Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MŚ siatkarzy |
JAk myślicie czy Polska pokona Rosje? Szanse zawsze mamy,szczegolnie dlatego ze w Japonii nie stracilismy nawet seta...Ale lipa by była gdybysmy przegrali z rosja 3:2 i wygrali z serbia 3:0 bo wtedy najprawdopodobniej pożegnalibyśmy się z turniejem,mamy najsłabsze ratio...Ale wierze w Polakow ze dadza radę ruskim Wiecie może,czy w jakimś radio będzie transmisja tego meczu? Czy w jakimś radio wczesniej mecze mś siatkarzy transmitowali? ____ ^_^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MŚ siatkarzy |
Pokonaliśym kanade to i Rosje pokonamy,mam taką nadzieję.
|
|
te 7 zwycięztw bez straty seta muszą o czymś świadczyć . Rosje pokonamy 3:1 albo 3:0 , z serbami będzie zabawa
|
|
Krzychu007 co Ty piszesz, przecież mamy już 2 wygrane i nawet jeśli przegramy z Rosją i wygramy z Serbią to przejdziemy, bo 3 mecze wygrane. Jeśli chodzi o meczyk z Rosją to sądząc po tych wszystkich spotkaniach, nasi powinni wygrać, choć przeciwnicy nie byli najwyższych lotów, wynikiem 3:1 lub ewentualnie 3:2. Życzę im tego z całego serca, bo naprawdę zasłużyli!!!
|
|
Znając Polaków i ich słabą psychikę to zgotują nam prawdziwy horror i będzie 3-2 lub 2-3 dla Rosji. Nie możliwe wręcz jest 3-0. Jednak życzę im tego bo jak tak się stanie to każdy kolejny przeciwnik wychodzić będzie na boisko z drżącymi kolanami!!! mój świat - moja muzyka
|
|
"Krzychu007 co Ty piszesz, przecież mamy już 2 wygrane i nawet jeśli przegramy z Rosją i wygramy z Serbią to przejdziemy, bo 3 mecze wygrane." Niekoniecznie. Jeśli przegramy z Rosją, to jest duża szansa, że stosunek "małych punktów" będziemy mieli gorszy i może nam nie pomóc nawet wygrana z Serbami.
|
|
nemo ma racje liczy się ratio małych punktów
|
|
pokonają Rosję , serbowie pokonali Rosję 3:0 , to i my damy radę
|
|
makmarc napisał: Cytat: |
|
Ale ja wierze w Polaków,pokonamy Rosjan,a wtedy Rosja zakreci nam kurek z gazem:) ____ ^_^
|
|
Jutro się okaże. Z tych informacji co czytałem na internecie zawodnik Rosji - Pavel Abramov powiedział, że reprezentacja Rosji nie gra na 100 % - tylko jestem ciekawe ile w tym prawdy. Nasi powinny wyjść i zrobić swoje. Oby chłopaki nie przegrali meczu nim on się zacznie.
|
|
super... wygrana mój świat - moja muzyka
|
|
MAMY PÓŁFINAŁ !!! JESTEŚMY CONAJMNIEJ 4 DRUŻYNĄ ŚWIATA !!!!!!!!!!!
|
|
|
Super;) wspalniale zwyciestwo nad Rosja;) teraz tylko 3 mecze,najlepiej wszytskie wygrac (no jedynie jutrzejszy z Serbia mozna przegrac:P) ____ ^_^
|
|
To teraz półfinał z Bułgarią...jaki wynik obstawiacie????? ____ ^_^
|
|
No a jaki mozemy obstawiac? Tak jak zwykle - 3:0 ;D Oby tak do konca. 3:2 z Rosja to tylko wypadek przy pracy hehe
|
|
3:1 dla naszych:) G a z e l a ![]()
|
|
zgadzam sie z florkiem bedzie 3:0 3:2 troche psuje nam statystyki ale trudno A na kogo chcielibyscie trafic w finale? ____ ^_^
|
|
Bułgaria podobny poziom jak my jednak myślę że 3-1 a z Brazylią kto wie, kto wie... mój świat - moja muzyka
|
|
W sobotę czeka naszych bardzo ciężka przeprawa z reprezentacją Bułgarii, ale miejmy nadzieję, że nasi podejdą do meczu bardzo skoncentrowani, z pełnym szacudnkiem do rywala, z odpowiednią mobilizacją, oraz pokażą swoją siatkówkę którą prezentowali przez 9 meczy na tych jakże miłych mistrzostwach. cóż chciałbym, żeby mecz Serbia - Brazylia trwał jak najdłużej, żby gra kończyła się w okolicach wyniku w każdym secie 30:28 zarówno dla Brazylijczyków jak i dla Serbów.
|
|
Pokonując Rosję i Serbię nasi udowodnili, że grając na takim poziomie, są w stanie wygrać z każdym. O Bułgarię akurat jestem spokojnym, i gdyby przez przypadek się chłopakom noga powinęła, będzie 3:1 w najgorszym wypadku :) No a potem na 99% Brazylia, myślę, że srebro jest w naszym zasięgu.
|
|
Mamy przynajmniej srebro;) w niedziele o 11,30 final z brazylia;) bedzie ciezko ale wygramy 3:1;) ____ ^_^
|
|
Niedobrze pierwszy set przegrany;/ ale teraz juz bedzie tylko lepiej;) ____ ^_^
|
|
No niestety nie daliśmy rady ale i tak jesteśmy z Was dumni chłopaki!!!! Jesteśmy vicemistrzami świata!!!!!!! Wracajcie szczęśliwie do Polski!!!!!!
|
|
Mamy Srebra! ____ ^_^
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |