Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
imprezy w Łomży |
Hej! Jestem ciekawa czy będzie się coś działo w Łomży?? Mogliby wkońcu zrobić jakąś imprezę... :):) Bo troszkę nudno w tej Łomży, jak się nic nie dzieje ciekawego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: imprezy w Łomży |
Martynka napisał(a): > Hej! Jestem ciekawa czy będzie się coś działo w Łomży?? Mogliby > wkońcu zrobić jakąś imprezę... :):) > Bo troszkę nudno w tej Łomży, jak się nic nie dzieje ciekawego.
|
|
masz pieniadze to zrob jakas impreze :f
|
|
ciekawe co bedzie w lipcu ciekawego mam zamiar wpasc na pare dni na stare smieci.. pozdrowionka:-)
|
|
Festiwal muzyczny Drozdowo
|
|
są organizowane w gronie znajomych :P Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
hmmm... ciekawe czy Escape... to Freedom w tym roku bedzie :D
|
|
|
Ale gdzie w Łomży jakieś imprezy? W dodatku nie mamy dyskotek ani pubów..... ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
I OBÓZ HARCERSKI NA STRZELNICY!!!!!!!!!!!!!!tommeknet napisał(a): > Ale gdzie w Łomży jakieś imprezy? > > W dodatku nie mamy dyskotek ani pubów..... >
|
|
Tak jak obiecywałem podaję szczegóły imprezy: SUMMER NIGHT FEVER Łomża, 7 7 2006, YAM CAFFE Na Dwóch parkietach zagrają: Sala główna ( latino house progressive) Chriss Jaxx- KluboKawiarnia warszawa, Topless records Plushh- M7 białystok, Yam Caffe seta urodzinowego zagra Puffy- Yam Caffe łomża Sala dolna (breakbeat electro chillout) Szu- www.4vinyl.net warszawa Y@rosh- ostrołeka http://kumate.pl/yamcaffe07.07.gif TA IMPREZA NIE MOŻE CIE OMINĄĆ :))))))) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
hauzer a moze sa w lomzy jakies imprezy na ktorych nie wszyscy beda nacpani lub najebani?? ;))
|
|
napisz czasem coś mądrego... ![]() Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
...gdybym tylko mogl :p
|
|
w ogródku" tyskie" impreza bacardi martini 30 czerwca start 21,00
|
|
w Łomży nie ma ale w Jezewie cerekwicka bedzie:>
|
|
ciekawa impreza sie szykuje;) pozdro dla Plushhha z M7 !!! ps. a kiedy ta cerekwicka bedzie??
|
|
przekaże ;] Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Escape w Nowogrodzie 25.08 :))))) ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |