Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szokujące ale prawdziwe. |
I tak w przyszłym roku GPS-y wyprowadzą wszystkich w pole HA HA. Sarama
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szokujące ale prawdziwe. |
Jakich tu masz pracodawców. Wszyscy wykorzystują pracowników. Łomżynski pracodawca to złodziej, oszukaniec. Nie płaci zusu. Zatrudnia na czarno.Jak przyjezdza kontrola to on wczesniej już wie.Sam się bogaci a ludziom nie da zarobic.Przyjdzie i na nich czas. A ich zony nastroszone stare prochwy chodzą dumne. Nie ma z prawdziwego zdarzenia pracodawcy w Łomży.
|
|
Chodzi mi w szczególności o studentów UKSW ponieważ zastanawiam się czy lepiej poszukać pokoju na te 2 noce czy tez wybrac akademik. Co polecacie?
|
|
no i dlatego wiekszosc wyjezdza a ci mniej zdesperowani codziennie z nadzieja przegladaja oferty a tu niestety przewazaja "szukam pracy". a jak to jest z praca w instytucji panstwowej? bo jakos nigdy nie slyszalam o naborach do np urzedu miasta ? pewnie wszyscy rodzine obsadzaja a moze slyszeliscie o kims kto zostal tam bedac na stazu?
|
|
I tu się mylisz. Są w Łomży małe firmy zatrudniające po kilka osób i dbające o swoich pracowników ale tam praktycznie nie ma rotacji więc i nie ma ogłoszeń, że poszukują pracowników. Poza tym dobre firmy nie poszukują ludzi "na ulicy" lecz często szukają u konkurencji doświadczonych pracowników. Niestety prawda jest taka jak pisze "robson35"
|
|
o tych kontrolach zusu to prawda, to jedna klika sprzedawczyki i łapowkarze a w sadzie zwykly czlowek tez nie wygra bo to jeden lomzynski układ, jak kiedys pisalem warto by tu zaprosic pania Jaworowicz do robiena reportazu o tej klice, szczytem bezczelnosci jest zatrudniuanie znajomych w ARMiR a konkursy sa dla picu taka jest prawda bo z gory wiadomo kogo sie zatrudni kogos z rodzinki albo synka lub coreczke znanego biznesmena lub innego przekreta.
|
|
jak mawia korwin mikke wszystko kosztowaloby polowe ale po drodze urzedasy musza sie nakrasc i ch znajomi z solidnie przeprowadzanych przetargow buhaha
|
|
WOW jasiek chyba tabletki dzisiaj zjadłeś bo prawie normalny post napisałeś GRATULACJE
|
|
28 lat chyba po przejściu na emeryturę (umysłową też), no i mnie też poniosło. Już nigdy więcej.
|
|
100-150zl w serwisie z ciekawosci zapytam, ile juz nim jezdzisz?
|
|
te "wyloguj" to działa jak chce... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A ja oglądając wczoraj starcia Policji z kupcami z KDT na TVN 24 nabrałem jeszcze większą ochotę na służbę w Policji! Ale im ochota większa tym porażka bardziej boli :/ a coś mi się wydaje, że to tylko kwestia czasu jak dowiem się, że niestety :/ A na drzwiach do pokojów w których są psycholożki i MS powinien być wielki napis: JESTEM HARDCOREM!
|
|
Pytanie z innej beczki: jak Wam przechodzi przez gardlo Browar Lomza :D ?
|
|
a to baba jaga :(
|
|
Popsuło się ostatnio.
|
|
hheheheh:D nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
spróbuj na forum 161GTW
|
|
nie polityka ale wszedzie lepiej cie wrzucic niz tu - co moze mam pisac petycje zeby zalozyli ci FORUM SPECJALNE? czlowieku ogarnij sie - ludzie sie z ciebie smieja a ty sie dalej pchasz bo bycie anonimowym ci na to pozwala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |