Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi Grzegorz. |
Siostra Grzegorza Brauna: nie rozpoznaję w nim chłopca, z którym się wychowywałam. W poruszającym liście opublikowanym na łamach \"Tygodnika Powszechnego\" autorka wyraziła swój sprzeciw wobec postawy polityka. \"Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi Grzegorz. Ranią mnie osobiście bezlitosne gesty i słowa, które kieruje do tak wielu osób\" — napisała.https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/nie-moge-milczec-siostra-grzegorza-brauna-przerywa-cisze-na-temat-jego-dzialan/hk3n1fk,2b83378a ...każdym słowem i czynem szczęściobóż POgrąża się niemiłosiernie, nie wiadomo gdzie najpierw trafi, za kraty szpitalne, czy więzienne..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi Grzegorz. |
![]() Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Monika Braun to jest ta zagubiona kobietka której w życiu nie wyszło? ... I czy to nie ona nazywa siebie „Unijką polskiego pochodzenia”. I by wyjaśniało - dlaczego jest tak inna od reszty rodziny Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
18 maja uzbiera z 1 % głosów ? obiektywny realista
|
|
![]() obiektywny realista
|
|
To straszne, że aż 1% utożsamia się z tym wariatem... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A czy trzasio, nie wstydzi się tego, co robiła jego mamusia?
|
|
cytat: \"\"Matka Rafała Trzaskowskiego, kandydata PO i Nowoczesnej na prezydenta Warszawy, była tajnym współpracownikiem SB o pseudonimie \"Justyna\"\" – ustaliła Gazeta Polska. Rafał Trzaskowski, kandydat na prezydenta Warszawy z ramienia Platformy Obywatelskiej może \"pochwalić się\" rodziną bardzo mocno zakorzenioną w PRL. Teściowa Teresy Trzaskowskiej była kapitanem w UB, a teść - pułkownikiem Ludowego Wojska Polskiego.\"
|
|
Towarzyszko polusa, ale prokuratorzy stanu wojennego, TW Rychu, TW Wolfgang ( jego żona była w zastępstwie Kaczyńskiego prezesem tzw. TK), komunistycznych sędzia Kryże w rządzie I sekretarza KC PZPR-pis syn komunistycznego zbrodniarza, który skazało na karę śmierci Rotmistrza Pileckiego, jakoś czerwona ***** nie przeszkadzali. A wręcz broniłaś tu na tym forum onuco Putina. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ślepe chviszcze nie tylko łże jak PieS, ale POminął zacnego ojca Trzaska, jednej z najwybitniejszych POstaci świata muzycznego POlski współczesnej. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
A On pewnie wstydzi się takiej siostry! Ja też bym się wstydziła gdybym była na Jego miejscu. Kasia..
|
|
\"POminął zacnego ojca Trzaska\" W przypadku tej nacji, tatusia się pomija. Ważna mamusia, która żymianka jak byk, a po niej również Rafcio. Co oznacza że, trzasio spełnia wymagania ubecko-żymiańskie aby kandydować na prezydenta RP. A to oznacza że, dobro Polaków będzie ostatnim, co zajmie dvpiarza w razie wygrania tzw. wyborów. Co będzie oznaczać że, ten naród jest zbyt durnowaty, aby mieć swojego prezydenta.
|
|
De.wotka, twój szczęściobóż będziesz pan wisieć czyli POdżegacz napadania na lekarzy, nie ma żadnych POzytywnych ludzkich uczuć, więc POza nienawiścią I POgardą nie czuje wstydu... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Nie rozumie Cywilizacji Europejskiej i serwuje moralność Sanhedrynu A łże jak Michnik z Urbanem Grzegorz Braun - ”Tu jeeesst Polska!” A nie Polin
|
|
...będzie prezydentem w pierdlu... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Braun się ostatnio mocno zradykalizował. Tak to ja widzę. To jest naprawdę doskonała opcja jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę świetna teraz. _____________________________ pisaniepracmagisterskichlodz.pl
|
|
\"Czyżby siostra G.Brauna poczuła się urażona jako członkini plemienia vvędrowno-vvrednego?\" _________________________________________________________________ https://deepstatemap.live/ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
szczęściobóż nadal się POgrąża, zamiast przepraszać POzdrawia... Siostra startującego w wyborach prezydenckich Grzegorza Brauna napisała, że wstydzi się tego, co robi jej brat. Zarzuciła mu pychę i arogancję. Europoseł odniósł się do jej słów w Radiu Wnet. \"Tego się nie da uniknąć, ale oczywiście najserdeczniej pozdrawiam wszystkich moich bliskich, którzy w związku z moją pracą mogą odczuwać jakiś dyskomfort\" — powiedział poproszony o skomentowanie sprawy. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
paplik napisał(a): > szczęściobóż nadal się POgrąża, zamiast przepraszać > POzdrawia... > > Siostra startującego w wyborach prezydenckich Grzegorza > Brauna Siostra ?????????????????????????????????????? Czemu nie piszesz, że to bydle było adoptowane z przytułku dla ociemniałych epileptyków w Sudanie? .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |