Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
faceci nie siedza w domku.... |
macie sposob na faceta aby nie lazil ciagle z kolegami .....bo mnie szlak niedlugtrafi,nie to zebym 24nah chcial go miec w domku ale ja go wlasnie niemam prawie 24 nah..... gizmo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: faceci nie siedza w domku.... |
no noc na to nie poradzisz ale ty chyba tez jestes facetem z tego co wywnioskowalem bo piszesz '' chcial'' a nie chciala wiec musisz sam pomyslec peace
|
|
może chodzi o jego syna?
|
|
Nie ma na to sposobu, oj nie ma, doskonale widze to po sobie ...
|
|
możesz napisać jakie pokrewieństwo was łączy??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Najlepsze rozwiązanie...... Przywiąż go do łóżka ;-)
|
|
No jak noami to pewnie sobie do innej dupci śmiga. Ja bym się go pozbył. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
To jest własnie złe rozumowanie, jak chcesz go trzymać na "smyczy" to tym bardziej będzie się wyrywał :) Wiem po sobie, że kobieta jeśli chce to potrafi znaleźć na to odpowiedni sposób =] Pamiętaj, zakazany owoc zawsze smakuje najlepiej...zrób z tym coś :> _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
wlasnie Cleric masz całkowita racje........:-)
|
|
Pan Bóg stworzył kobietę z żebra Adama. Teraz każdy męzczyzna (może nie każdy bo niektórzy znajdują od razu właściwe) nie siedzi w domu, tylko gania za kobietami szukając swojego żebra. A, te które przyplątało się do niego, widocznie to nie jest to właściwe. Jeżeli macie pretensje to tylko do Pana Boga. Pozdrowienia.
|
|
jak by był zazdrosny to by nie chodził!!! mój świat - moja muzyka
|
|
My jesteśmy inni niż sądzą kobiety, a one zamiast poznac tę innośc chcą sobie chłopa podporzadkowac i zaprogramowac mu żywot w szczegółach. Na krótko się to może udaje, ale i tak da nogę... wszak "Kobiety z Wenus" są , a "Mężczyźni z Marsa" ... i w tych tytułach opisane są te "różnice". Zbych
|
|
giza sama zaczni chodzić gdzies , nic mu nie mówiąc gdzie , z kim itp wkrótce zatęskni :-) albo najlepiej pogadaj z nim ze ci przykro ze nie poświeca ci czasu i uwagi , ze wazniejsi sa koledzy itp pozdro i powodzenia :D
|
|
Najlepszy sposób daj mu to czego on chce tylko z umiarem mądz jak kobieta a nie dyktatorka. Albo poprostu nie pasujecie do siebie > ![]()
|
|
A dlaczego ma nie chodzić? Jeśli go nie ma masz czas dla siebie. Jeśli on spotyka się z kolegami, to przecież nie znaczy, że masz siedzieć w domu, przecież Ty też możesz gdzieś wyjść, lub zaprosić kogoś do siebie ;o) Moim zdaniem to dobrze, że facet nie siedzi w domu cały czas ;o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |