środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
taniec-polamaniec

Czy ktos wie czy w Lomzy jest jakis kurs tanca,zaznaczam ze nie chodzi mi o taniec szeroko rozumiany jako towarzyski czyli salsa,rumba itp. Niedlugo mam weselicho i to na dodatek SWOJE!!! Moja ukochana przyszla zona oczywiscie przyzwyczaila sie juz do moich malo zgrabnych i bez poczucia rytmu ruchow,ale co powiedzą goscie weselni,gdy zobaczą pana mlodego ktory w tancu wygina sie niczym paragraf!Bedzie to totalna porazka nie moge na to pozwolic! Ogolnie mowiąc jestem wszechstronnie uzdolniony i nawet przystojny niczym Ricky Martin,ale taniec to moja slaba strona taka pieta achillesowa.(juz wyobrazam sobie komentarze-to oczywiscie byl zart)
Bede wdzieczny za jakies rady i podpowiedzi. nara

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: taniec-polamaniec

przejdz sie do Domu Kultury, tam cos powinno byc.

x-anonim to o jaki taniec Ci chodzi, jesli nie o takie? Niekontrolowanych "szarpancow" to mozesz sie nauczyc chyba tylko na zabawach ;) A jak poznasz pare krokow na kursie, to juz chyba bedziesz umial sie jakos dostosowac do muzyki nie? ;) Nie wiem czemu z gory odrzucasz wlasnie np. salse itp. Bo to jest chyba z grubsza to, o co Ci moze chodzic.

Hmmm, chyba należałoby wziąć przyszłą żonę gdzieś na zabawę ( najlepsze miejsce ze względu na rodzaj muzyki - bo na weselach z reguły są tzw. swojskie potańcówki) i tam poćwiczyć.
W sumie i tak większość wesela będziecie tańczyć ze sobą więc chyba warto się do siebie "przyzwyczaić" w tych poddrygach?:)

racja ja tańcze taniec toważyski i szczeże powiem że od kond poznałem pare kroków nie umiem tańczyć tak przy normalnej muzyce jaka jest na weselach a takiego kursu od tak żeby ktos sie nie wyginal to chyba nie ma jedyna rada JEZIOORKO tylko tam grają weselną muzykę ew. SZUMOWO

hmmm masz delikatny problem:) moja rada taka:

bierz narzeczona do tanca koniecznie przy di polo:D robisz małe kroczki wokoł własnej osi a partnerka do okoła ciebie ma tanczyc(okrecac sie itd.) rece luzno ale nie za bardzo... ale trzeba cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc a najlepiej to jedz na zabawe popatrz jak to robia inni i probuj nasladowac na poczatek jest taK ŁATWIEJ
ps. jak mnie zaprosisz na wesele to mogłbym ci pokazacpare krokow i figur;> hehe bo nie szykuje mi sie zadne wesele a chetnie bym sie pobawił na jakims:)
pozdrawiam:D

Step by Step i juz po kroku bedziecie wsyzscy w szoku...i jedno lato w roku ja raz zatanczyc chce i widze jak skaczecie jak nieba dotknac chcecie....przynajmniej wy umiecie prosze nauczcie mnie!!! Jak zrobic krok do przodu jak wyskok z polobrotu...no i pobujac sie bo taniec to jest silaaaaaa...raz kobieta mi sie snila co pieknie zatanczyla a ze mnie smiala sie...
Bo JA tanczyc chceeeeeeee moze nauczysz mnie jak tanczy sie ja bujam sie :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org