Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś WOŚP padła na PYSK...... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś WOŚP padła na PYSK...... |
Treść jest ukryta
|
|
Są ulice w łomży gdzie policja przejeżdża co minutę, niestety szkodą że legitymują przypadkowe osoby idące do pracy, i uważają ich za zlodzieji i morderców bo trzymają ręce w kieszeni i wydaje sie być wtedy podejrzany. Coraz więcej jest młodych nie doświadczonych policjantów którzy takim przykładem łapiąc każdego z ulicy chcą zdobywac jakieś doświadczenie, trafić wreszcie na przęstępce. Policjancji młodziaki lat ok 22, 25, agresja, krzywe spojrzenie , coś w stylu (powiesz coś nie tak to w morde albo na komende) . Nadużywają władzy. Skradziono mi też motocykl, przez 15 lat nie został odnaleziony bo lepiej zamknąc sprawę, i spać na polach w radiowozie. Teraz będę wam tam panowie robił zdjęcia i zanosił do waszego (szeryfa). Może praca w piekarni to będzię wasze powołanie.
|
|
_jackass to prawda dobrze WIECIE nie za bardzo jestem w temacie ale niestety nie ma szkol, ktore tego ucza dlatego potrzebuje byc moze wlasnie takich ludzi jak TY ? dzieki ci za dobre rady ale nie mam sie niestety kogo poradzic jesli jestes dobrym fachowcem w tej dziedzinie i uczciwym to zostaw namiar do siebie na moj e-mail( patrz wyzej) podaj tez swoj nick zebym wiedzial ze to ty! byc moze odezwe sie wlasnie do ciebie kiedy juz zakoncze rozeznanie w tej kwestii i podejme decyzje o zalozeniu strony.
|
|
ble
|
|
|
Gdzie kupowaliście tort na wesele? Proszę o opinie na ten temat.
|
|
albo koze
|
|
Home.pl
|
|
zambrów cukiernia Anna- wizualnie i smakowo bez zachwytu
|
|
Zajrzyj na stronę: http://www.cukrarna-hajkova.cz/fotoalbum/dorty-pro-kazdou-prilezitost/dorty-pro-kazdou-prilezitost Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
nasi policjanci kiedys jechałam z siostra i jej koleżanka... i ta koleżanka siedziała z tyłu tzn usneła na siedząco wracalismy z mazur nad ranem no i jechali za nami kilka km:) no i w pewnym momenci zatrzymali nas;) nie mieli do czego sie przyczepic jechałam poprawnie wszystko miałam sparwdzali auto jak bym cos tam miała;D ,, a co najsmieszniejsze on do mnie mówi prosze otworzyc bagaznik otworzyłam a on prosze do samochodu usiasć:P no ok siedze a tu patrza koleżanka z tyłu siedzi tzn spi ,, a oni do mnie czy ona pasy zapinała ja mówie że miała zapięte pasy .. (była przypięta pasami) a ten ją budzi świeci jej latarką hehe przeszukuje siedzenie...no szok! ona zła mówi że ma pasy zaczeła sie z nim kłócić... a i tak mandat dostała 100 zł za pasy i tak on jej wpiera ze ona nie zapieta a ona sie upiera a i tak mandat dostała... no i co heh jak wspominamy to .. to ze łzami w oczach ze śmiechu:D Ci policjanci:P
|
|
nie wiem jak weselne, ale jak brałam na inne okazje to brałam w ABC na legionów, wg mnie najlepsze!!!!
|
|
hulajnoge Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
wzrikowo za duzo masla . . . . .
