czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Monika Olejnik

Te miejskie pieski to widać nie zahartowane przeciwko kleszczom.
U rodziny na wsi psy mają dziesiątki kleszczy w sezonie i jakoś żaden im bnie zaszkodził.
Może to miejskie kleszcze są groźniejsze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Monika Olejnik

P@wcio, tak nie jest ?

Ja zakładałam aparat w gabinecie stomatologicznym u dr. Rainka przy tzw. "blaszaku". Inna jest cena aparatu z białymi kostkami, a inna z metalowymi. Za każdorazową zmianę drutów płaciłam 50 zł. (co 5 czy 6 tygodni).

Wie ktos cokolwiek na temat planow browaru co do bycia jednym ze sponsorow juwenaliow osztynskich?

Sponsor nie sponsor ,ale ja tam Łomży nie widziałem.

Witam, możliwe,że ten temat powtarzał sie wiele razy juz na forum 4lomza.pl. poszukuje fryzjera dobrego w Łomży?kogo polecacie?

Polecam na Pilsskiego obok Alkoholi Swiata;]

najlepszy fryzjer to SALON ANNA,na Dmowskiego.Profesjonalna obsluga,super atmosfera.Doradzaja,ceny niskie.POLECAM JAK RAZ SPROBUJESZ NIE ZAMIENISZ NA NIKOGO INNEGO.

Lol, to sa talenty. Zamontuje xenony (pseudo) a nie wiedza ze musi byc do tego system mycia reflektorow (gdy reflektor jest brudny swiatlo sobie pada w kosmos), mniejsza z tym. Malo ktory ma zamontowany system samopoziomujacy i swieci po galach wszystkim dookola, ze az zal. Mozesz sobie sie cieszyc ze masz xenony ale jesli nie masz na nie homologacji i nie mozesz ich wypoziomowac to sorry ale wsadz sobie to w d. Najlepszym sposobem jest zamontowanie (o ile byly) oryginalne lampy xenonowe i system oczyszczania ich, tudziez zaadoptowac z innego samochodu, ale jest to zabawa i wyniesie okolo 2000zl. Wiec z xenonami za 400zl to mozesz ale oslepiac innych.

Zgadzam sie z jony. Ja ich kocham za te kolory i fryzury. Znaja sie na rzeczy. Wiele osob juz do nich wyslalam i kazdy jest zadowolony. Krzysiek super maluje i cudownie myje włosy nie ma lepszego relaksu niz jego masaż a Ania idealnie dobierze ci fryzure. Naprawde z calego serca polecam. I super atmosfera.

ahhh.. jak to dobrze byc lysym :)

Zapraszamy fanów ciężkiego brzmienia do Kolna w dniach 18 i 19 kwietnia.

Wystąpią:
1. Aroma Therapy - Kolno (power metal)
2. Ananakofana - Nowe Miasto Lub. (rock)
3. Leaf Scar Reline - Giżycko (hardcore/metal)
4. Destroyer - Iława (thrash/heavy metal)
5. Naked Brown - Gdańsk (hard rock)
6. Monolit - Olsztyn (thrash/punk)
7. Thrash M - Suwałki (thrash metal)
8. Turning Point - Pisz (hard/thrash)

Niestety ze względu na ograniczony budżet, w tym roku nie będzie gwiazdy wieczoru (w postaci "znanego" zespołu), mimo to impreza zapowiada się ciekawie.

Więcej szczegółów możecie znaleźć TUTAJ

Swego czasu reklamy BROWARU ŁOMŻA wisiały nawet na stadionie Stomilu.

stomil to szmaty nie używaj tego słowa na forum bo cię bojówka dopadnie

Idź ssać bo już ojcowski kutas zza futryny wystaje głąbie

Treść jest ukryta

ZGadzam sie z Samsonem , tez sie ucze w 2lo i jestem bardzo zadowolona, chociaz tez zastanawialam sie nad tym czy nie lepiej byloby w 1lo. Wydaje mi sie ze i w jednej i w drugiej szkole jest tak samo fajnie, ;]

co prawda nie ucze się tam, ale o tej "pani" wiele słyszałem i szczerze mówiąc nie chciałbym się z nią spotkać w szkole :P

Japończyki góra, i wiele poświęcenia nie wymagają, a częsci też polecam tylko orginalne...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org