poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginął owczarek niemiecki (duża nagroda)

Zaginął owczarek niemiecki,wilk .czarny, podpalany,długowłowsy,9 letni,mocno zbudowany, wysoki.Wabi sie Bary,zaginął w rejonie miejscowości Mikołajki,Jarnuty,Szczepankowo.Jeśli ktoś widział bardzo proszę o kontakt.dla znalazcy nagroda.

tel.507748556

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginął owczarek niemiecki (duża nagroda)

Jeżeli był podpalany to nie dziwne, że uciekł, pewnie do Niemiec...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

śliczny piesek, jak ma 9 lat na wsi chowany to swoje strony zna może poleciał za jakoś panienką tak że się nie martwcie na pewno wróci do domu trafi bez problemu psy tak mają , mój wrócił po takiej ucieczce po 2 dniach.

Piesek zaginął 27 Lutego więc już nawet sporo czasu jak go nie ma to raczej wątpię aby wrócił sam :(

I co, znalazł się piesek? Może do schroniska ktoś zgłosił i tam jest? W naszym przypadku tak właśnie było...

dokladnie tak samo mialem jak u przedmowcy, tez mi zginal , wykorzystal okazje i czmychnal za panienką, odnalazlem go po 2 tyg w schronisku, i za mala oplatą odzyskalem swego pieska,procedura jest taka ze trzeba adoptowac pieska ze schroniska ,pomimo iz to byl nasz piesek, oplata okolo 35 zeta, powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org