poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sataniści mają swój znak w polskim sejmie

jest wporządku i na czas.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sataniści mają swój znak w polskim sejmie

Ja wczoraj wchodząc na nk zobaczyłem zdjęcia dziewczyny (14-16 lat),która wraz ze swoją koleżanką skakały i ganiały się po nagrobkach na cmentarzu żydowskim (ten niedaleko Szosy Zambrowskiej) O_o .Po prostu tragedia.Opis pod zdjęciami "Kto się z nami pogania?",a najlepsze były komentarze:"Słituśśśśne focie xDDDDDDDDdd" ,"Moje dziewczynki :*:*:*:*:*" itp. itd. :| . Ludzie to jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.Sam mam 18 lat ale mi nigdy nie przyszło do głowy coś tak bezczelnego i nieodpowiedzialnego,jak byłem w ich wieku,chociaż było to zaledwie parę lat temu...i dziwić się ,że ludzie mówią "...ta dzisiejsza młodzież"

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza strasznie go bolalo ale byl dzielny i zlał mu się na ryja... a wszystko to widział gajowy Marucha.Zatem jeża też wyrucha. Na nic jęki, piski i chimery bo gajowy walnął jeża z buta aż ustało mu kawał druta,

szpenio - człenio!!!!

wyrazy podziwu dla ich rodziców... ze własne dzieci na małpy wychowali..

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was orientuje się czy u nas w szpitalu przyjmuje dietetyk?

Jeśli ktoś wie, to w którym miejscu mogę go odnaleźć?

Pozdrawiam

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza strasznie go bolalo ale byl dzielny i zlał mu się na ryja... a wszystko to widział gajowy Marucha.Zatem jeża też wyrucha. Na nic jęki, piski i chimery bo gajowy walnął jeża z buta aż ustało mu kawał druta, zboczuchy

Poszukuję dobrego fachowca od naprawy centralnego zamka i podzespołów tego typu. Czy wie ktoś coś na ten temat ?? :-)

Upośledzonej części forumowiczów z góry dziękuje

madzius zalapala...

Przeciw , a co do ofiar gwałtu , to ciebie zgwałcili a ty zabiłaś niczemu winne dziecko i kto wtedy jest gorszy . Można oddać do adopcji , ale zawsze najłatwiej zabić i pozbyć się problemu .

udało się :)))
juz kazdy powinien miec na poczcie wiadomości tzn testy i pare wskazówek:))

majka3: Dzisiaj babka do mnie zadzwonila i mam wywiad w czwartek juz sie boje :( ale jakos dam rade :) pozdro

bo to ku,rwa jest patologia a nie rodzina... alkoholizm i koks...brudasy...aby tylko sie naje.bac i odpierd.alac

strzelnica na Małachowskiego?, a po drugie jak jakiś baran nie umie zaparkować jak należy tylko na dwóch miejscach staje to trzeba zaparkować czasem na trawniku, bo gdzie indziej brak miejsca, i widzę że autor postu chyba nie jest zmotoryzowany bo naprawdę nie wie co pisze

Kolego, nadmieniam, ze nie jestem w tę sprawę bezpośrednio ani pośrednio zaangażowany, znam tylko ogólnie znane fakty. Jak wieść gminna niesie, sprawę wygrał Pan Kucisz- to wiem od niego. Ten "od purchawek" o ile wiem to sprawy jeszcze nie robił więc jakąż miałby przegrać? Zresztą można sie o to jego zapytać. Wiem też, że to urzednicy sprzedali działki pod Lidla jakiemuś faciowi, a ten odsprzedał Lidlowi za wielokrotnie większą sumę - i to jest właśnie podejrzane bo to od właścicieli mógł Lidl to kupić i im zapłacić. Dokładne dane powinieneś uzyskać w magistracie bo jawność informacji powinna być udostępniona przez urząd, a z tego co wiem informacji pełnej dotąd nie ujawniono (ze wszystkimi danymi). Jak można wnioskować to widocznie sąd unieważniając te decyzje musiał mieć do tego podstawy prawne. To - na razie - tyle.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org