeba być konsekwentnym i olać szkołę do końca.

Jeśli ma się problem z jakimś przedmiotem to wkłada się w niego 3 razy wiecej pracy a nie liczy na to że da się coś załatwić.

Podobno w tym kraju walczy się z korupcją. Jeśli w jakiś cudowny sposób władze szkoły zgodzą się na przepychanie tłumu tumanów będzie to oznaczało że ktoś posadzony wyżej wzioł w łapę.

Tak czy inaczej w szkołach średnich poprawki są w sierpniu. Zamiast dawać mlodym poczucie że pod stołem da się coś załatwić lepiej sprawdzicie ich zeszyty co wnich mają. Zapewnie nic.
Nie ma co skamleć tylko do roboty do sierpnia zostało mało czasu, a zaległosci są zapewne z całego roku.

O "budowlance" mówi się że jest to szkoła w której nie trzeba się uczyć.
Że wszystko da się załatwić przy pomocy koperty. (pogadajcie z tymi co ją skonczyli)
Może w końcu pojawił się ktoś kto poważnie podchodzi do swojej pracy i wymaga?

Dlaczego w pierwszym LO czy w innych szkołach nie słychać takiego jęczenia??? Z bardzo prostego powodu. Szkoły te stawiają swoim uczniom wymagania. Nie przyjmuja delikwentów z 3 punktami na egzaminie gimnazjalnym.

Może sytuacja ta będzie sygnałem dla nauczycieli z budowlanki by zaczeli walczyć o dobre imię swojej szkoły. Może powinni podnieść poprzeczkę, by to co stanowi normę w innych szkołach nie wzbudzało kontrowersji w ich placówce.

wszedzie ten sam chlam raz po zakupie butow pod rosmanem na dlugiej za tydzien zaczely sie proc zanisolem do reklamacji uznali i naprawili wade zszywajac buta sytuacja powtorzyla sie dwukrotnie i dwukrotnie naprawiali wade za czwartym razem poszedlem tam i powiedzialem ze przychodze z ta sama usterka czwarty raz i chce wymienic buty na nowe na co uslyszalem ze nie ma takiej mozliwosci ze jedynie moga oni wyslac je do rzeczoznawcy i tak za 3 tygodnie idac do sklepu otrzymalem pisemko od rzeczoznawcy ze obuwie bylo uzytkowane w nie w tym celu do ktorego zostalo wyprodukowane a wyprodukowali je jedynie do gry w kosza na sali zas moje obuwie w podeszwie mialy male kamyczki co wskazuje ze chodzilem w nich po podworku szkoda tylko ze sprzedawca nie uprzedzil mnie ze buty za 4 stowki sluza jedynie do gry na sali na takie luksusy to mnie jeszcze nie stac mam jedna rade jezeli bedziecie kupywac kiedykolwiek buty poproscie sprzedawce aby wskazal wam te w ktorych mozecie chodzic np do pracy a okaze sie ze nie ma takowych od tamtej pory skladam zamowienia u rodziny w stanach i wysylaja mi z tamtad jak do tej pory zadna para butow ani sie nie pruje ani rozkleja a chodze w nich wszedzie chyba sam otworze sklep z butami i ceny beda nizsze i jakosc lepsza

nie zbiegajmy z tematu chodzil tu o sklep sportowy w stokrotce i to ze te buty sa tam bardzo wadliwe i kazda reklamacje na nie konczy sie NIEUZNAMIEM a sklepie pod rosmanem zaopatruje sie dlugo i w tych butach tam chodzilam ponad rok wymieniane byly tylko dlatego ze chcialo sie nowe a nie ze musialo sie kupic sa lepszej jakosci niz w galeri jestem juz tego pewna

Nie zapomnijcie go na pal nabić. Możecie przy tym "Barkę" zaśpiewać.

Jak bardzo jesteś ograniczony, jak wielka jest ciemnota, w której utrzymuje ciebie twój kościół /Toruński/! Sądzę, że lepiej od ciebie zaśpiewałbym "Godzinki" i inne pieśni, a moja religijność sięga nawet matury, przed którą modliłem się w kościele. Bierzmowania udzielał mi abepe Poetz, a w szkole średniej lekcje religii prowadził ks. Jankowski z Łomżycy. Moja, typowa "katolicka droga" ułatwiła mi świadome dojście do ateizmu, najwyższej formy świadomości człowieka.

Wyrazy najgłębszego współczucia.

Nie bądżcie naiwni w wierze. Kościół sprzedaje puste polisy ubezpieczeniowe na życie wieczne.

zeby bylo bezpieczniej musimy sami sie o to starac... a jak to w prawdziwym zyciu...nie zawsze jest tak kolorowo

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

ale WY jestescie slabi i oklamywani biedne szare myszki katolickie zal mi was ksieza manipuluja wami jak tylko moga, a wy im na to pozwalacie. Do chrzescijan to wam jeszcze DALEGO brakuje, ja osobiscie wierze w Boga Jezusa Chrystusa Maryje i w jego przykazania, a nie jak wy w kosciol i przykazania stworzone przez czlowieka

Misiu z Zajączkiem złapali złotą rybkę i of coz rybka do ze nich starym tekstem, że 3 życzenia i w ogóle, tylko wypuśćcie ją. Na to Misiu:
- Chciałbym żeby w naszym lesie były same niedźwiedzice tylko ja sam jeden niedźwiedź.
Rybka myk-bzyk i w lesie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia.
Teraz kolej Zajączka:
- A ja chciałbym motorek.
Miś na niego gały wywalił, rybka mało orła nie wywinęła, ale cóż. Myk-bzyk i Zajączek już ma motorek. Misiu podjarany, ciągnie dalej:
- Ja to bym chciał, żeby w całej Polsce były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź.
Rybka myk-bzyk i w Polsce same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia.
Zajączek skromnie poprosił o kask. Myk-bzyk Zajączek w kasku. Misiu podjarany wali:
- Rybka, ja to bym chciał, żeby na całym świecie były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź.
Rybka myk-bzyk i na całym świecie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz
Misia. Misiu cały happy i napalony jak buhaj po urlopie, leje z Zajączka. Zajączek wsiadając na motorek, rzuca na odchodnym:
- A ja bym chciał, żeby Misiu był pedałem.

Idzie sobie zajączek przez las i pali papierosa. Widzi to krowa i mówi:
- Taki mały a już pali.
A zajączek na to:
- Taka duża, a stanika nie nosi!
Idzie zajączek przez las i tak sobie na głos śpiewa:
- Pomylony Misiu, pomylony Misiu...
Nagle z za drzewa wychodzi Misiu, groźnie zagląda na zajączka i pyta:
- Co tam śpiewasz sobie?!
Zajączek bez chwili wahania śpiewa dalej...
- Pomyliło mi się... pomyliło mi się...

- Zajączku, dlaczego masz takie krótkie uszy?
- Bo jestem romantyczny.
- Nie rozumiem.
- Wczoraj siedziałem na łące i słuchałem śpiewu słowika. Tak się zasłuchałem, że nie usłyszałem kosiarki...

Niedźwiedź był strasznym pijakiem i wszystkie pieniądze przepijał. Natomiast zajączek był prawym zwierzakiem. Pewnego razu niedźwiedź widzi zajączka jadącego Fiatem 126 i pyta:
- Skąd to masz?
- Jak się oszczędza to się ma!
Na drugi dzień zajączek jedzie Polonezem Caro i mijając zalanego niedźwiedzia woła:
- Jak się oszczędza to się ma!
Na trzeci dzień zajączek idzie do sklepu, przechodzi przez ulicę, a tu wprost na niego jedzie Porsche 911. Samochód hamuje z piskiem opon, wysiada zalany, jak zwykle, niedźwiedź i mówi:
- Jak się sprzeda butelki to się ma!

ja jednak podziwiam odwage paplika. sadze nawet, ze moglby on byc naszym towarem eksportowym, misjonarzem liberalnych wartosci w jakims trudniejszym niz zapyziala Polska terenie. co wy na to, zeby wyslac naszego szczekacza do iranu. co, nie pojechalby? no, pewnie nie. bo gbyby wyrwali mu wlosek na dupie przeszedlby od razu na islam i wstapil do al-kaidy. ale tutaj moze poszczekac sobie bez konsekwencji, walczyc ze swoimi kompleksami, ze tata go nie ochrzcil, bo oderwali by jego ryj od koryta PZPR. nie przejmujcie sie takimi gnojami. pozdrawiam

Do Tadeusza K.: Msza Święta jest sakramentem, jeśli uczestniczymy w Niej w pełni. Eucharystia to przecież Msza Święta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org