Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
z powodu wyjazdu |
Z powodu wyjazdu oddam w dobre ręce owczarka niemieckiego. Pies ma 5 lata i aktualne szczepienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: z powodu wyjazdu |
To przykre że nie możesz zabrać psa
|
|
Znajdź mu kogoś z rodziny,czy Zdajesz sobie sprawę jak bedzie cierpiał? Judyta99
|
|
Tak nie wyjeżdżaj, usiądź z psem i płacz. :) Judyto jeżeli kamiloo zwraca się na forum znaczy rodzinę i znajomych obleciał(a). Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Może zgłosić się na FB, są grupy miłośników zwierząt, którzy je chętnie przyjmują. Tylko nie oddawaj go do schroniska. http://www.n-tech.pl
|
|
Wiem jak będzie cierpiał z rodzino to się dobrze wychodzi na zdjęciach i to tylko w środku a wyjeżdżam do pracy nie mogę go ze sobą zabrać ale dzięki za podpowiedzi
|
|
Witam Prosze o jakiś kontakt w sprawie pieska
|
|
Czepiacie się chłopaka. Są sytuacje w życiu, kiedy nie da się zapewnić dobrego bytu zwierzęciu, pomimo, że kocha się je najbardziej na świecie. Zwierzę to nie zabawka, czasem trzeba podjąć ciężką decyzję i znaleźć mu dom, gdzie zapewnią mu jego potrzeby. Lepsze to, niż trzymanie zwierzaka w zamknięciu. kamiloo987 napisz coś o charakterze psa, o jego predyspozycjach itp. Proponuję zrobić mu wydarzenie na fb, ogłosić też na dogomanii. Jeśli chcesz, by Twój pupil trafił do na prawdę dobrego domu podpisz z przyszłym właścicielem umowę adopcyjną, możesz też o pomoc poprosić fundację. Mądry właściciel, kiedy nie może się już zajmować psem, szuka mu dobrego domu. Głupi psa wywiezie lub przerzuca przez ogrodzenie schroniska. Więc nie piszcie bzdurnych komentarzy.
|
|
Ja bym chciała pieska a wyslesz zdjęcia agnieszka199429@wp.pl
|
|
pies .... czy suczka .... długowłosa czy też nie .... ? jeśli to "dziewucha" i jest spokojna, nie agresywna do dzieci to możemy się dogadać mam już jednego pieska to było by do pary ( warunki wzorowe,piesek nie na łańcuch !!! ) Paradox
|
|
KONTAKT kamilchak@wp.pl
|
|
kamilchak@wp.pl proszę pisać osoby chętne a ja podam numer telefonu i mogę wysłać zdjęcie na komórkę
|
|
ważne,że Kamil nie wyrzucił psa,ale stara się zapewnić opiekę,dziś niewielu takich-Powodzenia! Judyta99
|
|
owczarki są suuuuper ;) Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |