piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
faceci nie siedza w domku....

macie sposob na faceta aby nie lazil ciagle z kolegami .....bo mnie szlak niedlugtrafi,nie to zebym 24nah chcial go miec w domku ale ja go wlasnie niemam prawie 24 nah.....

gizmo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: faceci nie siedza w domku....

no noc na to nie poradzisz ale ty chyba tez jestes facetem z tego co wywnioskowalem bo piszesz '' chcial'' a nie chciala wiec musisz sam pomyslec

peace

może chodzi o jego syna?

Nie ma na to sposobu, oj nie ma, doskonale widze to po sobie ...

możesz napisać jakie pokrewieństwo was łączy???

waldek27

Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.

Najlepsze rozwiązanie......

Przywiąż go do łóżka ;-)

No jak noami to pewnie sobie do innej dupci śmiga. Ja bym się go pozbył.

MoJe ŻyCie To MentoR.

To jest własnie złe rozumowanie, jak chcesz go trzymać na "smyczy" to tym bardziej będzie się wyrywał :) Wiem po sobie, że kobieta jeśli chce to potrafi znaleźć na to odpowiedni sposób =]
Pamiętaj, zakazany owoc zawsze smakuje najlepiej...zrób z tym coś :>

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

wlasnie Cleric masz całkowita racje........:-)

Pan Bóg stworzył kobietę z żebra Adama. Teraz każdy męzczyzna (może nie każdy bo niektórzy znajdują od razu właściwe) nie siedzi w domu, tylko gania za kobietami szukając swojego żebra. A, te które przyplątało się do niego, widocznie to nie jest to właściwe. Jeżeli macie pretensje to tylko do Pana Boga.

Pozdrowienia.

jak by był zazdrosny to by nie chodził!!!

mój świat - moja muzyka

My jesteśmy inni niż sądzą kobiety, a one zamiast poznac tę innośc chcą sobie chłopa podporzadkowac i zaprogramowac mu żywot w szczegółach. Na krótko się to może udaje, ale i tak da nogę... wszak "Kobiety z Wenus" są , a "Mężczyźni z Marsa" ... i w tych tytułach opisane są te "różnice".

Zbych

giza sama zaczni chodzić gdzies , nic mu nie mówiąc gdzie , z kim itp wkrótce zatęskni :-) albo najlepiej pogadaj z nim ze ci przykro ze nie poświeca ci czasu i uwagi , ze wazniejsi sa koledzy itp pozdro i powodzenia :D

Najlepszy sposób daj mu to czego on chce tylko z umiarem mądz jak kobieta a nie dyktatorka. Albo poprostu nie pasujecie do siebie >

A dlaczego ma nie chodzić? Jeśli go nie ma masz czas dla siebie. Jeśli on spotyka się z kolegami, to przecież nie znaczy, że masz siedzieć w domu, przecież Ty też możesz gdzieś wyjść, lub zaprosić kogoś do siebie ;o)
Moim zdaniem to dobrze, że facet nie siedzi w domu cały czas ;o)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org