czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Aby POLSKA POLSKĄ była

gans napisał:

wiec ty tez nieudawaj ze masz takie serduszko zeby przejmowac sie osobami ktorych nieznasz

A no widzisz kolego Gans, tak sie składa że mam takie serduszko... Po prostu nie potrafię sobie wybrazić co czuje rodzina tej osoby i wolałbym na ich miejscu nie czytać takich opini.
Mam nadzieje że wszystko skończy się dobrze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Aby POLSKA POLSKĄ była

Aha. To ja już wszystko rozumiem. Dziękuję za odpowiedzi.
Temat uważam za zamknięty.
Pozdrawiam!

was chyba do konca pogieło nie pozwole na obrazanie mojej siostry!!!!!!!!!!! My sie tu wszyscy martwimy a jakas glupia malolata bedzie mi tu pisac ze duzo ludzi umiera kazdego dnia.... Kilka słow do "maniaczki" jak bym cie spotkala na swojej drodze to bym cie sama rzucila z tego mostu......

co do sredniowiecza sie zgadzam (I tak jest lepiej niz kilka lat temu bo kapci o ile wiem nosic juz nie musicie:P nieco gorzej jest na przrwach kiedy p Suchodolska niekoniecznie pozwala siadac na korytarzach na podloge i opierac sie o sciane bo przeciez sie brudzi:P ) W szkole zaczynaja pojawiac sie juz typowe "rozowe panienki"co do tej pory sie nie zdarzalo i za to wlasnie lubilam to liceum...a to ze na studniowke obowiazuje stroj bialo czarny z perspektywy czas uwazam za pomysl udany patrzac na zdjecia kolezanek z innych szkol...na prawdziwe bale przyjdzie czas a studniowka jest tylko jedna i mysle ze powinna byc typowo szkolna:) co do nauczycieli to tak jak wszedzie:sa lepsi i gorsi.Moze i sie czepiaja moze i cisna ale to nasza przyszlosc i sami decydujemy o tym jak ja wykorzystac a decydujac sie na 1 lo trzeba byc tego swiadomym

dziendobry

siemano.gra ktos w silka jesli tak to na jakim servie?
i mozecie podac niki. ja gram na zeusie

Riposta

W szkole nr 10 jest to rygorystycznie przestrzegane.A podobno w nowym roku szkolnym w tej szkole rowniez beda nadal obowiazywac mundurki mimo ze nie ma juz przymusu z MEN.
Ja jestem za zniesieniem tych mundurkow w szkole nr.10
,ale kto tam pyta wogole o to rodzicow !!

aluminium, jeśli chodzi o puszki to skupywany jest po 3 zł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org