piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
z powodu wyjazdu

Z powodu wyjazdu oddam w dobre ręce owczarka niemieckiego. Pies ma 5 lata i aktualne szczepienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: z powodu wyjazdu

To przykre że nie możesz zabrać psa

Znajdź mu kogoś z rodziny,czy Zdajesz sobie sprawę jak bedzie cierpiał?

Judyta99

Tak
nie wyjeżdżaj, usiądź z psem i płacz. :)
Judyto jeżeli kamiloo zwraca się na forum znaczy rodzinę i znajomych obleciał(a).

Uwaga!!! nabity :)))))

Może zgłosić się na FB, są grupy miłośników zwierząt, którzy je chętnie przyjmują. Tylko nie oddawaj go do schroniska.

http://www.n-tech.pl

Wiem jak będzie cierpiał z rodzino to się dobrze wychodzi na zdjęciach i to tylko w środku a wyjeżdżam do pracy nie mogę go ze sobą zabrać
ale dzięki za podpowiedzi

Witam

Prosze o jakiś kontakt w sprawie pieska

Czepiacie się chłopaka. Są sytuacje w życiu, kiedy nie da się zapewnić dobrego bytu zwierzęciu, pomimo, że kocha się je najbardziej na świecie. Zwierzę to nie zabawka, czasem trzeba podjąć ciężką decyzję i znaleźć mu dom, gdzie zapewnią mu jego potrzeby. Lepsze to, niż trzymanie zwierzaka w zamknięciu.
kamiloo987 napisz coś o charakterze psa, o jego predyspozycjach itp. Proponuję zrobić mu wydarzenie na fb, ogłosić też na dogomanii. Jeśli chcesz, by Twój pupil trafił do na prawdę dobrego domu podpisz z przyszłym właścicielem umowę adopcyjną, możesz też o pomoc poprosić fundację.

Mądry właściciel, kiedy nie może się już zajmować psem, szuka mu dobrego domu. Głupi psa wywiezie lub przerzuca przez ogrodzenie schroniska. Więc nie piszcie bzdurnych komentarzy.

Ja bym chciała pieska a wyslesz zdjęcia agnieszka199429@wp.pl

pies .... czy suczka .... długowłosa czy też nie .... ? jeśli to "dziewucha" i jest spokojna, nie agresywna do dzieci to możemy się dogadać mam już jednego pieska to było by do pary ( warunki wzorowe,piesek nie na łańcuch !!! )

Paradox

KONTAKT kamilchak@wp.pl

kamilchak@wp.pl
proszę pisać osoby chętne a ja podam numer telefonu i mogę wysłać zdjęcie na komórkę

ważne,że Kamil nie wyrzucił psa,ale stara się zapewnić opiekę,dziś niewielu takich-Powodzenia!

Judyta99

owczarki są suuuuper ;)

Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org