Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o Scandic Food |
Co sądzicie o Scandic Food
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o Scandic Food |
a co to je ??
|
|
wlasnie.. co to? ![]()
|
|
A o google słyszeli ?
|
|
a co to google ??
|
|
Traszka? A co byś chciała usłyszeć? Czy dobre? Czy jak? ![]()
|
|
Chcę tam isć na sezon do pracy,czy warto ?
|
|
Idź a przekonasz się jak wygląda prawdziwa praca, pozdrawiam
|
|
Jeżeli macie w planach organizację eventu jedzeniowego, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Food Truck Festivals - food truck warszawa . Sam niejednokrotnie korzystałem z ich usług i nigdy nie było najmniejszego problemu.
|
|
Zastanawiam się, czy w food trucku warto mieć terminal. Wiadomo, większość ludzi płaci kartą, ale z drugiej strony to dodatkowy sprzęt, opłaty, problemy z zasięgiem itp. Macie doświadczenia? https://4lomza.pl
|
|
Z perspektywy osoby, która ogarniała food trucki w sezonie, to powiem tak – bez terminala bywało ciężko. Zwłaszcza na większych wydarzeniach, gdzie ludzie stoją w kolejkach i nie mają czasu szukać bankomatu. W końcu wziąłem terminal przez https://polskabezgotowkowa.pl i to był dobry ruch, bo nic nie kosztowało mnie na start. Mają mobilne urządzenia z kartą SIM, więc nie musisz się przejmować Wi-Fi. Praktycznie każdy klient płaci kartą albo telefonem. Zasięg nigdy nie był problemem, kasa schodzi szybko, a nie trzeba się bawić w wydawanie reszty. Po kilku dniach już w ogóle nie wyobrażałem sobie działania bez tego.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |