środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Myślisz że trzymana kasa na koncie jest bezpieczna..? Mozesz się zdziwić..

..też tak myślałam..dziś zagladam a tam około 900zł egzekucja komornicza jakiegoś banku PKO BANK POLSKI S.A. WYDZIAŁ OBSŁUG
I ZAJEC EGZEKUCYJNYCH UL. KILINSKIEGO 20 w SOSNOWCU.

Na jakiej podstawie bank pozwala na zajęcie prywatnego konta?
Kompletnie nic mi nie przychodziło do domu że mam jakiś dług,nieopłacony rachunek czy cokolwiek....

Kogo obwiniać? Miał ktoś z Was podobną sytuację? Krew mnie zaraz zaleje.....jak można...? być może - o czym się teraz głośno mówi - to zbieżność nazwisk, ale tak bez sprawdzenia peselu i adresu zamieszkania komornik może się az tak pomylić...?????? Nie wiem co robić.. :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Myślisz że trzymana kasa na koncie jest bezpieczna..? Mozesz się zdziwić..

Najgorsze to że człowiek jest bezsilny, jakiś komornik zajmuje bez żadnego ale ci konto i co można zrobić...paranoja :((((((

Pierwsze co to zadzwon do banku :)))))

Pewnie to ta sama "mądra" pani komornik co słoiki z przetworami skonfiskowała i rowerek dzieciaczkowi. Że na takich debili nie ma prawa, no tak ale w państwie rządzonym przez POpapranych z rudym na czele , który POtrafi tylko kraść i kłamać wszystko może się zdarzyć.
Mam nadzieję , że spotka to najbardziej zagorzałych fanów tego nierządu!

Jutro rano polecę do banku w którym mam konto zapytać komu i na jakiej podstawie tak ochoczo dali dostęp do mojego konta, później do tego banku spróbuję się dodzwonić w Sosnowcu...

Już dziś noc nieprzespana... :(
Nie życzę najgorszemu wrogowi żeby przechodził przez to co ja mam teraz...

Czytałam gdzieś że komuś też tak zajęto konto i robiono tak dzień w dzień po 200zł , ten ktoś też był w szoku...

http://samcik.blox.pl/html Polecam. Pewnie już jest tam podobny temat, a przynajmniej można do tego pana napisać. Pozdrawiam.

Stawiam na abonament RTV :(

Piszę poprawnie po polsku.

I co załatwiłeś, napisz.

zagubione dokumenty albo alimenty

kobiecyinstynkt : miałam egzekucję komorniczą za sprawę w sądzie jakiś czas temu ale regulowałam ratalnie co miesiąc. O tym wiedziałam. Zanim zaczęłam regulować komornik wszedł na konto i pobrał całość. Dziś byłam - ma mi zwrócić to co płaciłam w ratach wcześniej.. Uspokoiłam się bo myslałam że to jakaś zbieżność nazwisk poprostu..

Mnie też zwinięto za kogoś 4 tys.zł--do dzisiaj nie odzyskałam pieniędzy.Mój błąd polegał na tym,że wpłaciłam kasę na wspólne konto,a właściciel konta miał dług komorniczy;/

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Autor: maniaxxx (---.elomza.pl)
Dopilnuj tego bo potem będzie "popij wodą" . I nawet nikt wcześniej Cię nie powiadomił?

kobiecyinstynkt - byłam powiadomiona o jednej egzekucji ale co do dwóch w tej samej sprawie : nie. Obie dotyczą jednej kwoty którą musiałam uregulować. Tylko zanim zaczęłam "dobrowolnie" regulować poszło pismo o zajęcie mi konta. Ale dziś to wyjaśniłam - to co zostało zajęte już wezmą a to co wpłacałam na raty wcześniej co miesiąc w tej samej sprawie - zostanie mi zwrócone.. Dopilnuję tego, ma się rozumieć.

W kazdym badź razie szarego człowieka raz dwa załatwią a prawdziwi złodzieje (ci w białych rękawiczkach pod krawatem) chodzą na wolności i guzik im robia - ale to już takie moje przemyślenie osobiste żeby nie używać nazwisk...

...jest bezpieczna o ile nie robi się długów i ich póżniej nie spłaca...., albo nie gubi się dokumentów, czy udostępnia kody, albo daje się sczytać kartę....

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org