środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedyś było ZOMO, a co jest dzisiaj?

gorenje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedyś było ZOMO, a co jest dzisiaj?

Przy ABC jest niezłe biuro ,natomiast przy 4+ nie polecam-jeden raz skorzystałam z ich usług i napewno ostatni:(

Ten temat był już poruszany 26.02.2009 "Spółdzielczy Bank Rozwoju w Łomży" , masz tam kilka opinii i porównania np: Aliora i Spółdzielczego Banku Rozwoju, jak dla mnie to PKO BP(drogo i mega kolejki) , PEKAO S.A. i Kredyt Bank drogo i wysokie prowizje, w mBanku nie można wpłacać i wypłacać gotówki (bo nie ma wpłatomatu w Łomży), w Alior Banku wcale nie jest za darmo, sam zobaczysz. Ja polecam jak luśka SBR BANK na Piłsudskiego.

VERGISS MICH

jasiu-już kto jak kto ale Ty nie powinieneś wytykac innym błędów:) w tym temacie to na forum chyba jesteś najlepszy:(

Śmieszna to jest Twoja odpowiedź.
Zamiast teoretyzować proponuję wybrać sie do pierwszego lepszego sklepu AGD i nawet Ty powinieneś dostrzec OGROMNĄ różnicę w jakości wykonania, ale mogę się mylić.

Autor: 15234 (---.adsl.inetia.pl) --- jeżeli również uważasz, że zmywarka jest najprostszym urządzeniem w kuchni to życzę powodzenia w zakupie i remoncie mieszkania, spowodowanym zakupem.

http://www.dwunastka.net.pl/index.php?k192,odzywki lub allegro - sukcesów!

Treść jest ukryta

aniołek24 - dzwoniłam dzisiaj i w poniedziałek mam zlozyc ta ankietę w komendzie w moim mieście ale co najlepsze babka powiedziała mi, że to całe sprawdzanie może potrwać nawet do 1,5 miesiąca czy to mozliwe, że aż tak długo a i powiedziała ze czekac na tel oni wyznaczą termin WZ....

moze ktoś napisać co sprawdza dzielnicowy i czy odwiedzi mnie lub tez moich znajomych????? i jak to mniej więcej wygląda????
proszę o dopowiedz
z góry dziekuje

Czy posiada ktoś zdjęcia Łomży z lat PRLu?

Riposta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org