Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z tubki: \"POLACY MAJĄ FINANSOWAĆ NIEMIECKĄ ARMIĘ! TUSK POPIERA POMYSŁ!\" |
Zdziwiłbym się gdyby nie popierał: - \"fur deutschland\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z tubki: \\\"POLACY MAJĄ FINANSOWAĆ NIEMIECKĄ ARMIĘ! TUSK POPIERA POMYSŁ!\\\" |
Przekaz dnia TV Ruspublika TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Z tubki: \\\"POLACY MAJĄ FINANSOWAĆ NIEMIECKĄ ARMIĘ! TUSK POPIERA POMYSŁ!\\\" |
...ordynarny fale news, wymyślony przez PiSlamskie kretyństwo, którym kandydata na prezydenta dołuje nie Trzasek, ale byle Menda od Końpederastów... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jest wręcz przeciwnie: Część środków z Krajowego Planu Odbudowy będzie przekierowana do nowego funduszu, z którego będą finansowane projekty związane ze zwiększaniem bezpieczeństwa Polski. Minister funduszy i polityki regionalnej przekazała, że Komisja Europejska zgodziła się na przesunięcie 30 mld złotych z KPO na Fundusz Bezpieczeństwa i Obronności. ...a jakie kraje najwięcej wpłacają do budżetu Unijnego..?, właśnie m. in. Niemiaszki... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jaki kuźwa fake news? Sam słyszałem jak Ulka Wodęleje powiedziała że: - trzeba 800 miliardów euro na zbrojenia. I zapewne właśnie szkopów.
|
|
Kali ciemna PiSdo, przypominam….. Autor: Bamburas (---.wroclaw.dialog.net.pl) Data: 11-02-25 19:11 czarcia pisdo na kaczych łapach Przestraszyłeś mnie okropnie. Dlatego też, postanowiłem opuścić to tzw. forum zupełnie. Niech produkują się ci, którym za to płacą. Bo ja to już mówiąc delikatnie, - chromolę. Wystarczy tego dobrego. Jeśli komuś dopiekłem i obraziłem, to sorki. Nie było w tym żadnej nienawiści. Zwykła obojętność i nic osobistego. Żegnam więc i pamiętajcie kochani sąsiedzi: - \\\"i wy też się pierd*lcie\\\" http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=12951 ![]() urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |