Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana prawa jazdy |
Czy ktoś z was orientuje się ile dni maja magistraty na wydanie nowego prawa jazdy. Byłe dzis w Urzedzie Miejskim i pani powiedziała ze jak złozyłem dokumenty 12 czerwca to poczekam 2 miesiące. To juz lekka przesada-w koncu nie straciłem uprawnień do kierowania pojazdami tylko Państwo zmienia nam stare papierowe ksiażeczki na nowe plastikowe(oczywiście za opłatą). Pozdrawiam Dyzmir
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana prawa jazdy |
Nasz polska rzeczywistość. Ale 2 miesiące to przesada na 100%. Faktem jest że kolejki się wydłużyły, ale o wydanie prawa jazdy ubiegają się też nowi kierowcy, świeżo po egzaminie, a tak zawsze czekało się ok.2 tygodni. Teraz podejrzewam że z miesiąc, bo ruch w urzędzie jakich mało.
|
|
Ja zlozylem dokumenty tez na poczatku czerwca no i musze czekac jeszcze kilka dni. Nie dosc ze musimy placic sami za nowe dokumenty, bo przeciez z placonych przez nas podatkow nie mozna wziac. Czas wykonania dokumentu jest tak szybki jak budowa autostrad w Polsce.
|
|
Musisz czekać 2 miechy poniewarz dużo ludzi wymienia prawko i nie mają czasu wymieniac.
|
|
Witam. Termin ustawowy to 27 dni. Pozdrawiam
|
|
Szkoda że tak późno o tym pomyślałeś. Od dawna o tym bębniono w każdym medium. Ja żłożyłem wniosek 20 maja i na 10 czerwca miałem odbiór.
|
|
A ja już wymieniłem :-) rok temu ;-)
|
|
No właśnie dlaczego Polacy zawsze robią wszystko na ostatnią chwilę!!?? I bardzo dobrze!! Czekajcie nawet 3 miesiące!! Było wymienić wcześniej a nie odkładać bo co się odwlecze to nie uciecze... Pozdro
|
|
Jaka komunikacja Prezydenta taki i wydział komunikacji w podległym mu urzędzie. Powinien pogonić troche to towarzystwo ale jest na urlopie PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |