piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HunterFest 2007

Witam i mam pytanko.

Ktoś z Łomży wybiera się na HunterFest 7-8 lipca do Szczytna?
stronka festiwalu: http://www.hunterfest.pl/

Sapere Aude!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HunterFest 2007

ja sie wybieram. ale czy sie wybiore to nie wiadomo hehe

W podobnym terminie (5-7.07.2007) odbędzie się Obscene Extreme Festival w czeskim Trutnovie. Wystąpią:
BRUTAL TRUTH + BEHEMOTH + GRAVE + GENERAL SURGERY + ROTTEN SOUND + ASSASSIN + WACO JESUS + ROMPEPROP + BIRDFLESH + YACOEPSAE + INHUMATE + MAGRUDERGRIND + SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION + DEBUSTROL + EXTINCTION OF MANKIND + CLITEATER + LIFE IS A LIE + CARNAL DECAY + HYMEN HOLOCAUST + DIGESTED FLESH + MUCOPUS + HERPES DE CRACHAT DE FILLETTE + TINNER + NARCOSIS + DISTORTED IMPALEMENT + MORBIDIUM + NEUROPATHIA + ZUBROWSKA + EXIT WOUNDS + HUMAN ERROR + VAE VICTUS + AFGRUND + STERBEHILFE + ENTHRALLMENT + HYBRID VISCERY + DISTRESS + FIRING SQUAD + THE ARSON PROJECT + SATAN’S REVENGE ON MANKIND + PIGSTY + DESTRUCTIVE EXPLOSION OF ANAL GARLAND + G.O.R.E. + VULNUS + EARDELETE + 2 MINUTA DREKA + CRITICAL MADNESS + CUTTERED FLESH + FESTA DESPERATO + PSYCHOTIC DESPAIR + ELYSIUM + Hell show – body-piercing freak show
Impreza obowiązkowa dla fanów brutalnej muzyki :))).

Kurde fajny koncercik ten Obscene Extreme Festival no ale ja już mam bileciki na HunterFest no i Czechy to trochę dalej niż szczytno no ale może za rok się wybiorę:P
Może ktoś wie czy do Szczytna da się dojechac PKS czy raczej na stopa prubowac?

Sapere Aude!

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=667
na Gdansk przez Szczytno. W szczegoly sie nie zglebialem, bo mnie to nie interesuje :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org