poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prosi Uniosojuza o ochronę przed PiSlamskim terrorem

Jesli ten fachowiec zlokalizuje i usunie nieszczelnośc to 140zł jest dobrą ceną,jesli tylko Ci napełni czynnikiem to masz 140zł do tyłu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prosi Uniosojuza o ochronę przed PiSlamskim terrorem

no widzisz a niektórzy wolą po amatorsku w domu, trochę więcej czasu zejdzie, swojej pracy się włoży ale jak miło jak efekt widać :) i kasa zaoszczędzona.
terrorym, każdy robi jak mu wygodniej. Ja np nie lubię wydawać więcej niż to konieczne.

Biedronko, w tamtym tygodniu miałam raz żel, i wczoraj raz. Od razu po zdjęciu żelu to nie widać nic, ale rano już jest inaczej! Śmiało mogę stwierdzić, że jest znaczna różnica. Ząbki naprawdę zmieniają kolor.

Co do sposobu na dziąsła, to po prostu tą szynę na zęby obcięłam na wysokości linii dziąsła, i jest dobrze :) jak mi trochę wypłynęło wczoraj żelu to zebrałam to patyczyczkiem i było super :) polecam.

podbijam

Ale powaga, słyszałem o parkingu na zewnątrz za 8 tys. więc garaż murowany musi być więcej.
Strzelałbym około 15-18 tys, bo za 5 to chyba nie opłaca się w ogóle sprzedawać … logicznie będzie wynająć w takim przypadku.

Co wy na to?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org