Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z tubki: \"POLACY MAJĄ FINANSOWAĆ NIEMIECKĄ ARMIĘ! TUSK POPIERA POMYSŁ!\" |
Zdziwiłbym się gdyby nie popierał: - \"fur deutschland\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z tubki: \\\"POLACY MAJĄ FINANSOWAĆ NIEMIECKĄ ARMIĘ! TUSK POPIERA POMYSŁ!\\\" |
Przekaz dnia TV Ruspublika TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Z tubki: \\\"POLACY MAJĄ FINANSOWAĆ NIEMIECKĄ ARMIĘ! TUSK POPIERA POMYSŁ!\\\" |
...ordynarny fale news, wymyślony przez PiSlamskie kretyństwo, którym kandydata na prezydenta dołuje nie Trzasek, ale byle Menda od Końpederastów... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jest wręcz przeciwnie: Część środków z Krajowego Planu Odbudowy będzie przekierowana do nowego funduszu, z którego będą finansowane projekty związane ze zwiększaniem bezpieczeństwa Polski. Minister funduszy i polityki regionalnej przekazała, że Komisja Europejska zgodziła się na przesunięcie 30 mld złotych z KPO na Fundusz Bezpieczeństwa i Obronności. ...a jakie kraje najwięcej wpłacają do budżetu Unijnego..?, właśnie m. in. Niemiaszki... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jaki kuźwa fake news? Sam słyszałem jak Ulka Wodęleje powiedziała że: - trzeba 800 miliardów euro na zbrojenia. I zapewne właśnie szkopów.
|
|
Kali ciemna PiSdo, przypominam….. Autor: Bamburas (---.wroclaw.dialog.net.pl) Data: 11-02-25 19:11 czarcia pisdo na kaczych łapach Przestraszyłeś mnie okropnie. Dlatego też, postanowiłem opuścić to tzw. forum zupełnie. Niech produkują się ci, którym za to płacą. Bo ja to już mówiąc delikatnie, - chromolę. Wystarczy tego dobrego. Jeśli komuś dopiekłem i obraziłem, to sorki. Nie było w tym żadnej nienawiści. Zwykła obojętność i nic osobistego. Żegnam więc i pamiętajcie kochani sąsiedzi: - \\\"i wy też się pierd*lcie\\\" http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=12951 ![]() urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |