Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miszcz marketingu |
ogórki, czekoladki i wafelki Bąrzur dobrze się przygotował. Marketingu miszcz: ![]() https://x.com/michaldworczyk/status/1907879232581124323 PS Tak, potwierdzam: Konserwowe ogórki Orbanka są lepsze od konserwowych ogórków Krakusa (które też są niezłe). Moglibyście wybrać MNIE na waszego prezydenta gdybym aplikował na to stanowisko. Ale nie aplikuję. Sorry. ![]() Tak że ten tegies .... ====================== z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miszcz marketingu |
Nie jest „… ten tegies ....” gdy paplak robi tu za katolika. Robi to z zamiarem ośmieszenia?
|
|
widzę wąski, że ty z myśleniem i rozumowaniem masz tyle samo do czynienia co wieprzki paplacy ... A jak powszechnie wiadomo myślenie i rozumowanie to nie jest coś, co wieprzkom paplakom wychodzi najlepiej. Więc ty się wąski d0pokrato zastanów przeciwko komu z zamiarem ośmieszenia mój post jest napisany i już nie ośmieszaj się tu więcej. I żebyś mi więcej bez mojego pisemnego zezwolenia nie używał z zamiarem ośmieszenia mojego „cytata”, że każdy post paplaka to bełkot kretyna, paniatna? NO! [To spekulacja i opinia, jak zwykle, a nie żadna „mowa nienawiści”. Obywatele mają prawo do spekulacji na temat publicznych osób: to część wolności słowa. Mamy również prawo do kwestionowania nowych historii. Prawo nie wymaga od nas, abyśmy wierzyli we wszystko, co nam powiedziano.] Tak że tegies …. =================== ![]() =================== z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ale głupio się tłumaczy typ po lobotomi hahaha teraz dopę liże dopokracie :))) obiektywny realista
|
|
hahaha ten po lobotomi umysłu poucza dopokratę \")))) fan nawrota - bije w Mentzena i Konfederację :) ... nawrot , to będzie następny prezydent palący świece chanukowe ? obiektywny realista
|
|
Andrzej Duda kończy swoje urzędowanie jako anglosaski, żydowski, banderowski lokaj! Konfederacja Korony Polskiej Podczas konferencji Braun nie szczędził krytyki pod adresem prezydenta Andrzeja Dudy, określając go mianem „lokaja” obcych mocarstw. „Andrzej Duda kończy swoje urzędowanie z pełną autodemaskacją, w głębokiej niesławie, jako anglosaski, żydowski, banderowski lokaj, który gotów jest rzucić na stos polskiego życia losy, po to tylko, żeby ugrać Bóg wie co” – stwierdził. Już po konferencji, w wypowiedzi dla jednego z dziennikarzy, oceniając stanowisko Andrzeja Dudy wobec zgody USA na ataki rakietowe w głąb Rosji, powiedział: „Rakiety latają, a ten zdrajca i dureń patentowany się cieszy”. obiektywny realista
|
|
Flixfox APK is a comprehensive streaming app that gives users access to a wide range of movies, TV shows, and series. With a simple, easy-to-use interface and high-quality streaming options, Flixfox APK provides an exceptional entertainment experience on Android devices.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |