Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzieki za wezwanie karetki |
Ostatnio znajdujac sie na przystanku przy ulicy niemcewicza złapał mnie silny ból klatki piersiowej. Przypadkowi przechodnie wezwali pogotowie i chwała im za to. Ja z mojej strony serdecznie dziekuje i jeszcze raz dziekuje . Jednak Łomżyniacy są niesamowici. mario
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzieki za wezwanie karetki |
Raczej kazdy by tak zrobił ;)
|
|
Ktoś cię postrzelił?
|
|
Fanka ty to chyba jesteś po szkole specjalnej, bo rozumu nie ma tobie co zazdrościć.
|
|
Fanka,a co ty tu jeszcze sie udzielasz? Bocianki odleciELI do Afryki wiec i ty stul dziub!
|
|
wydaje mi się, że fanka w swoim sarkazmie jest dużo więcej wiarygodna, jak wy tu niekumaci piszecie :):):): jakie forum i jaka klientela _ takie posty !!! hahaaha
|
|
zonk jestes glupim debilem ---------------------------------------------
|
|
Autor: dvw. dziękuję za opinię , TYLKO uzasadnij !
|
|
Czy nie widzicie że fanka jest ptakiem? Ma więc ona taki maluśki ptasi móżdżek. Nie wymagajcie więc od niej jakichś mądrości bo to nie z tym mózgiem robota.
|
|
W kazdej innej miejscowosci przechodnie zareagowaliby tak samo ...
|
|
Niemam pewnosci lecz sarkazm fanki polega na tym ze niema w tym ,,przypadku,,nic szczegolnego.Ludzie z natury pomagaja w takich sytuacjach i naprawde niema czym sie fascynowac.Smiesznym natomiast jest to ze media stawiaja na piedestal roznych funkcjonariuszy publicznych za to ze wykonuja swoja prace i co najciekawsze ludzi dziwi ze zolnierz ginie jest ranny,podobnie sluzby porzadkowe ....taki zawod wybrali wiec i ryzyko z nim zwiazane....robola rodzina odszkodowan nie dostaje w mediach nie mowia o nich bohaterzy...zgineli za ojczyzne.A kazdy Polak ktory utrzymuje za najnizsza krajowa rodzinejuz jest bohaterem..tylko kto z was to zrozumie.....
|
|
a mickiewicz piszac ze jest niebieska firanka mial na mysli nadzieje narodu, a nie to, ze firanka jest niebieska w pokoju pozdrawia minister oswiaty ---------------------------------------------
|
|
hej,dobrze ,że już Panu lepiej,mam nadzieję ,że to nie było(nie jest)nic poważnego :),pozdrawiam i życzę Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!
|
|
a to zdarzenie było w drugi dzień świat, pewien pan dzwonił i dla niego podziękuj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |