Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale nudy :-D |
Kto sie nudzi ? He Leci ktos nad rzeke jeszcze ? :-D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale nudy :-D |
do warki ? M
|
|
a moze blizej ci bedzie pod grusza posiedziec?
|
|
moze :> M
|
|
jeśli piwiarnia to tylko pod gruszę,
|
|
Mecze ciekawe i ważne, a tu pytanie "Kto sie nudzi?" :P
|
|
:-D
|
|
ja też się nudzę
|
|
wiercia z tego co wiem to masz męża i dziecko , wiec chyba masz z kim leciec nad rzekę chyba ze szukasz bolca...
|
|
Oooo kto nam się objawił... :P Pan ROBOL :D Dzień dobry! :) Wiesz.... widziałem ostatnio w TV fajną maść na odciski... :P
|
|
witam witam rowniez się cieszę , nie bylo mnie trochę zająłem się mundialem , odciski są , ale się nie martwię nimi, rąsia męska jest mocny uscisk a i żona nie narzeka bo darmowy piling ciała ma he he, graba jak papier ścierny :)
|
|
Autor: gratka (---.lomza.vectranet.pl) Data: 19-06-14 21:21 ja też się nudzę ---------------------- 35 letnia matka, mezatka sie nudzi?
|
|
wczoraj było święto więc można się nudzić tak samo jak można tu wszystko pisać.
|
|
Autor: zxcv4 (---.lomza.vectranet.pl) zona dzieci i ty glupoty piszesz 24 h?
|
|
Autor: chilu jeszcze po angli sie nie otrzasnol to mu wspulczuje
|
|
Autor: mietek12345 (---.play-internet.pl) Data: 20-06-14 18:22 Oooo kto nam się objawił... :P Pan ROBOL :D Dzień dobry! :) Wiesz.... widziałem ostatnio w TV fajną maść na odciski... :P Odpowiedz na tę wiadomość Re: Ale nudy :-D Autor: chilu (---.elomza.pl) Data: 20-06-14 18:36 witam witam rowniez się cieszę , nie bylo mnie trochę zająłem się mundialem , odciski są , ale się nie martwię nimi, rąsia męska jest mocny uscisk a i żona nie narzeka bo darmowy piling ciała ma he he, graba jak papier ścierny :) i sie pokochali teraz beda masarze i tak trzymac dziewczyny i chlopaki:)
|
|
chilu skoro nie masz nic rozsadnego do powiedzenia to lepiej nie pisz .. Poprostu sie nudzilam i myslalam ze jakas mama sie odezwie i mozna bedzie wyskoczyc z maluchami na spacer bo maz pracuje po 15 godzin nawet i mozna oglupiec przez tyle czasu w domu ... A i dla twojej swiadomosci to nie szukam bolca .. Moze ty szukasz ale napewno nie ja :-D skoro znasz tylko takie dziewczyny pokroju dziw*ki skoro tak piszesz to juz twoj problem .. Wyobraz sobie ze istnieja tez normalne dziewczyny :-D widocznie w twoim otoczeniu sa same eh..... Oj szkoda gadac ... Wiec zanim cos napiszesz to walnij glowa o sciane :-D pozdrawiam
|
|
Ładnie niunia pojechałaś mu! :P
|
|
Dzieki :-D he
|
|
cześć gratka odezwij się milego dnia
|
|
gdzie z tobą można normalnie porozmawiać gratka
|
|
młody ona szuka mamy z dziećmi żeby wyjść na spacer. Dobrze trafiłaś - jesteśmy w podobnym wieku :) że tez teraz młodzi na mamy z dziećmi się porywają, żenada.... :P
|
|
Ze co.? Kto sie porywa'? Wytlumacz troszeczke jasniej bo chociaz nie jestem blondynka a nie zrozumialam :-D
|
|
ale kto niby jest w podobnym wieku ? Ja? To sie napewno pomyliles :-D
|
|
wiśienko czemu żenada .... chcę popisać z gratką.... miłego dnia wam życze
|
|
ahha sorki za pomylke to chyba nie bylo do mniie skierowane
|
|
ja z gratką mogę wszędzie na spacer żeby chciała
|
|
hej miłego dnia.
|
|
hej tobie też miłego dnia ciebie dla dzieci dla męza miłegodnia a jak byś chciała popisać odezwij się miłego dniaweekendu. . .
|
|
|
lomzyk jankes i jak ci tam teraz sherlock hmm to pewnie dlatego , ze szukam pracy w UK haha, benefity sie skonczyly, wstyd ręke wyciagac za granica , bylem ponad 3 lata i nigdy nie przekroczylem progu do jakiegos jobseekera itp ale lewusom to nie wadzi, tyle...
|
|
wercia a moze tata jakis sie odezwie , nie napisalas konkretnie , wiec kazdy moze byc ta albo tym zaproszonym na "spacerek" moje kolezanki chodza same na spacery z dziecmi jak mąż pracuje i nie szukaja nowych kontaktow na 4lomza
|
|
Wercia chodziło mi o to że i ja jestem w podobnym wieku co ty bo myślałam ze szukasz mamy do spacerów z dziećmi - ale się nie piszę wiec spokojnie :) młody aaa ty do gratki - myślałam że go Werci mamy co szuka drugiej mamy do spacerów z dziećmi - pomyłka :P
|
|
Autor: chilu a ja juz 12 lat jestem na beneficie i trzy mieszkania w lomzy mam ktore wynajmuje ta szukam znajomosci to juz lato
|
|
a ty przez 3 lata brudu zwiozles za paznokciem z tej angli
|
|
jak ja juz w angli piwo pilem to ty na chleb wolales pep i ty mi tu nie opowiadaj jaki ty bystry jestes kukuleczka kuka chlopiec dziewczynki szuka
|
|
OJ sorka Wisienka123 nie zajarzylam o co chodzi dopiero teraz przeczytalam dokladnie ... Sorka .. A ty tez masz 20 ? :-D
|
|
sherlock mi tam dobrze na osce a Ty wyjebales z lomzy bo cie ganiali na pasażowie haha,
|
|
Autor: chilu chlopie ogarnij sie bo juz glupoty zaczynasz kreslic powiem ci tak w tajemnicy tylko nikomu nic nie mow nikt mnie nie ganial i nie pogonil zawsze z ludzmi piwo pilem .......
|
|
Wisienka123 odezwij sie na poczte :-D
|
|
piwo to mozna pic i z menelem pod smietnikiem to o niczym nie swiadczy , to , ze ktos z toba na nieswiadomce pil piwo nie czyni cie porzadnym czlowiekiem ... you now what a mind mate
|
|
nieswiadomka to masz na drugie heheee
|
|
u mnie na osiedlu nie bylbys taki zabawny trolu
|