Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skup |
Witam.Czy w Łomży sa miejsca gdzie przyjmuja zbedne i nieuzywane grzejniki zeberkowe , bojlery , umywalki , wanny i podobne rzeczy za jakies pieniadze.Cos na zasadzie skupu metali itp.Dziekuje za informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skup |
kolego a w jakiej kondycji masz te grzejniki nie ciekną???
|
|
głupie pytanie skupów złomu jest od h..a coś mi tu autoreklamo śmierdzi
|
|
po prostu gość chce się pozbyć a ja jestem tym zainteresowany hheee
|
|
ta żeby chciał się pozbyć to dawno by na jakiś złom oddał, a nie palił głupa
|
|
kto wie hhehhe
|
|
Mam te rzeczy od paru dni i chce sie ich pozbyc na jakims skupie dlatego pytam o takie miejsca w Łomży gdzie przyjmuja to i placa za to jakies grosze.Zbedne wypowiedzi wyzej od nosnie palenia glupa pozostawie bez komentarza.
|
|
ile chcesz za te grzejniki
|
|
No widzisz fazin na tym forum to wystarczy tylko dać temat lub zadać pytanie to już możesz wywnioskować średnią kulturę naszego społeczeństwa. To są z pewnością ci których Bóg opuścił, a rodzice płacą za internet, więc mogą się wykazać jak wyżej widać. A co do zbytu złomu to miedź i złom z nierdzewki i kwasówki najlepiej zbyć na skupie na Spokojnej jadąc od Piłsudskiego jest to jakoś niedaleko za zajezdnią czerwoniaków. A co do innego złomu takiego jak żeliwo czy stal to wiem że w miarę zapłacą na Poznańskiej wjazd obok CPN-u na bazie gdzie jest urząd celny, oddawałem tam akumulator. Dla porównania akumulator na Poznańskiej płacą po 1,20zł/kg a przy Barbórce na Sikorskiego dziewięćdziesiąt parę groszy za kilogram. Wybór należy do ciebie, lecz nie licz i tak na kokosy, przecież to tylko złom, jedynie na grzejniki możesz dać ogłoszenie (jeśli są dobre) i się dogadasz za jakąś kasę. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
no wlasnie grzejnikami jestem zainteresowany jak są dobre oczywiście
|
|
Mogę wam sprzedać kuchenkę sprawną 100%, pralkę franie. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Konsul wielie dzieki za informacje.Chodzilo mi wlasnie o takie skupy zlomu w Łomży ktore podales.Juz dzownilem tam i wiem na czym stoje i ile gdzie placa za takie rzeczy co mam u siebie.Dzieki raz jeszcze. Zyzio mam jeden grzejnik zeberkowy i inne rzeczy tympodobne ale niesprawne, beuzyteczne a wiec nadaja sie wlasnie tylko i wylacznie na skup zlomu a nie na uzutek wlasny.
|
|
Konsul2 cie Bóg opuścił nie smarkaj się
|
|
bis Skup i arcy bi skup - skup - kup i o skup bi skup bi skupem pogania skup i o skup pod wezwaniem "Opatrzności Bożej" Sakra mentalny skup zło tem kapiący i kraj miodem płynący a mleko jest takie dobre że się nawet już nie zsiada... ...a Wiara jaka była wielka tak się nic od zarania dziejów nie zmieniła na lepsze ... ... Kapłani dalej jak zabijali tak zabijają Ducha o którego wołali na ziemi - Tej Ziemi... O czym to świadczy ...
|
|
Mr_Andrzej, wiem ze to do Ciebie nie dociera bo jesteś chory psychicznie... szkoda pisania
|
|
Autor: kleopatra77 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 17-02-12 13:24 Mr_Andrzej, wiem ze to do Ciebie nie dociera bo jesteś chory psychicznie... szkoda pisania ___________________________________________________________ Może i to nie dociera do chorych psychicznie ale powiedz co nie dociera bo ja tu sobie nie będę dopowiadał tego czego ty nie wypowiadając okazujesz ignorancję i indolencję o co cie nie podejrzewam. czasem ludzie jak powiedzą A to ze strachu już nie powiedzą B. taa kościół to jeden z większych skupów i magazynów metali kolorowych prowadzony przez ludzi którzy mają religijne serca tak wielkie i puste i szlachetne jak dzwony na wieży budowanej kosztem tych kto im wierzy O czym to świadczy ...
|
|
Hmm sam nie wiem czy takie coś gdzieś przyjmuja? Bo złom, metale kolorowe, czy kable to np. w http://www.skup-zlomu.net/oferta.html ale wanny? Może na śmietnik wynieś, ktos sobie weźmie?
|
|
Złom grzybek
|
|
Od 2012 chyba ku.wa już sprzedał?! Dajcie spokój z tymi reklamami. A może admin nie kasuje takich postów bo to on sobie dorabia?
|
|
Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy T.K.J. Matuszewski - cena złomu grudziądz , która prowadzi profesjonalny skup złomu, rozbiórki, wyburzanie, sprzedaż maszyn budowlanych i wiele więcej. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |