środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaprzęg świętego Mikołaja

Dziękuje Panie Adamie za pomysł i odwagę. Spełnił Pan marzenie na pewno nie jednego dziecka które Pana dziś widziało.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaprzęg świętego Mikołaja

a ja nie dziękuję bo cukierek nie spadł mi z nieba:)panie Adamie niech sie pan postara następnym razem,podam namiar gdzie zrzucić

Pomysł fajny ale większość dzieciaków odeszła z płaczem bo czekały godzinę i marzły a cukierek nawet jeden nie spadł!!

pan A zjadł w locie wszystkie:)

a jak by zrzucił to bo oskarzali ze komus cos sie stało albo pier...enie ze z ziemi jak dla zwierzat.... zawsze zle
a dupska ruszyc i cos zrobic to nie ma komu

Jak by coś spadało, to by ... była walka o \"cukierki\"!!!

krwiodawca

\"Ma krążyć nad miastem rozrzucając słodkie prezenty\" hehehe

I tu się z tobą zgadzam ryba człowiek z dobrego serca lata w nocy (co na pewno nie jest bezpieczne) a zaraz się zacznie na forum nagonka . Do świąt jeszcze trochę czasu zostało, czekam co wy wymyślicie dla dzieci. Podpowiem dla nie zadowolonych przebrać się za Mikołaja i jazda w miasto do dzieci tak za darmo ;)) Pokażcie że jesteście lepsi od tego Pana.

A komu się podobało to wpisujmy chociaż krótkie komentarze niech Pan Adam wie że dużo dzieci i rodziców jest szczęśliwych z jego pomysłu i odwagi.

nie znam żadnego Mikołaja, który byłby święty..., wręcz przeciwnie, wszyscy byli świntuchami...

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Byłam czekałam ale nic nie widziałam i ja i tłum który czekał do 20 na skate parku.

BYŁAM, CIERPLIWIE Z SYNEM CZEKAŁAM I SIĘ DOCZEKAŁAM!

DZIĘKUJĘ PANIE ADAMIE! PODBUDOWAŁ PAN WIARĘ W ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA MOJEGO PIĘCIOLETNIEGO SYNA!! TO BYŁO PIĘKNE!
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!

Świetny pomysł! Panie Adamie wszystkie dzieci były przeszczęśliwe, że zobaczyły św. Mikołaja;) Gratuluję pomysłu;)

Eve

Ciekawy pomysł i z pewnością dla dzieci, które zaprzęg widziały było to niesamowitym przeżyciem. Ja niestety nie widziałam, ale znajomi, którzy czekali na św. Mikołaja na nocnym niebie, byli podekscytowani jego pojawieniem się i bardzo chwalą tę niecodzienną inicjatywę :)

Orientuje sie ktos o ktorej godzinie moze dzis sie pojawić święty?

Tak jak wczoraj. Godziny 19-20

tobiasz1000 ,ty idioto..

Pomysłowo.

Super sprawa ,niech Pan nie słucha tej krytyki, bo ludzie sami nie wiedzą co chcą. Zrób źle i nie zrób źle. Szkoda słów, na zawiedzionych, że nie dostali cukierka :D

Może na miejsko wigilie nad starym rynkem pan polata?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org