Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aby POLSKA POLSKĄ była |
gans napisał: wiec ty tez nieudawaj ze masz takie serduszko zeby przejmowac sie osobami ktorych nieznasz A no widzisz kolego Gans, tak sie składa że mam takie serduszko... Po prostu nie potrafię sobie wybrazić co czuje rodzina tej osoby i wolałbym na ich miejscu nie czytać takich opini. Mam nadzieje że wszystko skończy się dobrze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aby POLSKA POLSKĄ była |
Aha. To ja już wszystko rozumiem. Dziękuję za odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam!
|
|
was chyba do konca pogieło nie pozwole na obrazanie mojej siostry!!!!!!!!!!! My sie tu wszyscy martwimy a jakas glupia malolata bedzie mi tu pisac ze duzo ludzi umiera kazdego dnia.... Kilka słow do "maniaczki" jak bym cie spotkala na swojej drodze to bym cie sama rzucila z tego mostu......
|
|
co do sredniowiecza sie zgadzam (I tak jest lepiej niz kilka lat temu bo kapci o ile wiem nosic juz nie musicie:P nieco gorzej jest na przrwach kiedy p Suchodolska niekoniecznie pozwala siadac na korytarzach na podloge i opierac sie o sciane bo przeciez sie brudzi:P ) W szkole zaczynaja pojawiac sie juz typowe "rozowe panienki"co do tej pory sie nie zdarzalo i za to wlasnie lubilam to liceum...a to ze na studniowke obowiazuje stroj bialo czarny z perspektywy czas uwazam za pomysl udany patrzac na zdjecia kolezanek z innych szkol...na prawdziwe bale przyjdzie czas a studniowka jest tylko jedna i mysle ze powinna byc typowo szkolna:) co do nauczycieli to tak jak wszedzie:sa lepsi i gorsi.Moze i sie czepiaja moze i cisna ale to nasza przyszlosc i sami decydujemy o tym jak ja wykorzystac a decydujac sie na 1 lo trzeba byc tego swiadomym
|
|
dziendobry
|
|
siemano.gra ktos w silka jesli tak to na jakim servie? i mozecie podac niki. ja gram na zeusie Riposta
|
|
W szkole nr 10 jest to rygorystycznie przestrzegane.A podobno w nowym roku szkolnym w tej szkole rowniez beda nadal obowiazywac mundurki mimo ze nie ma juz przymusu z MEN. Ja jestem za zniesieniem tych mundurkow w szkole nr.10 ,ale kto tam pyta wogole o to rodzicow !!
|
|
aluminium, jeśli chodzi o puszki to skupywany jest po 3 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |