czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nawigacja - gdzie naprawić

Czy ktoś może wie gdzie można by było naprawić nawigację i ile by to kosztowało-brak głosu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nawigacja - gdzie naprawić

róg wojska polskiego i browarnej, tam chlopak naprawi, a ceny nie znam, lepiej isc i zapytac, a wiecej miejsc nie znam, pozdrawiam ;)

Na Aleji Legionów mniej więcej na przeciw jednostki wojskowej przed DaGrasso jest sklep gdzie sprzedaja Cb radia nawigacje itp. Tam rowniez naprawiaja nawigacje. Zajrzyj tam i zapytaj bo cen niestety nie znam. Pozdro. :)

na poznanskiej za stacjo paliw tam najlepiej naprawia jak rownież cen nie znam ale napewno nie zedrze z ciebie jak za zboze pozdro

Ja rowniez polecam serwis na poznanskiej obok urzedu celnego, sam tam naprawialem i jestem zadowolony

moze poprostu masz glos w menu wylaczony? :)

Polecam sklep CB 13stka zaraz obok Da Grasso lub na poznanskiej za stacja paliw, tam naprawiaja nawigacje i znaja sie troche na tym

http://motoNE.pl/

Ostatnio w moim laptopie poszła karta dźwiękowa, z racji tego, że nie mieszkam zbyt długo w Łomży nie byłem zorientowany w firmach zajmujących się naprawą tego typu. Szukałem w sieci i wpadłem na stronę gdzie można zgłosić awarię on line http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu (Wypełniasz formularz, wysyłasz i na adres e-mail dostajesz propozycje naprawy (nawet z wstępną wyceną) z okolic i wybierasz ten który Ci odpowiada. Mam nadzieje, że pomogłem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org