poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gitara (sklepy muzyczne)

Witam. Ostatnio zacząłem brzdękać na gitarze klasycznej.
I to rodzi się moje pytanko.
Gdzie jest dobry sklep muzyczny gdzie np. mogą dostroić gitarę,sprzedać stroik,kostkę itp. Proszę o odp kogoś kto się orientuje. Z góry dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gitara (sklepy muzyczne)

Na Piłsudskiego w tym ciągu co jest Imperial, Cztery pory roku lub na Dmowskiego obok szkoły muzycznej też jest sklep muzyczny .

OK dzięki :)
Może zna ktoś jakieś ceny,a jak nie to proszę o wypowiedzi już osób które grają na gitarze i czekam na jakieś rady.

www.bigbeat.pl najlepszy sklep w Łomży a raczej w Konarzycach :) jak najbardziej polecam :) W sklepie na Piłsudskiego nie ma zbyt dużego wyboru ;)

Otóż ja też zaczynałem od klasycznej (oczywiście kupionej na piłsudzkiego w ciągu sklepów). Stroił mi kolegi ojciec. Jednak kupiłem stroik elektroniczny w tym samym sklepie za około 50 zł, prosty w obsłudze dla początkujących i jak dotąd przez dwa lata nie psuje się i baterii w nim nie wymieniałem do tej pory. No a potem kupiłem elektro-akustyka. Teraz planuje porządny piecyk do niego.

...

Kostkę to w każdym muzycznym dostaniesz. Do wyboru do koloru. Miłego grania.

...

Dziękuję bardzo to chyba temat może być zakończony.
Jeśli naprawię gitarę i jak się uda to może wrzucę coś na yt.pl.

Dokładnie polecam Ci sklep w Konarzycach byłem ostatnio i naprawdę jest w czym wybierać, adres to ul.Leśna 27 pozdro.

Ja zaopatruje się w kostki w sklepie Music Ton (to sklep na Piłsudskiego w ciągu sklepów, mniej więcej na przeciwko przychodni) ;)

Zapraszam do dyskusji - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 ;)

Polecam sklep na Piłsudskiego. Sprzedawca doradzi i negocjować można.

No to ostatnio będę miał trochę czasu to się na Piłsudskiego i do tych Konarzyc pojadę. Dzięki jeszcze raz. Może niech kolejne osoby się wypowiadają to innym też pomożemy :)

Pozdrawiam

jeśli chodzi Ci o internetowy sklep muzyczny to zajrzyj tutaj, sprzedawcy udzielają pomocy w wyborze sprzętu więc jest spoko

Polecam ci jechać do innego miasta, ja osobiście polecam sklep muzyczny "Riff" w Białymstoku wszystko znajdziesz zależnie od potrzeby

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Zobaczcie koniecznie na stronę https://www.musicaudio.pl/gitary-akustyczne/ to internetowy sklep muzyczny gdzie macie bardzo dużo instrumentów dla początkujących ale też dla zaawansowanych. Można tam znaleźć gitary, które was interesują. Sprawdźcie koniecznie. Zachęcam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org