Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piorunek a lotnisko |
Pani Ewa Krasocka kancelaria przy sądzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piorunek a lotnisko |
nie twierdze że sprzedawcy powinni wiedzieć wszystko o danym produkcie, ale jeżeli ktoś Ci mówi że dany produkt jest Made In Japan a jest on produkowany w Polsce to tylko świadczy o niekompetencji sprzedającego, dokładnie chodzi o TV LCD Toshiba, lub piekarnik do zabudowy Electolux pisze Made in Germany sprzedający twierdzi że to produkt Włoski tak jak Bosch i Siemens i najlepsza jest Amica w której na ekspozycji odpadają pokrętła, a drzwiczki w pralce się nie zamykają. Jedyną pocieszającą żeczą jest to że identyczna obsługa jest w MediaMark.........
|
|
raczej tak nie kupisz już oleju,jak tydzień temu u nas tankowali to trzeba było podpisać,że do ogrzewania domu...pozdro
|
|
Ja się tylko ciesze że już lepiej z Twoim okiem skoro dajesz rade patrzeć w monitor i dzielić się na forum swoją niemiłą przygodą. Jak miałbym władzę to bym zwolnił pare osób i wstawił w wolne wakaty doktora Kidlera, rodzinę Basenów i ewentualnie Wstrząsa na pół etatu.
|
|
zdaj za granicą:)
|
|
Dzięki wszystkim już sie dowiedziałem otwarcie 3 maja w sobote a wstęp od 18 lat.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w Morgownikach,też nie jest najgożej.
|
|
jak łks przyjedzie z wyjazdu Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
oddam małe kotki w dobre ręce .Dwa czarno-białe i jeden szary w paski. Są bardzo fajne. T 668430556
|
|
turniej w KAFEJCE ADAMs czy cos takiego pod STS na starym rynku zapisy do 15 . maja 15 zl od osoby turniej 2on2
|
|
Mam na jutro napisać referat o temacie "Chemia w życiu codzienym " na JUTRO tylko że teraz się do tego zabrałem . Był bym wdzięczny żeby ktoś mi pomógł
|
|
glupich tu nie znajdziesz
|
|
Mam pomysl dla Ciebie, chcesz legalizacji zrob protest z kolegami zablokujcie ulice miasta albo powykupujcie wszystkie szklane fifki z Łomzyńskich sklepów. Pokażcie się na miescie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |