Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NACJONALIŚCI... |
Ludzie najpierw trzeba zgode rady i wojewody woj.(typ z bialegostoku ) iec mozemy sie pozegnac Sledzie na to nie pozwola ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NACJONALIŚCI... |
moze bedzie sie nazywał marta most ;)
|
|
Witam.Czy moze mi ktos doradzic jakie amortyzatory przednie beda najlepsze do astry 93?Gdzie kupie najtaniej i ile warsztaty biora za ich wymiane?No i oczywiscie ktory warzstat polecacie?
|
|
Hey ;] jestem z Zama chcialabym na 18ste urodziny zrobic sobie w brodzie kolczyk a mianowicie w wardze dolnej kolo ust nie wiem gdzie znajduja sie w lomzy takie studia piercingu wiec pisze tu . u nas w Zambrowie tego nie robia wiec najblizej bedzie do was. bardzo prosze jesli mozecie podjacie mi jakis adres albo telefon (jak ktos posiada) i cene takiego zabiegu ;) bede bardzo wdzieczna serdecznie pozdrawiam
|
|
czy wy nie widzicie, że gans was podpuszcza ? po co te nerwy....
|
|
zanim podejmiesz sie tego, zapytaj rodzicow, przemysl to decyzje, bo to ani ladne, ani pozyteczne... podzwon po salonach kosmetycznych.
|
|
Napewno EURO 2008 nie bedzie na cyfra+ i N. W TVP bedzie jak się dogadają około 15 meczów w tym wszystkie polaków. Zadarmo całe Euro bedzie można oglodać na niemieckich kanałach ZDF i ARD Das Erste z satelity Astra 19.2 E. jedyna wada szwabski kometarz. :) rada można fonie z PL radia włączyć :)
|
|
Gdzie w Łomży można kupić dobre okulary przeciwsłoneczne?
|
|
W Biedroncee......;d A tak serio to jest duzo takich miejsc na kazdym kroku praktycznie a w okulistycznych znajdziesz dobre nieszkodliwe okulary
|
|
Rusz tyłek z miejsca i se zobacz a nie takie badziewne pytania zadajesz.
|
|
Zwierzeta sie kolczykuje, a u ludzi stosuje piercing.Jak sie podoba, to dlaczego tego nie robic?bo innym nie lezy?Jednak w lomzy watpie, zeby mozna bylo to wykonac, spytalabym sie na dlugiej przy rosmanie, tam na pewno przekuwaja jezyki, pepki.Przynajmniej kiedys.
|
|
Witam. Szukam dobrego kardiologa, który przyjmuje prywatnie.Proszę o jakieś namiary.
|
|
z zama hehehehe
|
|
Dobre okulary przeciwsloneczne mozna kupic jedynie u optyka.Na starym rynku jest wybor, ale zalezy co sie komu podoba...
|
|
Ok zgoda bedzie Euro2008 na eurosporcie tyle że jest małe ale: "Eurosport HD będzie jedynym kanałem, który pokaże w jakości High Definition zarówno finały Euro 2008 (co prawda z jednodniowym przesunięciem, bo live w Polsce pokaże Euro 2008 Polsat Sport HD!)" ja dziekuje za transmisje z jednodniowym przesunieciem :)
|
|
gdzie morzna sie zapisac na ten rajd i gdzie to miej wiecej bedzie
|
|
do Greya gdzie mieszkasz i pod jaka KW podlegasz?
|
|
Zwolnili trenera , ale o wzmocnieniach poprzez wypożyczenie od mocniejszych drużyn zarząd nie pomyślał. Czekali na cud grając 4 i 3-ligowcami , skandal!!!!
|
|
co to zam??
|
|
Jak widać to wszystko do bani. Na mecze przychodzi coraz mniej ludzi. Widać, że spada zainteresowanie, zresztą wiadomo, jakie szanse mamy przy tych notowaniach. Obecnie to żal słów na tym forum. Pozdrawiam.
|
|
wiem ze byl chyba wyrazilem sie jasno, albo naucz sie czytac.
|
|
Nie znam firmy o której piszesz. Z DHL troszkę wysyłałam, czasem było dobrze ale zaliczyli u mnie kilka "wpadek" i więcej nie zamawiam. Przede wszystkim - nie idzie sie do nich dodzwonić!!! Można wisieć pół dnia na telefonie. Raz kurier zamówiony na rano przyjechał dobrze po 15.00 i to po wielu telefonach alarmujących. Raz zniszczyli przesyłkę w transporcie. Przeważyła ta ich infolinia - nie chcą ze mną rozmawiać, to ja z nimi też nie. I tak jak pisze Tommek - UPS jak dotąd naprawdę bez zastrzeżeń. Miła obsługa, kilka razy miałam sytuacje alarmowe, że trzeba było zmieniać adres - też nie było problemu.
|
|
lepiej niech oni nic niebuduja bo i tak spierdolą jak zawsze :D ni potym jeżdzić ni potym chodzic hehehe
|
|
tanie mięso to psy jedzą
|
|
Do mariusz22 KW Białystok Łomża
|
|
Zjawisko klerykalizacji Kościoła polega na tym,że duchowni zawłaszczają to,co przysługuje ogółowi wiernych.Listy św.Pawła wyraźnie mówią,że każdy wierny,nie tylko duchowny to alter Christus,o czym mówił również papież Jan Paweł II,podczas udzielania święceń kapłanom. Postępująca klerykalizacja doprowadziła do tego,że dla wielu świeckich wiernych Kościół to papież,biskupi i kapłani.Czyż można się dziwić ,że wierni świeccy czują się bardzo słabo związani z Kościołem,że ich świadomość bycia Kościołem jest bardzo nikła? Kilka lat temu Hans Urs von Balthasar,uważany przez Jana Pawła II za najwybitniejszego teologa XXw.,zapytał:"Czy w Kościele są świeccy?" Kapłani zapominają o Soborze Watykańskim II,rozdział o Ludzie Bożym Konstytucji o Kościele oraz Gaudium et spes ,gdzie nawet pobieżna lektura pozwala wyciągnąć wnioski o wielkiej promocji laikatu w Kościele. Świeccy mocą przyjętych sakramentów biorą współodpowiedzialność za Kościół i nie są "zapychaczami dziur" i dostarczycielami datków,ani też armią posłusznych wyborców dla kapłanów szukających spełnienia w polityce. Wypowiedź Jana Pawła II:"...trzeba bardziej skutecznie pracować w tym kierunku,aby owoce Soboru Watykańskiego II stały się udziałem nie tylko elity,ale także szerokich rzesz świeckich". Ze smutkiem należy zauważyć , że zdecydowana większość duchowieństwa w naszym kraju nawet nie zna tych słów i dokumentów a Kościół i wiernych postrzega jak przedsiębiorstwo przynoszące zyski,niekoniecznie ku chwale Pana. Takos
|
|
A właśnie, że jest licznik w profilu :)
|
|
no nawet nawet
|
|
Zawsze uwazalem ze ta smieszna instutucja jaka jest straz miejska jest zupelnie niepotrzebna. Nie robia nic czego by nie zrobili policjanci...
|
|
Zaiste wielka musi być bojaźń maluczkich,skoro przeniesiono ten temat tutaj z forum polityka,aby zgubił się wśród młodzieżowych tematów.
|
|
Autor: Kamil*** (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-04-08 14:47 Wywalili mnie z forum wielkiekino bo jako początkujący podałem linki do fimu aaa ić z nim w pizdu wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------------------------- To nie są moje słowa!!! Proszę Admina o wstawienie moich.
|
|
a tam na spokojnej...
|
|
na h.j oni sa, na h.j sa oni, juz lepiej rozpiepszyc ta instytucje i te pieniadze co na nich ida dac na policje. Straznicy chodza sobie w trio, dupy posiedza i sie woza po miescie fura i nic nie robia tez bym tak chcial zarabiac siedząc na dupie i nic nie robic, jeszcze swoj radarek postawia gdzies w krzakach lub za slupem no i tak wyglada ich praca. Ciekawe czy panowie zdaja jakies testy sprawnosciowe bo widzac po nich to by wysiedli po okolo 200 m.brawo ''prezdencie'' nastepne trzy geby do wykarmienia
|
|
Witam. Chciałem wyrazić swoją subiektywną opinię o zakładzie mechanicznym znajdującym się na ulicy Poznańskiej. Nie pamiętam nazwy, ale chodzi o firmę, która znajduje się po lewej stronie (jadąc od Legionów w kierunku browaru), zaraz za wjazdem na ulicę Kraska. Otóż przestał odpalać mi samochód. Po przekręceniu stacyjki w pozycję rozruchu nie było absolutnie żadnego odgłosu. Idąc "po kolei" wniosek jest prosty. Awarii uległa stacyjka, przekaźnik załączający rozrusznik, lub sam rozrusznik. Wiedziałem to, ale mimo wszystko nie chciało mi się babrać w mechanicznej robocie i postawiłem samochód do wcześniej wspomnianego zakładu. Na następny dzień odebrałem samochód. Wszystko działało i owszem. Zastrzeżenia mam natomiast do kosztów naprawy. Jako, że koszty naprawy rozrusznika są, z punktu widzenia tej dyskusji, nie istotne, to nie będę ich wymieniał. Zastrzeżenia mam do diagnostyki komputerowej jaką ten zakład przeprowadził i policzył sobie dodatkowo 149 zł. Chodzi mi o to, że nawet uczeń pierwszej klasy naszego "mechaniaka" o profilu jakkolwiek związanym z elektryką potrafił by zdiagnozować tą usterkę. Niestety ten zakład mechaniczny, aby stwierdzić, że wadliwy jest rozrusznik musiał wykonać diagnostykę za 149 zł. Co innego gdybym o to prosił, ale tak nie było. Co śmieszniejsze - stwierdzili, że na komputerze w samochodzie miałem bardzo dużo błędów więc je skasowali. Poprosiłem o wykaz tych błędów (wkońcu jak komputer je tak "pieczołowicie" zbierał to dobrze by było wiedzieć co to za błędy, aby móc uniknąć przyszłej ewentualnej awarii), to dowiedziałem się, że "nie mieli podłączonej drukarki" i że mi nie podadzą tej informacji (ciekawe jaki mechanik postępuje w taki sposób ??). Tak więc zapłaciłem za przysłowiowe nic. Reasumując - uważam, że zostałem oszukany i piszę to po to, aby przestrzec Was przez takim naciąganiem. Ja jestem sam sobie winny bo nie ustaliłem warunków naprawy wstawiając do nich samochód, ale może komuś dzięki temu zostanie parę groszy w kieszeni. Pozdrawiam
|
|
"legaty tylko po ul. długiej umieja chodzic, ale juz w bardziej niebezpieczne dzielnice to du....y nie rusza, ostatnio nawet we 3 chodzili po długiej dumni z siebie ze hoho !!!!" Chyba im się melex zepsuł skoro na piechotę chodzili.
|
|
Poszukuję szkółki z roślinami w okolicach Łomży (powiedzmy w obrębie 50km) w której można kupić DUŻE drzewa liściaste (tzn. takie powiedzmy powyżej 3 metrów). Jak na razie znalazłem tylko jedną taką szkółkę pod Warszawą, a ze względu na transport wolałbym coś bliżej Łomży...
|
|
melex jest wyje..ny:P koguta to on ma?:P ciekawe czyjest zalegalizowany i jak tratuje sie te fure- czy na takie cacko trzeba miec pozwolenie ala "wozek widłowy"? mulipla to prywatna taxa tych oslow- pozostalosc po komunie, woza zony z domu do pracy i vice versa. na co ten syf nam- opasłe prosięta
|
|
Przepraszam, czy na lekcjach religii to sie nie uważało? Czy może autor jest na tyle młody, że w programie jeszcze tego tematu nie przerabiał. Zapytaj tatusia lub mamusię, powinni pamietać o ile chodzili na religię, zamiast na zebrania ZMS-u albo ZSMP. O ile pamietam, za tzw. komuny, w czasach kiedy Karol Wojtyła był metropolitą Krakowskim, ksiadz katecheta, (ks.Brzozowski), za co jestem mu do dziś wdzięczny, bardzo dokładnie ten temat "wałkował". Chyba w I lub II klasie szkoły sredniej. Wspanioale rozwijał to św. pamięci ksiądz Ignatowicz w niezapomnianych katecheazach dla studentów. Na przełomie lat 70 i 80 ubiegłego wieku, swiadomosc ta wsród młodzieży upowszechniana była w środowiskach Duszpasterstwa Akademickiego, a póżniej w rozwijajacym się ruchu pielgrzymkowym. Moje doświadczenia na przestrzeni ostatniego półwiecza, lat nauki, i pracy zawodowej oraz róznych zdarzeń i uroczystości ślub, chrzty, bierzmowania, pogrzeby, róznego rodzaju uroczystosci jubileuszowe - kontekście kontaktów z instytucjami kościelnymi, nie daja żadnych podstaw aby którąkolwiek ze stawianych przez ciebie tez uznać za wiarygodną.Zamiast cytować fragmenty obcej ideologicznie propagandy, przytocz choć jeden konkretny fakt, a nie niesprawdzona plotkę! Obce media kreują klimat i modę do idelogicznej walki z polską tożsamoscią. Trafiają na podatny grunt ignorancji, czego bezpośrednim dowodem jest pierwszy post niniejszego wątku. Trzeba czasem odejść od kompa i rozejrzeć się wokół, świat w realu jest znacznie pękniejszy i ciekawszy widziany własnymi oczami, niz oczami sfrustrowanych pismaków.
|
|
Najlepsza szkółka w okolicach Łomży to moim zdaniem szkółka w Rogienicach Wielkich przed Małym Płockiem (za Rogienicami skręcasz w prawo - jest duży szyld). Ponadto właściciele odpowiedzą Ci z pełnym profesjonalizmem na każde pytanie dotyczące roślin ozdobnych. Dużą zaletą jest fakt, iż sadzonki są produkowane w lokalnych warunkach, a więc nie mają problemów z naszym specyficznym klimatem. Jeżeli nie byłoby tak dużych okazów, to spróbuj w szkółce za Śniadowem (skręt w lewo patrząc od Łomży - jest drogowskaz). Sądzę, że właściciel jest w stanie Ci sprowadzić wymagane okazy. Gdybyś i tam nie znalazł interesujących rozmiarów - to pozostaje moim zdaniem największa szkółka w pn-wsch regionie - w Pęchcinie koło Ciechanowa. Tam na pewno znajdziesz duże drzewa liściaste (niestety nie są tanie). Natomiast jest to odległość ok. 100 km.
|
|
a ja mysle ze pan wlasciciel czeka na to az budynek się zawali i dostanie odszkodowanie...
|
|
Człowieku przybliż wiecej może zrozumiemy My widzimy co oni robią i jak sie zachowuja a reszta to mnie gówno obchodzi ich statuty i inne pierdoły. a my musimy płacić na utrzymanie takiego pasibrzucha. Postawic radar i opalać sie na słońcu ot służba ale iść na rynek i odezwać sie do ruskich z papierosami i gorzałą to nie ma straznika ale babcie ukarać to tak.
|
|
nie zwalaj wszystkich nieprawidłowości wybieranej władzy na krasnoludki . Ludzie to Wy na to pozwalacie ,to Wy jesteście suwerenem /dajecie im władzę / i pozwalacie na to ! ps.jeżeli będą tylko głupie komentarze ,to znaczy że Naród śpi .
|
|
dpaweld jesteśmy z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
loosac " Boze " "troll" ty chyba pisac nieumiesz I kłania sie 10 przykazań bożych katoliku za dyche Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
jak tam wasza marta z rodziny, odnalazla sie Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Małe, ciasne w środku i pod maską już wole jakiegoś Golfa III owiele luźniej niż w takiej tigrze.
|
|
tego czwartego!!!
|
|
wyrabiałam okulary rok temu na Legionów koło ABC... Koleżanka zrobiła maraton po optykach i stwierdziła, że tam najtaniej. Chociaż tyle teraz tego, że ceny porównywalne. W ostrołęce oprawki sa tańsze niż w Łomży ;)
|
|
Witam Wiecie czy jest może w Łomży tłumacz języka niderlandzkiego. Prosiłbym o jakieś namiary, bo te które znalazłem już są nie aktualne. Z góry dzięki.
|
|
Znaleziono kluczyki do mercedesa wraz z pilotem do bramy na ulicy Kruczej niedaleko piekarni !!!!!!!!!!!!!!
|
|
odświeżam
|
|
Dokładnie hehe na basenie się pływa a nie chodzi ;) :P heh Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, NIECHCĄCY NACISNELAM "ENTER"...SORKI..... Prezydent musi odpowiedzieć dokładnie cz cz, 10 kwietnia 2008 11:12 Odnosząc sie do artykułu, uważam, iż dawno już władza nasza powinna być zmieniona, jak długo jeszcze będziemy patrzeć z przymkniętymi oczami na to co ONI wyprawiają??? Jak długo???!!!! Prezydenci, są nie mili (grzecznie mówiąc) mało kompetentni w różnych dziedzinach, umieją odsyłać do pism, które dla nich samych są mało zrozumiałe. Czy nie można przyśpieszyć wyborów prezydenckich? DOŚĆ z tą prostotą tych panów, szyderczych uśmieszków, nabijania w butelke zwykłych ludzi, którzy tylko "walczą" o swoje!!! Dobrze, że nie byłam jedną z tych co ich wybierali. Otwórzycie oczy, Skończmy z tymi, co nas nabijają w butelke!!! żyjesz uczciwie, żyjesz krótko!!!
|
|
to jest jak sie nie myle na zakazniaku stary szpital
|
|
Panie zły_człowiek. Popisałeś, popisałeś i wyszła breja bez żadnego meritum. Ja w przeciwieństwie do Ciebie oparłem się na statystyce, którą sama Straż Miejska podała. Śmiejesz się z tych 4 średniego kosztu wynagrodzeń. To podliczmy: 2 tysiące brutto na start, jak doliczymy narzuty (ZUS, ZFŚS itp.) robi się z tego ok. 2,5 tsyiąca. Jak doliczymy podwyżkę po okresie próbnym + wysługa lat, to podstawa wzrośnie z narzutami min. do 3 tysięcy. Po doliczeniu trzynastki, zrobi się ok. 3,3 tysiąca. A myślisz, że przełożeni krawężników pracują za to samo??? Średnia 4 z narzutami to wariant minimum i wierz mi, że wiem co mówię. Do tego dolicz ich wyposażenie i utrzymanie. Najłatwiej obrzucić kogoś stekiem wymysłów typu: "zazdrośnik". Z tym, że mnie zżyma ta porażająca nieudolność naszych włodarzy i brak pomysłu na cokolwiek. Co nam dadzą ci dodatkowi strażnicy? Wesprą jakoś rozwój miasta? Sprawią, że będzie lepiej organizacyjnie? A niby jak skoro teraz w 10 nie mają co robić. Parodia. Chyba zostanie stąd wyjechać. Ciekawe kto zgasi światło?
|
|
Wszystko co związane jest z uszkodzeniem mechanicznym to sobie daruj szkoda czasu i pieniędzy na kontakt. Tego nikt nie reklamuje. Zazwyczaj samo nie pęka, a udowodnnić że pękło pod wpływem temperatury jak ktoś wyżej napisał graniczy z cudem. Więc cóż każdy płaci za swoje winy.
|
|
Trochę maja racji w tych reklamach - ale zaznaczam TROCHE, np. "nie mówią całej prawdy", czy coś tam o ich ofertach które na pierwszy rzut oka wyglądają kusząco itd. Jeśli chodzi o operatorów to zgadzam się w 100% a kobiety w 75%
|
|
Nie słyszałam aby ktoś z powodu grypy żołądkowej leżał w szpitalu ale jeśli już to chyba na internistycznym. No ale nie dam sobie ręki uciąć, że tak jest:)
|
|
a mi sie zdaje ze przed wojna to jeszcze wlasnie Metropol sie nazywal a nie Bristol, ale moge sie mylic. Wlasnie szukalem info ale nie znalazlem, moze ktos cos konkretnego podrzucic ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://epodlasie.wipb.pl/biptest/wosoz/bip/showFile.php?idinformacji=62 wg tego nazywal sie Metropol. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=71612&t=71612 tutaj tez a autor powolywal sie jeszcze na inne zrodla. Wiec to jednak Metropol byl.
|
|
„Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”. Pzdr.
|
|
Benia ale koło ABC nie kojarze optyka?Fakt ostatnio rzdko bywam tam w okolicy ale jutro po pracy poszukam tam
|
|
peter napisał(a): > majorka, w ktorej części Sikorskiego mieści się Auto-Oil ?? Auto - Oli - mieści się na skrzyżowaniu zawadzkiej i sikorskiego, trzeba wjeżdżać z góry od Banku BPH. Robiłam tam kilka napraw, no i zawsze u nich wymieniam oleje :) Teraz się przymierzam do nowego samochodu więc mam nadzieję że mechanik na długo nie będzie mi potrzebny :)
|
|
Ja miałam kiedyś jakiegoś paskudnego rotawirusa i leżałam na zakaźniaku. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
"To nieprawda, że samobójcy nie kochają życia. W chwili, gdy muszą się z nim rozstawać, żałują każdego dnia, każdej godziny, każdej chwili... Wtedy, gdy się zabijają, kochają życie bezgraniczną wielką miłością. Szkoda tylko, że ta miłość nie jest odwzajemniona, bo życie nie kocha ich wcale" J. Komuda & M. Jurewicz, "36 pięter w dół"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No ludzie kochani, przeciez to jasne: Ivo Mladek dostal samolot do opryskow od wojta i poluje na Jozina z Bazin. Proste, nie?
|
|
Hmm miałam tigrę i nie polecam, ładnie się prezentuje ale jest ciasna w środku w razie wypadku kierownica w płucach a silnik w nogach..przyśpieszenie dobre, sztywna jazda jednak jeśli chodzi o oszczędność to pozostawiała wiele do życzenia..jeżdziłam 3 miesiące i wymieniłam na civica :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
heh to dom starców a nie straż ,kpina
|
|
zakaźniak
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gabi 25 no i niestety sie mylisz na grupe zoladkowa lezy sie w szpitalu i to jest stary szpital teraz zwany zakazniakiem ,ale lezy sie tylko wtedy kiedy jest juz odwodniony organizm czyli dluga biegunka i wymioty to powoduja wtedy trzeba pic duzzzooo wody
|
|
czy moze mi ktos pomuc? czy jest w lomzy jakis salon co posiada jakies pekuki z ciemnymy odcieniami wlosow.od 7lat jestem bladynka i chciala bym zmienic moj kolor na jakis braz czekolade ale nie wiem czy akurat bedzie mi ten kolor pasowal chcialaby najpierw zobaczyc jak bede wygladac PROSZE O OSZCZEDZENIE SOBIE GLUPICH KOMENTARZY
|
|
demeter: nie zgadzam się z myślą zawartą w przytoczonym cytacie. Jeżeli się coś/ kogoś kocha to nie za wszelką cenę nie chce się z tym czymś/kimś rozstawać. Tak samo jest z życiem. "bo życie nie kocha ich wcale" to zależy od punktu widzenia. Można się użalać na sobą i twierdzić, że "los" jest dla nas okrutny, ale wystarczy pomyślec o osobach chorych na raka, czy o głodujących w Darfurze, i wtedy dojdziemy (a przynajmniej tak powinno być) do wniosku wręcz odwrotnego. BossP-caW: ".Po dłuższej przerwie tak poczytałem kilka tematów na forum i stwierdziłem że nie ma co się udzielać nawet wtedy kiedy ma się coś do powiedzenia" W takim razie moje pytanie brzmi : Po co się wypowiadasz skoro stwierdziłeś, że "że nie ma co się udzielać" ? Również w wielu kwestiach zgadzam się z gansem, tyle tylko że on, moim zdaniem, na siłę próbuje się wyróżnić. Życzę więcej szacunku i pokory.
|
|
zainwestuj w slownik najpierw
|
|
No właśnie też o tym słyszałam i się zastanawiam czemu był zamknięty?
|
|
Podlaskie/ Utrudnienia na DK61 na odcinku Piątnica - Łomża (pow. łomżyński) W godzinach 18 - 19 trasa będzie nieprzejezdna, będą wykonywane pomiaróy mostu. Policjanci będą kierowali na objazdy http://www.policja.pl/portal.php?serwis=pol&dzial=370&id=18664&search=86
|
|
Z kąd masz takie informacje?
|
|
połącz dwa wymienione zawody i wyjdzie elektryk samochodowy (konie mechaniczne). Dobrze kombinujesz z zawodem technika, gdyż tytuł mgr raczej nierealny. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
najlepiej w programie photoshop badz w korelu
|
|
Usuwanie zeba u doktora Głuszkowskiego na ul. Polowej kosztuje napewno 50 zł. Tyle zapłacilam dwa tygodnie temu, nic nie boli a Pan doktor jest OK.
|
|
Moja siostra miała kilka lat temu wypadek gość zabił dwie osoby i nikt mu nic nie zrobił nawet mu prawka nie zabrali . A koleżanka zostawiła córkę i kierowaca osierocił 3 dzieci i to są polskie sądy i nasze prawo kochane..
|
|
masz rację nicola problem tkwi w adresie.
|
|
Witam! Chciałam dowiedzieć się czy może ktoś z Was wie czy w Łomży jest jakiś żłobek? Od jakiego wieku tam przyjmują dzieciaczki oraz gdzie ewentualnie się znajduje? Będę wdzięczna za pomoc :-)
|
|
moje z wp bez problemu smigają
|
|
[*][*][*][*]
|
|
Witam, na obroncow lomzy jest warsztat
|
|
Jeszcze z 2-3 drużyny zdegradować z ligi za kupowanie meczy, to ŁKS utrzyma sie w II lidze, tak jak w poprzednim sezonie. :)
|
|
Aviva Czesław!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
hmmm... zależy ile e-mail waży ... ? ;P
|
|
nie wiem czy wiesz ale te urządzenie jest juz nielegalne.
|
|
Giełda jest w każdą sobotę od 6 rano na parkingu pomiędzy dworcem PKS a miejską targowicą. Podobno dzisiaj było nieźle jak na pierwszy raz. A sama giełda powinna wypalić, teraz jest dość duże zapotrzebowanie na samochody...
|
|
dokladnie cos o tym slyszalkem ze juz niewolno tego montowac
|
|
Hasło na dziś: Są ze Stali a przegrali :) Brawo piłkarze ! Teraz czas na BKS !
|
|
hehe niesadze zeby sie ktos zglosil ale warto probowac Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ważne na jaki serwer wysyłasz a nie do jakiego kraju. Przecież ktoś w USA może mieć poczte np. na interii lub onecie. Serwer aol.com zdarza się że zwraca naszą pocztę poprostu uznajac ją za spam co robią często także nasze serwery względem innych.
|
|
a gdzie cala impreza sie bedzie odbywac ??
|
|
Jus 2 i pol tygodnia nie wiadomo co sie dzieje z Marto! Skoczyła? Czy uciekła? Każdy zadaje takie same pytanie skoczyła czy nie ??!!!
|
|
Jak Ją Znajdą To Sie Dowiemy Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
w Ełku to sie płaci 15 zł a nie 30 zł.........30 zł se płaci w Białymstoku tak dla informacji
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ależ żenada! IOWA ty klonie zlego_czlowieka! 2 posty z tym powyżej włącznie. Zly_czlowiek sam sobie strzeliłeś gola. A tak na poważnie to jestem po prostu przeciwny wywalaniu kasy w błoto. Nie zarzucajcie mi naciągactwa jakiegokolwiek bo przecież ja oparłem się na sprawozdaniu samego Komendanta SM! http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14870 A drogi Iowa wytłumacz mi co przedmiotowego zagadnienia mają cyt. "zapomniałeś o inflacji,kosztach wejścia do UE,kosztach misji zagranicznych,dotacji do szpitali itp." Toż to ma się jak pięść do nosa.
|
|
yhy
|
|
W Łomży i okolicach wątpie czy Ci to ktoś zamontuje, w warszawie jeast zaklad który zna sie na tym... jak chcesz podesle Ci namiary
|
|
ja moge niedlugo miec tylko poszukam jakiegos BMW jak znajde dam znac :D
|
|
na h..j baranie zakladasz tamat ktory jest walkowany dziesiatki razy zastanow sie poszukaj zanim cos napiszesz
|
|
NIE ODNAJDZIE SIĘ POJECHAŁA Z LOVELASEM NAD ŚNIARDWY DO MIKOŁAJEK .
|
|
masa sam jestes skur...synem, gans kto ci dzieciaku powiedzial ze jechal po narkotykach, aaa no tak pewnie z plotek i co jeszcze naj..bany byl i prowadzil trzymajc kierownice nogami na h..j sie wypowiadacie nie wiedzac jak bylo i jakie byly okolicznosci zdarzenia myslicie ze chcial zabic tego gowniarza ktory szedl ulica,chyba raczej nie
|
|
no miało byc w białym :) dzięki Niunia za poprawke:P
|
|
Popieram głos www.toledoclub.pl
|
|
a sprzedał chociaz ktos samochód ;> jakie furki stały ? PS.Sory za błedy ale sobotni jestem Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nielegalne, ale czysto mechaniczne i niezawodne. A po 2 lepiej ustawia proporcje gazu do powietrza. Ja slyszalem same pozytywy na temat tego urzadzonka, jesli masz okazje to montuj. Mysle, ze bedziesz zadowolony.
|
|
Znaleziono ją żywą słuchałem około 21 w Radiu Białystok mówili Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
masa wiem ze uciekl i dlatego polecam ci przeczytanie co to jest szok powypadkowy
|
|
jest to fajne urządzonko ale nielegalne co przy przeglądzie może skutkować niepodbiciem dowodu. co ta Unia z nami wyczynia ;/
|
|
taa 10pln to duzo a do Nowogordu pojedzie i wyda na paliwo wiecej, ludzie jestescie jebnieci, wam wszystko nie pasuje, jestescie chyba potomkami Kononowicza, najlepiej zeby w Łomży nie bylo nic!!
|
|
Jaki to lol wyraźnie wszędzie pisze i trąbią żę nie znaleźli to wy tu piszecie jakieś głupoty bez potwierdzenia że znaleźli. Jak by się znalazła odrazu by wszędzie pisali i trąbili w radiach.
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki i Erotyka. Serdecznie zapraszam:!! www.freewors.freetzi.com
|
|
Po mieście chodzą plotki, że porwał ją sam Lord Vader :>
|
|
10zl to duzo? To 100zl to dla was jakas kosmiczna suma pewnie, dajcie ludzie spokoj, chociaz sie nie osmieszajcie. Najlepiej jakby wszystko bylo za darmo.... koniczyna
|
|
Witam Wszystkich bylych pracowników Lodów Włoskich z Automatu, napewno pamiętacie osobę która "nadzorowała" waszą prace w tej firmie... chodzi mi konkretnie o Karola Tomczyńskiego. Otóż ostatnio skacząc po kanałach telewizyjnych natrafiłem na program "Sędzia Anna Maria Wesołowska" i zgadnijcie kogo głos tam usłyszałem... zgadza się Karola. http://www.4shared.com/file/43946327/bda877be/MOV00001.html Powyżej zamieszczam link do materiału który udało mi się uzyskać aha sorry za kopię ale lepszej nie mogłem znaleść. Kwestię oceny pozostawiam wam.
|
|
czyli rafic25 twierdzisz, ze mam 3 konta i na nich siedze i to samo pisze:)? haha
|
|
sorry...ale ja tam nic nie slysze... Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
o narkotykach to infornmacje od policji, nie zasięgam innych plotek od guwniarzy jak ty .
|
|
Działa ekstra, bezproblemowo. Majsterek w Jarnutach pewnie ma do blosów dostęp i to w dobrej cenie jak mkiedyś pytałem, bo ma przedstawicielstwo BRC. A nielegalność... zwykłe palniki też są już nielegalne, nie wiem, czy przypadkiem II generacja na palnikach jeszcze jest na legalu, ale chyba tak. Blos sterowany elektronicznie, nie na gałę, jest jak najbardziej legalny, ale taka zamuła, że szkoda kasy.
|
|
i logic nie chron juz brata bo nic juz niezdzialasz, siedzi i tyle. Jest skur*****em pewnie go teraz biją w więzieniu za to.
|
|
Nasza Partykularyzm i egoizm twojego myślenia jest widoczny aż nadto. Jeśli obwodnica pójdzie pod oknami innych ludzi (wariant I przez tereny zabudowane w okolicach Czarnocina i Piątnicy a wariant III wzdłuż całych Kupisk Nowych, obok szkoły i kościoła) to to będzie w porządku. A jak przejdzie 300m od twojego domu, to będzie źle, bo TY tam mieszkasz. Przyjrzyj się tym wariantom (1 i 2) i zobacz, który jest najmniej "agresywny" dla otoczenia, ale obiektywnie. Zresztą wiariant I, co można było nie raz wyczytać na 4lomza, nie ma żadnych szans ze względu na ekologię. Chcesz powtórki z Rospudy? Augustów, przez głupi upór Topczewskiego, długo jeszcze nie będzie obwodnicy. A kasa poszła i to nie mała.
|
|
Rafic 25 ty chyba jesteś klonem ale owcy.Pomyśl chwilę jak to się ma do przedmiotowego zagadnienia, lecz wątpię byś do czegoś doszedł.Idż do rządu i zmniejsz koszty zatrudnienia to nie będziesz narzekał że straż miejska tyle zarabia (cieć na budowie ma niewiele mniej) Niech każdy zajmie się tym, na czym się zna, wtedy będzie ok.Jeden narzeka że strażników nie widzi,drugi że widzi bo często chodzą i nic nie robią,a trzeci że czepiają się do np. psów bez kagańca zamiast zająć się robotą, a czwarty narzeka że trzynastkę im płacą.Ludzie róbta swoje.
|
|
minęło 13 dni od zaginięcia Marty.G. a nie jak wyżej napisał ktoś z użytkowników 2 i pół tygodnia... przykra historia dla rodziny tej dziewczyny... tragedia dla rodziców i samej Marty bo kto wie jaka jest wkońcu prawda... jeżeli ktoś popełnia samobójstwo w taki sposób to rozbiera sie?? no cheba,że chce by znaleziono jego... to jest dla mnie całkiem obca osoba,ale od początku sledze ta sprawe...łacze sie w bólu z rodziną dziewczyny bo to jest bardzo przykra sprawa :(....Myślę,że znajdzie sie zdrowa i cała czego życzę rodzinie...
|
|
daj se spokoj z tymi ohapami nic tam nie robia bylem tam niejeden raz to nic nie maja do zaproponowania a jak juz cos sie znajdzie to okazuje sie ze osoba chcaca zapisac sie na kurs nie moze nigdzie sie uczyc ani pracowac i przy tym nie moze byc zarejestrowana w urzedzie pracy oraz byc w wieku do 24 roku zycia czyli robia tam kursy dla nikogo
|
|
Mam coś takiego.Daj swój numer to sie dogadamy.
|
|
skacząc po kanałach natrafiles akurat na ten program. Niechcesz sie przyznac ale przynajmniej wiesz ze wstyd ogladac taki durny program. Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
hahaha:) dokladnie...kazdy ma jakies pretensje...ale, kurcze jeden o to, ze sa, drugi, ze nie ma..:) Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
A co zrobić jak się nieda ominąć.Czekać na śmierć od spadającej cegły.
|
|
Zupełnie niespodziewanie trenerem ŁKS-u Browar Łomża został dziś wybrany Czesław Jakołcewicz. O wyborze właśnie tego szkoleniowca poinformował dziś oficjalnie prezes klubu Leszek Gołaszewski.
|
|
Piłkarze ŁKS Browar Łomża odnieśli pierwsze zwycięstwo w rundzie wiosennej. W Stalowej Woli podopieczni Dariusza Kossakowskiego, po bramce Sebastiana Kęski, wygrali 1:0 z tamtejszą Stalą. Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Mam do sprzedania MOTOROLE E398. Jak myslicie ktory komis da mi najlepsza cene? Pozdrawaim.
|
|
"tasco" ;d
|
|
Na nazwanie czeka w Łomży ponad 20 ulic. Wstępna propozycja przewiduje, iż 9 z nich, zlokalizowanych w pobliżu ulicy Wąskiej, będzie nosiło imiona polskich królów i książąt. Tymczasem ulice przy drodze do Mężenina miałyby nosić nazwy miesięcy: Sierpniowa, Lipcowa, Czerwcowa. Na nazwanie czekają też nowo projektowane trasy między ulicą Żabią a torowiskiem i w okolicy zlikwidowanej bocznicy kolejowej. Kolejną ulicą, którą czekają chrzciny to świeżo wybrukowana ulica przy dawnej strzelnicy. Jednakże ostateczna decyzja o nazwach ulic należeć będzie do radnych i mieszkańców, którzy mogą przesyłać własne pomysły. Będą one konsultowane z Towarzystwem Przyjaciół Ziemi Łomżyńskiej Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Tasco haha ;)) ((; Dzieci Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
chodzi ci o piekarnie czy o ktorys ich sklep?? jezeli Coctail to wszystko jak najbardziej ok
|
|
no najwyższe z mercedesa to są tzw. "tiry". wyższych już chyba nie ma.
|
|
Lepsza w jednej monecie czy w groszach ? Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
;) Takos
|
|
:(
|
|
Autor: ostatni Łomżyniak (---.lom.netster.pl) Data: 13-04-08 20:22 Dowiedziałem sie właśnie ze nasz Prezydent ma możliwość otrzymania środków na utworzenie 5 boisk ... ------------------------------------------------------ A na parkingi ma ? :D Bo zawsze boisko będzie można przerobić na parking. Tak było koło mnie. Niby nic wielkiego ale w kosza można było pograć. Za to teraz jest paru młodych ludzi których nadmiernie rozpiera energia :)
|
|
A czy masz moze jakiś kontakt do niej?
|
|
Może przejdź się do szkoły muzycznej na Dmowskiego, zapytaj jakiegoś nauczyciela...moze ci pomogą:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
086 2 191 353
|
|
"jaki jest koń każdy widzi" Otóż nie każdy! "na darmozjadów płacić nie chcę" To nie płać! Kto Ci każe?Kogo obchodzi że Ty nie chcesz płacić?Najlepiej zrób pikietę na Starym Rynku że nie chcesz płacić. Rafic 25 sam sobie zaprzeczasz-w urzędzie kontroli skarbowej niepotrzebne są wyniki?Ale już w SM są wręcz konieczne, bo inaczej jakiś rafic 25 wyjedzie ze statystyką.Jeszcze jedno - nie mów w tym kraju tylko w moim kraju.Kilkanaście placów zabaw i kilkaset metrów chodnika, a wszystko zawalone psimi kupami, pomiędzy którymi lawiruje rafic 25,który nie chce płacić na SM.Życzę powodzenia!Na koniec powiedz mi w jaki sposób płacisz na SM,skoro mówisz że nie chcesz na nich płacić?
|
|
Znam osobe, ktora to pieknie wykonuje. Napisz do mnie na mail, to podam Ci jej namiary. kaczoreklom@gmail.com
|
|
Ja mysle ze on wszedł na plac i zaczął nawoływać do swojego auta poza placem obiecując 10 zł za to że ktoś zajrzy do jego extra fury :P hehe padaka normalnie.
|
|
Witam. Gdzie w Łomży mozna kupić najtaniej orginalny tusz do drukarek ????
|
|
doprawdy nieslychane
|
|
a ja myslalem ze tu bedzie o szczubelkach kilka slow prawdy <krzyk.rozpaczy> <zawód>
|
|
troche smutne, podchodzi pod gramatika, eldo
|
|
Czy zwróciliście uwagę, że Misiunia95 zakłada tematy... napisze pierwszego posta i cisza? :-) to się nazywa dyskusja... I druga sprawa. Jeśli liczba 95 przy Twoim nicku oznacza rok urodzenia, to proponowałabym zrezygnować z internetu, wziąć książkę i słownik w łapę i pouczyć się polszczyzny, bo robisz takie błędy w postach, że pojęcie przechodzi... Czytanie nie boli... myślenie też nie :-/
|
|
Iowa płacę na nich sowim pdoatkiem od nieruchomości oraz moim podatkiem dochodowym!!! Mówisz, że im więcej strażników tym mniej psich kup. A niby jakim cudem? Zbierają je? Bo jakoś nigdy jeszcze nie usłyszałem, żeby ktoś z moich znajomych miał probelmy z powodu psa (a raczej z powodu tego co robi). Piszesz też cyt. "w urzędzie kontroli skarbowej niepotrzebne są wyniki?Ale już w SM są wręcz konieczne" Otóż jak trzeba zwiększać zatrudnieni to z jakiegoś powodu, a zakres pracy i ich wyniki za ubiegły rok tego nie dowodzą.
|
|
nie na niby buraku Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To spytam inaczej. Gdzie mozna kupic tusze, bo nie wiem
|
|
W każdym sklepie komputerowym,albo tak jak zaproponowała Gabi25 na allegro.pl
|
|
Podtrzymuje moje zdanie: miasto ma nadwyzke budzetowa, a zazdrosni nieudacznicy trolluja na forum jak tradycja nakazuje. Rozpowszechniaja polprawdy i zaslyszane mity czy plotki siejac histerie jakby nas conajmniej Ruscy zaatakowali.
|
|
Policja ma co robic. Od tego jest straz miejska, zeby policjant nie latal za psimi kupami, czy porzadkiem na posesjach.
|
|
na allegro dużo taniej, kupuj tylko oryginalne tusze, pozdrawiam
|
|
najpierw przyjdz tu do pracy i popracuj troche i zachowuj sie jak człowiek a dopiero wtedy wypowidaj się na ten temat
|
|
Proponuje Ci się przejść na Al. Legionów, jest tam sklep OFFICE CENTER znajduje on się na przeciwko parku(obok Drzewnej). Ceny tuszów mają nawet tańsze niż na allegro, wiem bo sam tam kupywałem. Przykład w Vobisie zapłaciłem za 89 zł, a tam był za 54 zł, gdzie się niestety nacięłem. Mają nawet swoją stroną internetową www.officecenter.pl
|
|
najpierw przyjdz tu do pracy i popracuj troche i zachowuj sie jak człowiek a dopiero wtedy wypowiadaj się na ten temat
|
|
ludzie tam bedzie wjazd dla tirow
|
|
toc pisze ze wjazd/wyjazd dla dostawcow
|
|
Szosa do Mężenina to jeden wielki koszmar. Osobiście gdybym mogła to postawiłabym na niej z 5 fotoradarów. Samochody potrafią się tam "nieźle" rozpędzić, a o tirach "lecących" ponad 100km/h nie będę nawet wspominać...
|
|
T.Love by się przydał!Mi muzyka w tańcu nie przeszkadza aby nie było z plejbeku:P Łomża zawsze będzie gorsza w tym aspekcie bo juwenalia w innych miastach trwajo po pare dni i jest impreza a unas to poprostu będzie festyn:/
|
|
przyblizony termin to z tego co slyszalam 6 czerwca
|
|
martin8421 jeżeli swoją wypowiedź kierowałeś do mnie to już Ci odpowiadam : żadnymi plotkami się nie zajmowałem się nimi do tej pory.
|
|
witam adwokat Jacek Kozioł za sprawę bierze 1200 zł. ale polecam go!!!!!
|
|
na czole
|
|
a ile za wejsciówke ??
|
|
to on już nie robi ciągników z fergusonem?
|
|
O Jezu ten jej chłopak uczy się u mnie w sql i dziwne bo jakoś codziennie go widuje ;/ Ale rozumiem, że Ty tylko tako plotke słyszałeś...
|
|
wjazd 8 zl Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
I dalej nie jarzysz zly_czlo... Po pierwsze to Ty wpadłeś na ten pomysł Po wtóre nie zauważasz dyskretnej różnicy między propozycją, a rozkazem. I zajmij się może czym innym bo pisarstwo chyba średnio Ci wychodzi (mam na myśli treści - a raczej ich brak)
|
|
ani grosza mafii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za Bóg zapłać spróbuj, a jak nie to do o. Kapucynów idź jedyni uczciwi księża w tym mieście
|
|
Myśliwce.
|
|
FIN o co ci chodzi?? Sam jestes jak to ujales "moskiem". Damian_ŁKS normalnie sie pyta czy ktos tez widzial to co on a ty tu nie wiadomo z jakimi tekstami wyskakujesz. Dlaczego obrazasz?? Jesli ciebie to nie interesuje to nie odpisuj. Proste ale widocznie nie dla ciebie...
|
|
Z tego co mi wiadomo to nasze miasto nawet nie chce muszli za darmo udostępnić.
|
|
koło dworca
|
|
Czy ktoś wie czy ktoś w Łomży lub okolicach ma do sprzedania szczeniaki pudli chodzi o suczkę proszę o info
|
|
Już w piątek pierwszy dzień przeglądu/festiwalu muzycznego. Wjzad symboliczne 3 zł. ZAPRASZAMY !!!
|
|
Ani o twoich imbecylu(axel1). Podszkoliles sie troche w ortografii juz?
|
|
bez kitu az sie wzruszylem szakal wielki szacuneczek dla ciebie, za wspaniale dzielo, swietne zdjecia i bardzo dobry podklad muzyczny,naprawde kawal dobrej roboty
|
|
fastfurious samemu to mozesz obszyc sobie taboret w domu i jakos to wyjdzie.skora szczegolnie na kierownicy musi byc idealnie dopasowana i obszyta.polacco69 niestety nie moge ci pomoc
|
|
Super wyszło świetnie zmontowane..fajne zdjecia i podkład..mógłbyś dać tytuł tej nuty?
|
|
przypomina mi sie film propagujacy dobroc stalina: podchodzi dziecko do stalina i mowi: -wujku, daj cukierka na co stalin: - spier%&%^j dziecko po czym narrator: ...a mogł zabić...
|
|
Gotowy zestaw na alegro 20-40 zł, na nemcewicza 200-300 zł, gość na niemcewicza robi ładnie, ale nie tanio, a allegro to jak ci się uda, wybór jest twój.
|
|
Nauczyciel stażysta - 1000 zł brutto:)
|
|
Nie ma o czym gadac. Jak wczoraj bylo zamotane tak dzisiaj jak sprawdzian dal VI klas.
|
|
Zapraszamy do WIOMARU!!!!!!!!!!!!!!!! TAM JEST PRACA LEKKA I DLA WSZYSTKICH NAWET NAJWIĘKSZY DEBIL SIĘ POŁAPIE O CO KAMAN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |