Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Barman na wesele ? |
Witam wszystkich forumowiczów, Nie typowe dość pytanie mam do was. Coraz większymi krokami zbliża się moje wesele, natłok spraw ogromny, a dość nie dawno spotkałem się z artykułem o barmanach, którzy podczas wesela robią jakieś fantazyjne drinki :). Czy słyszeliście może o barmanach pracujących podczas imprez weselnych? Czy macie może jakieś namiary na kogoś takiego? Czy ogólnie robi wrażenie to na gościach i warto dodatkowo wdawać pieniądze na taką usługę? Z góry dzięki za wszystkie wiadomości :). Z pozdrowieniami, Zabiegany i zatroskany forumowicz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Barman na wesele ? |
bylem na takim weselu, gdzie byli barmani. Serwowali driny, potem jakis tam pokaz byl. Moze to i fajne
|
|
W sumie to jest jakiś pomysł. Jak goście walną parę fikołków to szybciej wyjdą :P
|
|
Napisz maila pod ten adres mzejer@wp.pl barman godny polecenia 100% zadowolenia.
|
|
Kiedyś byłem na takim weselu z barmanem ,ale nic nie pamiętam.
|
|
ja widzialem na weselu tych http://weselnydrinkbar.pl/
|
|
Tu masz numer 516-385-455 chłopak ma na imie Damian i jest barmanem w yamie polecam sama miałam go na swoim weselu f
|
|
Byłam na weselu gdzie za barem stał gościu, który był właścicielem 54, czy tam współwłaścicielem. Teraz z tego co mi wiadomo jest barmanem w pubie Dziewiątka. Fajna sprawa. Fajne drinki robił. Bajeczne z wyglądu i pyszne.
|
|
a ja uważam że to kiepski pomysł. wesele kończy sie zdecydowanie szybciej, dużo więcej osób zalewa sie w trupa, więcej jest burd. mieszanie alkoholi nie wychodzi nikomu na dobre. co do kosztów to idzie mniej wódki na stołach, także opłacenie barmana i alkoholi wchodzi w to miejsce. Jestem zdecydowanie na nie.
|
|
soul-pisałem to samo tylko krócej-;)
|
|
Ja dobrze polewam :):) W zalezności od tego ile który może :)
|
|
Byłem chyba na trzech weselach, gdzie byli barmani(tyle pamiętam:P)i zawsze była kolejka do baru z 5,6 osób zawsze czekało na drinka, więc wychodzi na to, że ludziom się podoba, albo ludzie wychodzą z założenia: po prostu jest za darmo, to dlaczego nie spróbować no i stoją w kolejkach. Czy żeby więcej osób zalewało się w trupa? Nie zauważyłem, ale faktem jest, że gdy byli barmani, wesela kończyły się szybciej, nie minęło z 10 minut od podania tortu (ok 0.30) i już połowa gości opuszczała salę... Sam zresztą się zastanawiam czy u siebie na weselu nie wziąć kogoś,ale wiadomo dodatkowy koszt, a tych przy organizacji ślubu nie brakuje, poza tym wolałbym żeby goście się bawili, a nie stali w kolejkach do baru ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Podpisuję się pod olinką, Damian dobry barman napewno nie zawiedzie :)
|
|
Duet bar Eryk i Klaudia polecam wpisz w wyszukiwarke a znajdziesz:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |