środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZOBACZ TO ! Z GŁUPOTĄ TRZEBA WALCZYĆ

http://www.joemonster.org/filmy/4365/czy-marihuana-jest-robiona-z-konopii
Bez komentarza !
Co o tym sądzicie ?
Czy marichuana jest robiona z konopi ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZOBACZ TO ! Z GŁUPOTĄ TRZEBA WALCZYĆ

konopie a konopie indyjskie (czy jakoś tak) to dwie rożne rzeczy

Taaaaa. Ja cuś słyszałem o Konopielce. Ale nie wiem czy indyjskiej.

ADALL

Gdzie ta głupota, schowała się gdy oglądałem?

wycięli ten żenujący fragment który by świadczył o głupocie:)

a ja coś o konopnickiej slyszałam.

rejestracja-przez Ciebie mlodziez od przyszlego roku nie bedzie miala lektur wyzej wymieninej Pani. :)

...rzad uwaza (nie tylko u nas de facto) ze od 'marichuany' do mocniejszych srodkow jeden krok. skoro tak, proponuje wycofac piwo gdyz prowadzi do alkoholizmu i chlania spirytusu. Nalezy wycofac rowniez produkty tytoniowe i wszystkie srodki ktore pobudzaja organizm (kawa,red-bull,itp.).
Dla wszystkich ktorzy szukaja nowych sil zaparaszamy do kosciola na calodobowe lezenie krzyzem!
-Wszystko jest dla ludzi, tylko w odpowiedniej ilosci-

pozdr.

Jak nie patrzeć alkohol to też narkotyk :-) Z tą małą różnicą, że z przyzwoleniem prawa... W Holandii mnóstwo osób paliło to zalegalizowali - nie jest dokońca zalegalizowana sprzedaż, tylko używanie. Jeżeli chce się sprzedawać to trzeba mieć stosowne pozwolenia - coś jak akcyza na alkohol.

Holendrzy wyszli z założenia - jak chcesz to się truj sam... ale nie pomagaj się truć komuś... Nie jest to dokońca złe, aczkolwiek nie popieram...

A czy to wazne z czego jest robiona?Wazne ze to świnstwo!

Swinstwo... fakt od tego zdrowszym sie nie jest ale chodzi o wolny wybor czlowieka. Jezeli komus szkodzi to tylko sobie. Kazdy powinnien decydowac o sobie. A wielce nam panujacy?... "ala Z.Freud - cale zycie o sexie zadko uprawiajac go..." Nasluchali sie ciezkich historii roznych osob ze np THC jest bardziej szkodliwe od nikotyny, co prawdą nie jest.

pozdr

skoro kazdy sam o sobie decyduje niech kazdy sam placi poźniej za swoją terapie i leczenie skutków swoich wyborów.

dotyczy to zarówno placzy, alkoholików jak równiez narkomanów. ciekawe jak długo leczyliby sie tylko ze skladek zdrowotnych przez siebie zaplaconych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org