Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie się bawić!? |
Witajcie w te piękne- ciepłe wakacje. Już lada moment skończy się laba - ale dopóki trwa - warto to wykorzystać. Teamat stary jak świat : w co albo gdzie się bawić - szczególnie gdy przyjdzie piatek, sobota lub niedziela. Otóż nie wiem jak Wy - ale ja sprawdziłam ostatnio całkiem fajny lokal - dyskotekę w Koźle. Jest duża sala, dobra muzyka (i sprzęt) miła obsługa - i ekstra zabawa do rana. Byliscie tam może? Polecam - miłej zabawy! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie się bawić!? |
No tak sie składa że ja tam byłem. Lokal ten, jest pewnego łomżyniaka, który na stałe mieszka w New Jersey, i tam własnie "siedzi" w tym fachu. Lokal wart polecenia, tylko szkoda że trzeba najpierw tam dojechać.
|
|
nie ma to jak kryptoreklama.. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
A może ktoś coś w Łomży by polecił !? ;>
|
|
W Łomży to tylko Atom. W każdym innym miejscu w Łomży (o ile jest już coś otwarte po 22:00 :) jest za głośno (dudnienie i ogólne przesterowanie dźwięku, np. Europa, kiedyś Rampa) i za śmierdząco (dym nikotynowy) :( Tak naprawdę dla niepalących nie ma żadnego klubu. A wystarczyła by chociaż klimatyzacja. Miłej zabawy :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
|
Tak to już jest, ,,didżeje''(hehe) myślą ze lepiej muza jest przyswajana jak wszystkie czerwone diody na wskaźnikach sie palą ;D prr prr i zabawa na całego ! :D
|
|
Nie tylko w Łomży ale tez w najbliższej okolicy tylko Klub Atom :) Reaper dudni to Ci w tej pustej główce. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Reaper: "Europa to teraz 7 kier, a nie "dawna Rampa"... widać żeś na bierząco"" A kto napisał, że Europa do dawna Rampa? Pisząc dawna Rampa, miałem na myśli Rampę jeszcze przed przebudowaniem. Teraz to bardziej restauracja. Tam chyba najbardziej przesadzali z decybelami. Myślę, że to już trzeba mieć jakieś kłopoty ze słuchem, żeby tak głośno puszczać muzykę, a nie każdy musi je mieć, o czym należy pamiętać. Dla mnie liczy się przedewszytskim jakość granej muzyki, nie jej głośność. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |