poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przekształcenie dzialek

Witam.Moze ktoś podpowie gdzie znaleźć osobę która może pomóc w prxeksztalceniu dzialki rolnej(łąki)na budowlana.Chodzi o przylacze PGE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przekształcenie dzialek

Tylko Gmina i Plan zagospodarowania przestrzennego . Pamiętaj,że darmo nie ma. .

Na 90 procent PZP nie istnieje więc musisz złożyć wniosek o wydanie warunków zabudowy, dopiero po wydaniu warunków możesz próbować cokolwiek załatwiać w PGE, a i tak dopóki nie postawisz jakiegoś budynku gospodarczego albo nie zaczniesz budowy i nie będzie potrzebny prąd budowlany, to można zapomnieć o prądzie. Warunki zabudowy i prąd za jakieś 3 lata ;)

Milena..

rozumiem, że chcesz zrobić coś co zaczyna się chyba od literówki \"PRXE\" i pewnie chodzi ci o przekształcenie łąki albo działki aby zbudować na niej jakieś przyłącze w którym chyba zrobiłaś literówkę bo chodziło Ci może o \"PGR\" ?
Na pewno się nie da, poszukaj pracy albo i nie.

Po wątku widzę, że chodzi też o prąd - bateria 9V mi wystarcza.
Skup się na rozwoju osobistym tak jak ja, bardzo kocham wszystkich.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org