Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga na złodziejke !!! |
Stara zakapturzona \"rumunka\" (bo na taką wyglądała) płaci nominałem 200zł , po czym po wydaniu reszty wycofuje sie z zakupionego towaru chcąc zwrotu gotówki. Robi przy tym zamieszanie nie zwracając pełnej wydanej reszty . Sprytnie podwinęła największy nominał , nie spostrzegłam że Zostałam oszukana na 100zł :/ Bądzcie czujni !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga na złodziejke !!! |
było powiedzieć że kupione to niech ucieka. Było się zastanowić przed zakupem, klient to nie jest Twój pan 100% ---------------------------------------------
|
|
BYŁO POWIEDZIEĆ ?? BYŁO SIĘ ZASTANOWIĆ ?? Człowieku, kim ty jesteś, jaką szkołę kończyłeś - jeżeli w ogóle jakąkolwiek....? Milton
|
|
polski rząd daje ładny przykład społeczeństwu jak żyć Pomysłowo.
|
|
ja słyszałam o identycznej sytuacji tylko w Ostrołęce z tym że był to młody chłopak (rumun). widocznie znaleźli sobie sposób na \"zarobek\"....:/
|
|
Ten numer nazywa się \"wałek. W PRL robiły tak cyganki.
|
|
widziałem w akcji taka cyganke, maja zdolności
|
|
mnie też tak chciała zrobić, całe szczęście od razu spostrzegłam ten WAŁEK, Cyganka ok, 40 lat z trójką dzieci. jak teraz wchodzi do mnie Cygan lub cygańska rodzina, od razu jestem czujna. niestety, to nie są żadne \"MITY\" o cyganach, czy zła sława, to jest po prostu prawda... Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
wchodzą w kilka osób, robią zamieszanie, pytają wszyscy na raz o 100 różnych rzeczy a jedna robi w balona kasjerke, która zdezorientowana nie wie co sie dzieje.
|
|
Chodzą też po rynku. Uważajcie przed Świętami, zwłaszcza osoby starsze
|
|
Tak trzeba byc ostrożny nie tylko wobec cyganów ale i naszych krajowych kieszonkowców.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |