poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chłopaku :)

Chłopaku który zaczepiłeś Nelli na dworcu PKS , odezwij się do niej bo Nelli nam ocipieje :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chłopaku :)

Obecny !!!!
Jestem kuzwa no co !!!
Jak przestane doić browary to się odezwę poczekejta tylko zgrzewka została zaro byde

może on po prostu nie wie że istnieje te forum

Jak nie wie no przecie pisze !!!

Może chłopak który zaczepiłeś Nelli na dworcu PKS nie ma internetu , a może ma dziewczynę ;)

Nelli
Jak poderwać chlopaka, który Ci się podoba?

Zapytaj się go która godzina a potem np. powiedz że ma śliczny uśmiech ;)..... poproś o numer telefonu:)

kalesoniki gorzej jak nie będzie wiedział lub się nie uśmiechnie :)NELLI do odważnych świat należy po prostu podejdz i zagadaj przywitaj sie na początek skoro na dworcu zagadaj gdzie mieszka czy jest przejazdem jak mu sie podoba Łomża jeśli jest stąd spróbuj tego że się znacie że go widziałaś np tam gdzie się uczysz jeśli powie że to pomyłka to powiedz wielka szkoda ale trzeba to nadrobić i ty sie uśmiechnij ,nie jestem dobra w podrywie bo juz taka stara jestem że zapomniałam jak to się robi bajerować do chłopaka ale wystarczy nieśmiałośc trochę schować w buty i samo pudzie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org