|
|
mam bardzo delikatne podniebienie, i ten z okruszaka z kosztowalam sama wysmienity
|
|
jak chcesz brac na siebie to w jakiejkolwiek firmie bys nie ubezpieczyl to bedzie drogo,ja mialam na poczatku ubezp. na siebie pojemnosc 1.6 i placilam 940 zł na rok,najlepiej pogadaj z kims kto ma znizki np z rodziny i wpisz do dowodu jako wspolwlasciciel,ja tak zrobilam i teraz place 400 zł na rok a znizki lecą i Tobie !!! pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Świat smaków" na Sikorskiego - pyszne torty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
serduszko1985 jesteś pewna, że zniżki przechodzą na Ciebie?, było tak kiedyś i to były złote czasy, niestety, to czas przeszły. To jednak sposób, iż w większości TU zniżki przyznaje się na podstawie oświadczenia i w takim przypadku, jeżeli skłamiesz możesz mieć nawet 60% zniżki. Co Ci grozi w razie wpadki?, otóż nic strasznego. Sytaucja taka może wyjść na jaw jedynie w przypadku zaistnienia szkody (stłuczka, wypadek, itp.), jeżeli już tak się stanie, TU każe dopłacić Ci do pełnej wysokości składki, w Twoim przypadku do 100%, nasuwa się pytanie, czy się opłaca?. Po pełnym jednym roku takich "machlojek" i zmianie TU na inne, masz 60% zniżki (TU sprawdza jedynie na rok wstecz), ale to działanie "niezgodne z prawem". Wracając do tematu, wiem z doświadczenia (sam szukałem w wakacje najtańszego TU), że zdecydowanym liderem jest mBank. Jeżeli chodzi Ci o samo OC nie znajdziesz lepszej oferty. W przypadku OC+AC raczej brałbym pod uwagę bardziej renomowane firmy. Tak czy inaczej, warto skorzystać z "porównywarek" internetowych, dowiesz się dokładnie, ile będzie wynosił koszt polisy dla Twojego auta. Pozdrawiam.
|
|
w klasztorze
|
|
i w takim przypadku trzeba było odmówić
|
|
Posłuchaj Kinguś, zanim wybierzesz "Centrę", poczytaj wcześniej trochę opini. W którymś z wątków, na tym forum, ktoś sadził niezłe joby na ową "Centrę". Polecano jemu coś innego, chyba "Wartę", jak również lokalizację gdzie kupić. Jak znajdę ów wątek, to podam linka. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
mam numer 518727845 montuje radia i tam zadzwon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam .Kilka miesiecy temu dostalem mandat i zgubilem ten swistek . Gdzie moge za niego zaplacic ?
|
|
czekaj, komornik sam przyjdzie po kase
|
|
o, ok to ja sie popytam. A tam na kazańskiej mogą byc?
|
|
dodzwonilas sie tam do instalatora
|
|
;)))))))
|
|
podaj gadu swoje
|
|
Ja podam za darmo . Koleżanki blog fotograficzny, nie obrazi się a zdjęcia fajne : http://olla.flog.pl/wpis/1346997/fontanna- Oj tylko te . Ale co tam .
|
|
dobre i to
|
|
jakieś inne firmy polecacie?
|
|
na prusa 8
|
|
ja średnio 8000zł " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Też mam proste dojśćie :):) Wychodzę z domu przechodzę przez ulicę i już jestem na miejscu :):):) Zagłębiam się w tłum ludzi i gąszcz regałów , często podnoszę wózek do góry i przenoszę nad głowami ludzi ,ale to tylko ze względu na swoje bezpieczeństwo , z obawy aby sznurówka nie wkręciła się w kółko :):):):)
|
|
ja 17000zł na rękę .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Musisz się ożenić , koniec i kropka . Już cie rodzice tej laski zmuszą , żeby wstydu nie było ,że ich córka się puściła i teraz wychowuje bękarta . A jak się nie zgodzisz to ci dojebią alimenty ,że się nie pozbierasz albo i jeszcze łomot spuszczą . Chatka głupie psychologiczne pierdolenie z książek do psychologii . Życie jest trudniejsze niż myślisz .
|
|
DNA
|
|
Czekaj tatka latka :):):)
|