niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zabudowane szafy..

Witam ! Mam pytanie, gdzie mozna kupic tanie i dobra szafy rozsuwane z lustrami czy bez...

szukam wiec pytam....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zabudowane szafy..

Sporobój w STOLMEBie dobre szafy na zamówienie :D na nowogrodzkiej

Zdetronizowany

zobacz w salonie CENTER MEBEL. ul.sikorskiego .
ewentualnie zorientuj sie u prywatnych stolarzy bo ceny sa konkurencyjne a wykonanie bardo dobre.

podaj email a dam ci najlpszego fachowca w lomzy, nikt takiej precyzji nie ma jak ten czlowiek.
pozdrawiam

.

takie szafy to nawet droga sprawa, a za 3 razy mniejsza cene mozna kupic doskonaly odpowiednik takich szaf lecz juz w wymiarach standardowych.ale w sumie jak stoja juz to nie ma zadnej roznicy

wcale nie sa takie drogie, to raz. Dwa, ze sa bez porownania bardziej pojemne i wygodne, to dwa. Trzy, ze nie ma szans dopasowac standardowa szafe w tak optymalny sposob, jak robiona na wymiar. Ja zawsze zamawiam meble w tej samej firmie i jestem bardzo zadowolony, bo robia dokladnie, pomoga rozplanowac, doradza co lepsze, sam montaz robia blyskawicznie, wiec nie wiem czemu mialbym kupowac gotowe meble w salonach. Ceny wrecz odstraszaja jak policze co za to mam.
A drogie w tych szafach sa przede wszystkim lustra, wiec jesli ktos chce wstawic kilka duzych, to faktycznie koszt rosnie. Jak dobrze pamietam, to za meble do pokoju zaplacilem cos ponad 3000, a bylo tego sporo. Jak chodzilem po salonach, to w tej cenie nie kupilbym wszystkiego, wymiarow to juz na pewno bym nie dobral, no i pojemnosc duzo mniejsza.

a teraz dran dla porownania koszt poszukiwanych przezemnie mebli na zamowienie wynosil ponad 3000 zl znalazlem takie same lecz nie na zamowienie za 1250 zl wiec jest roznica, a mowienie ze 3 tys za pare szafek i pulek to maly koszt <wow> sieka

urzad skarbowy, to ja nie wiem czego albo gdzie szukales. Bo segmencik w salonie meblowym to koszt kolo 1500-2000zl z tego co sie rozgladalem, przy czym jest tam faktycznie 5 poleczek na krzyz, ze 2 szafki i mala szafa. Nie mowie juz o tym, ze niektore meble w salonach wystawione na pokaz mialy drzwiczki w szafkach nierowne o 0,5cm, wiec nie wiem czy jakosciowo jest to lepsze. Nie mowie, ze 3000 to maly koszt, ale nie bylo to za pare polek. Za te 3 tys. kupilem szafe rozsuwana, z lustrem po calej wysokosci, dlugosc lacznie cos kolo 3m, zabudowa od podlogi do samego sufitu. Do tego 2 duze biurka, wedlug projektu takiego jak mi pasowal, przy czym duze to np. biurko rogowe z bokami prawie 1,5 na 1,5m, do tego komoda, regalik na ksiazki i jeszcze pare drobiazgow. Wszystko pod wymiar, bo niestety jak chodzilem szukac gotowych mebli, to w zyciu bym tyle w pokoju nie upchal, a miejsce ktore by mi zostalo, to puste katy, tu 30cm tam 20... W samej szafie rozsuwanej miejsca jest tyle, ze wladuje tam 2-3 razy tyle co do kupionego gotowego regalu, wiec dla mnie to byla prosta kalkulacja. Jesli ktos zrezygnuje z luster na drzwiach szafy, to koszt mu pewnie jeszcze spadnie. Moze sprecyzuj tez, co znaczy "takie same ale nie na zamowienie". Bo roznica cen sugeruje, ze chyba faktycznie ktos chcial Cie orznac brzydko mowiac albo nie byly one tak zupelnie "takie same".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org