czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MŚ siatkarzy

JAk myślicie czy Polska pokona Rosje? Szanse zawsze mamy,szczegolnie dlatego ze w Japonii nie stracilismy nawet seta...Ale lipa by była gdybysmy przegrali z rosja 3:2 i wygrali z serbia 3:0 bo wtedy najprawdopodobniej pożegnalibyśmy się z turniejem,mamy najsłabsze ratio...Ale wierze w Polakow ze dadza radę ruskim

Wiecie może,czy w jakimś radio będzie transmisja tego meczu?
Czy w jakimś radio wczesniej mecze mś siatkarzy transmitowali?

____
^_^

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MŚ siatkarzy

Pokonaliśym kanade to i Rosje pokonamy,mam taką nadzieję.

te 7 zwycięztw bez straty seta muszą o czymś świadczyć . Rosje pokonamy 3:1 albo 3:0 , z serbami będzie zabawa

Krzychu007 co Ty piszesz, przecież mamy już 2 wygrane i nawet jeśli przegramy z Rosją i wygramy z Serbią to przejdziemy, bo 3 mecze wygrane.

Jeśli chodzi o meczyk z Rosją to sądząc po tych wszystkich spotkaniach, nasi powinni wygrać, choć przeciwnicy nie byli najwyższych lotów, wynikiem 3:1 lub ewentualnie 3:2. Życzę im tego z całego serca, bo naprawdę zasłużyli!!!

Znając Polaków i ich słabą psychikę to zgotują nam prawdziwy horror i będzie 3-2 lub 2-3 dla Rosji. Nie możliwe wręcz jest 3-0. Jednak życzę im tego bo jak tak się stanie to każdy kolejny przeciwnik wychodzić będzie na boisko z drżącymi kolanami!!!

mój świat - moja muzyka

"Krzychu007 co Ty piszesz, przecież mamy już 2 wygrane i nawet jeśli przegramy z Rosją i wygramy z Serbią to przejdziemy, bo 3 mecze wygrane."

Niekoniecznie. Jeśli przegramy z Rosją, to jest duża szansa, że stosunek "małych punktów" będziemy mieli gorszy i może nam nie pomóc nawet wygrana z Serbami.

nemo ma racje
liczy się ratio małych punktów

pokonają Rosję , serbowie pokonali Rosję 3:0 , to i my damy radę

makmarc napisał:
Cytat:

Krzychu007 co Ty piszesz, przecież mamy już 2 wygrane i nawet jeśli przegramy z Rosją i wygramy z Serbią to przejdziemy, bo 3 mecze wygrane.

Jeśli chodzi o meczyk z Rosją to sądząc po tych wszystkich spotkaniach, nasi powinni wygrać, choć przeciwnicy nie byli najwyższych lotów, wynikiem 3:1 lub ewentualnie 3:2. Życzę im tego z całego serca, bo naprawdę zasłużyli!!!

Napisalem,ze mamy najsłabsze ratio(dla niewtajemniczonych to stosunek zdobytych małych punktów do straconych) Serbowie mają chyba 1,24 rosjanie 1,22 a my chyba 1,2(jesli dobrze pamietam) i to jest prawie nie mozliwe bysmy wygrali z serbami duzymi roznicami np 25:15...W takiej sytuacji zakladam rowniez ze rosja i serbia nie przegaja z japonia wtedy 3 druzyny beda mialy po 13 punktow a my z nich najprawdopodobniej najniższe ratio...

____
^_^

Ale ja wierze w Polaków,pokonamy Rosjan,a wtedy Rosja zakreci nam kurek z gazem:)

____
^_^

Jutro się okaże. Z tych informacji co czytałem na internecie zawodnik Rosji - Pavel Abramov powiedział, że reprezentacja Rosji nie gra na 100 % - tylko jestem ciekawe ile w tym prawdy. Nasi powinny wyjść i zrobić swoje. Oby chłopaki nie przegrali meczu nim on się zacznie.

super... wygrana

mój świat - moja muzyka

MAMY PÓŁFINAŁ !!! JESTEŚMY CONAJMNIEJ 4 DRUŻYNĄ ŚWIATA !!!!!!!!!!!

mi się wydaje, że damy radę. Będzie 3:1 albo 3:2 dla naszych. O której wygramy, żeby nie zaspać ??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Super;) wspalniale zwyciestwo nad Rosja;) teraz tylko 3 mecze,najlepiej wszytskie wygrac (no jedynie jutrzejszy z Serbia mozna przegrac:P)

____
^_^

To teraz półfinał z Bułgarią...jaki wynik obstawiacie?????

____
^_^

No a jaki mozemy obstawiac? Tak jak zwykle - 3:0 ;D Oby tak do konca. 3:2 z Rosja to tylko wypadek przy pracy hehe

3:1 dla naszych:)

G a z e l a

zgadzam sie z florkiem bedzie 3:0
3:2 troche psuje nam statystyki ale trudno A na kogo chcielibyscie trafic w finale?

____
^_^

Bułgaria podobny poziom jak my jednak myślę że 3-1 a z Brazylią kto wie, kto wie...

mój świat - moja muzyka

W sobotę czeka naszych bardzo ciężka przeprawa z reprezentacją Bułgarii, ale miejmy nadzieję, że nasi podejdą do meczu bardzo skoncentrowani, z pełnym szacudnkiem do rywala, z odpowiednią mobilizacją, oraz pokażą swoją siatkówkę którą prezentowali przez 9 meczy na tych jakże miłych mistrzostwach. cóż chciałbym, żeby mecz Serbia - Brazylia trwał jak najdłużej, żby gra kończyła się w okolicach wyniku w każdym secie 30:28 zarówno dla Brazylijczyków jak i dla Serbów.

Pokonując Rosję i Serbię nasi udowodnili, że grając na takim poziomie, są w stanie wygrać z każdym. O Bułgarię akurat jestem spokojnym, i gdyby przez przypadek się chłopakom noga powinęła, będzie 3:1 w najgorszym wypadku :) No a potem na 99% Brazylia, myślę, że srebro jest w naszym zasięgu.

Mamy przynajmniej srebro;) w niedziele o 11,30 final z brazylia;) bedzie ciezko ale wygramy 3:1;)

____
^_^

Niedobrze pierwszy set przegrany;/ ale teraz juz bedzie tylko lepiej;)

____
^_^

No niestety nie daliśmy rady ale i tak jesteśmy z Was dumni chłopaki!!!!
Jesteśmy vicemistrzami świata!!!!!!!
Wracajcie szczęśliwie do Polski!!!!!!

Mamy Srebra!

____
^_^

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org