Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy istnienie Urządu Pracy ma sens? |
stanos: a skąd Ty wiesz jak ja jeżdżę??? widziałeś, że się wypowiadasz? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy istnienie Urządu Pracy ma sens? |
SaneOne żadnego bicia nie ma, w pizzerii sie je pizze, a nie bije, to nie ring :p heheh
|
|
moim skromnym zdaniem ci kucharze maja prawo do takiej orientacji seksualknej na jaka maja ochote i to ich sprawa. Druga sprawa to jakim prawem i na jakiej podstawie pomawia sie tych ludz. JEST TO CZYN KARALNY. a PO TRZECIE LUBIE PEDAŁOW I CHETNIE POJDE DO RESTAURACJI GDZIE KUCHARZA PEDAŁY O ILE TAKA NA TYM ZADUPIU I W MIEŚCIE ZAMIESZKAŁYM PRZEZ TAKICH BURAKÓW JAK POGRAMOCAPEDAŁOW I Mrs jest Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ryska ty pocieszasz ,potrafisz tylko ranic i co najgorsze niewinne istoty, wiec przestan dawac dobre rady , tylko nie ty,,,,,
|
|
śmierdzi tu prostactwem , prymitywizmem , ciemnogrodem i dosłownie wszystkim tym zadupiastym co charakteryzuje tutejsze miasto i tutejszą młodziez uważającą się za trendy. Wszystko co miało coś ciekawego do powiedzenia już dawno wyjechało . Pozstali ci którzy uważaja ,że maja cos do powiedzenia albo ,że potrafia pisać. A jak nie potrafią to i tak powiedza ,że potrafia bo to trendy. Ha ha ha ha ha ha ha
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |