Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypożyczalnia snowboardów w łomży? |
Czy jest w łomży wypożyczalnia snowboardów??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypożyczalnia snowboardów w łomży? |
hahahhaaha
|
|
pewnie mamy też wypożyczelnię nart wodnch. Jest niedalego portu przy tym największym jachcie. A żeby tam dotrzeć najlepiej jedż metrem. A jak wolisz konwencjonalnie to tylko obwodnicą południową - najszybciej, bo pchać się między tymi wieżowcami to nie warto.
|
|
Tacy jesteście śmieszni to spox. Z ciotami nie warto gadać. Wyporzyczalnia nart jest w rybnie a w łomży wiem że w tamtym roku ktoś też wyporzyczał sprzęt narciarki ale nie wiem czy miał snowbord no i gdzieś mi wcieło namiary.
|
|
A mozesz mi rozszerzyć termin "ciota", bo bardzo ciekawy jestem...
|
|
wcieło ? a może pomyśl =/ www.RYBNO.pl pozatym trochę wyobraźni i mniej błędów.
|
|
czasem wystarczy tylko pomyśleć naprawde to nie boli i rozejrzeć się trochę na mapie Polski ! Co za ludzie !?
|
|
hehe i jazda z Bony ;-)) teraz bardziej na desce idzie pośmigać niż na snowboardzie ;-)) chyba , że ma się "sztuczny śnieg" w "Szpreju" :-D
|
|
kacperek89 proponuję czytać ze zrozumieniem. Ja pytałem sie czy jest gdzies wyporzyczalnia snowboardów a w rybnie jej nie ma. A tak wogle co to miało oznaczać: "rozejrzeć się trochę na mapie Polski !"?? Pisałem, że szukam w Łomży:p Ps Sztuczny śnieg jest w Rybnie a pytam sie czy ktoś nie wypożycza bo zastanawiam sie nad zakupem ale najpierw chcem zobaczyć jak by mi szło;)
|
|
Bartek.91, piszemy W OGÓLE. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
no właśnie.... i piszemy " wypożyczalnia" i "chcę" nie chcem.... ręce opadają jak czyta się wypowiedzi takich analfabetów.... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |