Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan Pospieszalski: emocje zamiast argumentów, czyli szczepionkowa karawana jedzie dalej |
Mam pytanie , czy ktoś z posiadaczy Toyot robił przeglądy w warsztacie w Broku u pana Sucheckiego? jesli tak ,to proszę o opinie czy warto korzystać z jego usług ,i czy naprawdę jest konkurencyjny dla serwisu? Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan Pospieszalski: emocje zamiast argumentów, czyli szczepionkowa karawana jedzie dalej |
Czy w Łomży są jakieś treningi po godzienie 19 czy o 20.Np boks,karate czy jakieś inne zajęcia ?
|
|
Re: Jan Pospieszalski: emocje zamiast argumentów, czyli szczepionkowa karawana jedzie dalej |
w ubiegłym roku pisałem , że zmieniłem ogrzewanie olejowe na pompe ciepła i jestem bardzo zadowony ze zmiany :), rozważałem kolektory ale po analizie wyszło że to lipa....
|
|
Było sobie małżeństwo. On pracował ona prowadziła dom. Jako że trochę już po ślubie tak więc miłość zastąpiło przyzwyczajenie Któregoś dnia żona zagadała do męża siedzącego przed telewizorem po pracy: - Stefan, ty mnie już chyba nie kochasz! - Kocham, jasne że kocham... - Akurat! Na następny dzień to samo, i na następny znów. Aż któregoś dnia nie wytrzymała i wybuchła: - Stefan, ty mnie już nie kochasz! - Dlaczego tak sądzisz żabciu? - Ten Stachu spod piątki to musi kochać tą swoją Gienkę, wiesz on wczoraj ją zabrał do najdroższej restauracji w mieście! - Ja Cię kocham bardziej żabciu... - To udowodnij to wreszcie!! - Dobrze, to w takim razie zabiorę Cię kochanie w jeszcze droższe miejsce, dobrze? - Oj, Stefciu jesteś kochany, już idę się zrobić na bóstwo... - Żabciu, nie trzeba, jedziemy tylko zatankować... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ja mam, o pojemnosci 4 lub 8 ml.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |