piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DROZEJ ZA PRAD!!!!!!!!!!!!

super

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DROZEJ ZA PRAD!!!!!!!!!!!!

ej tete a ile to kosztuje???

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Można też kupić na ul. Piłsudskiego w muzycznym, mają tam też instrumenty muz.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

czesto jest tak...ze wlasciciel komisu nie ingeruje w to co napisal wlasciciel samochodu...

Miasto bez wsi nie istnieje i na odwrót - to pewne. W końcu co by mieszczuchy jadły jak by wieś nie wyhodowała. Ale (moim zdaniem) niesprawiedliwe jest to że chłopina co ma dwie krowy i sprzedaje mleko, czasem jajka letnikom płaci takie same podatki jak poważne gospodarstwo o wielkości dawnego PGR-u. Nie kopmy leżących, ale trzeba się zastanowić nad sprawiedliwym opodatkowaniem rolników.

Mam pytanko postanowiłam zdawać na prawko, co prawda wiem że egzaminatora sobie nie wybiorę :) ale może macie jakieś opinie na ich temat?

Moja koleżanka zdawała w środę skubana za 1 podejściem mówiła że jej egzaminator był przesympatyczny. Jakiś młody nazwisko chyba na J.

A Wy jakie macie doświadczenia :)

PS. Jeśli temat już był nie krzyczcie nie mogłam znaleźć.

P_JNTR w granicach 60-80 zł za jeden zabieg, ale to zależy od długości i stopnia zniszczenia włosów.

Nie drażnijcie chłopów bo zablokują drogi albo obsadzą kosy na sztorc i przyjdą do Łomży, dopiero będzie.

Ja znam o wiele gorsze przypadki .

518 64 10 80

Przez kolejnych 10 czwartków do wygrania 200zł. W 11 tygodniu finał do wygrania 500zł plus rzeczowe od sponsora(Sobieski, Lech).

Głosowanie będzie się odbywało na zasadzie wysyłania sms-ów na ekran pod wskazany numer z imieniem uczestnika. Wynik wyświetlany na bierząco na telebimie.

Wszystkich chętnych prosimy o wysłanie sms-a pod wskazany numer.

Koszt sms-a jak za zwykły w danej sieci.

http://www.slub.lomza.pl/ Tu znajdziecie wszystkie informacje i opinie. pozdrawiam

Pan Jankowski rzeczywiście jest w porządku, wprawdzie nie miałam okazji u niego zdawać, ale kiedyś doszło między nami do spotkania pierwszego stopnia na mieście:) a mianowicie przez moją nieuwagę walnęłam w jadącą przede mną L-kę egzamin. Myślałam, że egzaminator wyjdzie i mnie zje:) ale zachował się bardzo w porządku, pojechaliśmy tylko do Wordu spisać protokół wypadku. Na szczęście obyło się bez policji i tego całego szumu, a całą winą został obarczony pechowy piątek 13-go:)

Mam pytanie możesz mi powiedzieć jak długo trzeba czekać na wyniki testu ?

Jakos starcza mi na zycie. Przyjmuje male zlecenia.I niemusze harowac jak dziad ze wsi aby usiasc wieczorem po przyjsciu z roli i zapic sie jak co drugi rolnik. A tak wogóle to chyba ty czegos nierozumiesz.Skoro chce byc bogaty i dlatego pracuje to neich pracuje a nie wyciska kase z uni. Rolniki są chytre i pazerne. dobiegają sie o kazdy grosz, tak jak by im na papier toaletowy neistarczalo albo brakowalo do piwska

w sumie to jest to ciekawy pomysl. tylko jedno ale, co sobie pomsyla ludzie z ciemnogrodu(lomza) zamknieci na wszystko.jakby sie zebralo pare osob to chetnie bym sie do nich dolaczyl,pozdrawiam

Napisze tak Korytkowki , Kaminski , Jankowski i wielu innych jest naprawde porzadnymi facetami mam nadzieje ze nie trafisz na Filipkowskiego i Szablowskiego ... tych panow trzeba zdegradowac nawet gdy dobrze pojedziesz i zero blędów zrobisz mogą uwalic tacy juz sa Pan Sz ...jest milutki usmiecha sie stwarza pozytywny pozor ale tak na prawde krzywde zrobi a pan F ...... spojrzcie na ta twarz ;/ naprawde nie jest dobrym czlowiekiem

nie jestem z mazowieckiego i miałem testy w Radomiu

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

noo to wybitnie wręcz :/

aaa oki dzięki :) bo chciałem zagrać a zielony byłem w tych sprawach =)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Nom ok jak będzie nowy serw to podam IP, tylko wiesz..boje się bo ktoś tu chce strzelać z ucha, że podaje hasło eheh :P

MS jeszcze przede mną,nie mam wyznaczonego terminu jak na razie,ale wolę wczesniej zorientować sie w temacie bo sluchy chodza,że psycholog uwala bardzo duzo ludzi...
No i jakie cechy podałes ?
Daj znac jak bedzie wynik :)

wiadomo że kazdy kibic ŁKS-U będzie wierzył w to że piłkarze przełamo zło passe ale spójrzmy prawdzie w oczy nie z tymi piłkarzami którzy obecnie występujo w ŁKS-IE jest tam 3 piłkarzy którzy umieją kopać w piłke nawet pelikan łowicz systematycznie odrabia straty z meczu na mecz do ŁKS-U

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

No jasne, niech staja na wioskach i lapia, jestem za. Prawo obowiazuje wszystkich, jak tu slusznie piszecie.

A tak przy okazji, jak obstawiacie? Kogo wiecej nalapia? Tych rolnikow bez swiatel, czy miastowych co przez wioski pedza jak po autostradzie? ;)

kup radio nowke to serwis bedziesz miał gwarancyjny ;P

to jest mur chinski, wiec zapewne w chinach.

też jestem za Dran. Bez sensu oceniać ogól ludzi, tylko po jednym takim gówniarzu... Owszem są i tacy, którzy poprostu jak najszybciej powinni byc wywaleni z Polski, ale są i tacy którzy są spokojni, nie odwalają i chca poprostu zaczać od nowa...

Ja kupowalem na Placu Niepodleglosci

owi ludzie zyją w naszym kraju za nasze pieniazki...
dostają azyl mieszkanie za darmo i placone sa im jakies zasiłki
gdzie nic nie robią dla naszego kraju i miasta

fakt faktem ze woza sie do ludzi ale gdy my im cos zrobimy bedzie to podciagniete pod rasizm itp itd ze z pierdla szybko nie wyjdziemy !

WIELKA POLSKA !

Szkoda, ze dla ludzi nie ma trwalych preparatow:)tylko te smierdzace spray'e nam pozostaja, hehe!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org