Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto widział te 5 obiektów? |
Widzieliście około 20:15 5 lecących gęsiego obiektów ? Co to może być? Myśliwce? Czy ufo? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto widział te 5 obiektów? |
dokladnie to 6 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zielone ludziki
|
|
a gdzie ty to widziałeś w którym miejscu jeśli można wiedzieć okolice .?
|
|
Ja mślałem ,ze już mam nie pić - bo widzę już nawet nie podwójnie . Dzieki to ich wiecej lecialo /
|
|
zmień dilera bo cię w ....uja robi
|
|
Masakra ...
|
|
Widziałem :) Było ich 5, według mnie to wojskowe śmigłowce.
|
|
leciały w kluczu i dla niepoznaki gęgały niczym dzikie gęsi..panie..co to za mechanizacja teraz..to chyba białostockie..bo gdzież tu u nas takie cuda..
|
|
Od wejścia Rosjan na Ukrainę cały czas latają. Jest most powietrzny Szymany - kraje nadbałtyckie. Latają F-ki, Śmigłowce, czasem można nawet transportowiec wypatrzeć lub usłyszeć. A chyba w Czwartek około 22 leciał AIR FORCE I z Obamą do Tallina. Trzeba zacząć dziennik oglądać, a nie tylko na 4lomza siedzieć. Dużo rzeczy stanie się mniej tajemnicze :-)
|
|
również widziałam, ciekawie to wyglądało! _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Jak lecą to żaden problem, kłopot będzie wówczas kiedy któryś spadnie... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Dziś latają non stop .... Jakieś ćwiczenia ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |