Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Uniwersytet Śląski powinien być przemianowany na IDEOLOGIAtet Śląski? |
to zależy gdzie się zapiszesz zazwczaj jak zapłacisz za prawko i wbierzesz instruktora ktory ma samochod jako jeden i masz sporo wolnego czasu to w miesiac wszystko załatwisz, wszystko zależy od tego w jakich godzinach mozesz jezdzic na "ranki" jest wiecej miejsc u instruktorow poniewaz po południami jezdzą ci ktorzy sie jeszcze ucza w szkolach :) ja u FERENCA po miesiącu juz miałam egzamin zdany za 1 podejsciem .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Uniwersytet Śląski powinien być przemianowany na IDEOLOGIAtet Śląski? |
I Gala Ślubna odbędzie się w niedzielę, 1. kwietnia w hali sportowej przy Szkole Podstawowej nr 9 w Łomży. Pokazy będą trwały od godz. 10.00 do 17.00. Bilet wstępu na Galę kosztuje 6 złotych.
|
|
Lepiej zatrudnić kogoś i będzie oddzielał kupę od sików za niewielkie pieniążki.
|
|
maly jak dorosniesz to pogadamy :) wielkosc hmmm do 6m3 z drenami ale co do baktrii nie jestem pewna jeszcze..a jaka jest roznica?? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
BRAK NICKA, przede wszystkim pamiętaj o znakach interpunkcyjnych, bo ciężko się czyta te wypociny, a po za tym, to ty chyba nie wiesz jak działają biura nieruchomości i stąd twe żale...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |