Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policyjny passat b7 |
buhaha, gdzie oni w łomży rozpędzą się do setki? chyba z mostu.Marnotractwo pieniędzy w takiej miescinie jak lomza.Tu wystarczą polonezy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policyjny passat b7 |
dobrze ze na fotach widać nr.rejestracyjny heh :)
|
|
Fajnie - jest cały na zdjęciach, teraz wiadomo na co zwracać uwagę :) A rozpędzać to się on będzie w okolicach Łomży.
|
|
najszybszy w miescie hmm ciekawe...;-)
|
|
Dobry tekst "Ma silnik z silnikiem V6 " to dopiero bestia :)
|
|
No, teraz już lepiej.. :)
|
|
BL 37291 zapisać zanim ocenzorują ---------------------------------------------
|
|
hahahaah jak by w łomży mocniejszych samochodów nie było 300 koni
|
|
Co im z mocy i osiagow jak kierownik sredniej jakosci bedzie. Jest taka anegdota - dzwoni klient do salonu Audi i mowi, ze rozbilo sie wlasnie jego super nowe 1 dniowe a8, bo systemy nie zadzialaly i zada zwrotu pieniedzy. Na co sorzedawca pyta jak to nie zadzialaly??? No jechalem ok 160 km/h i na ostrym zakrecie mnie wyrzucilo z drogi. A panu nic nie jest??? Nie nawet zadrapania nie mam ale auto do kasacji!!! Na to sprzedawca - systemy zadzialaly tylko panu myslenie sie zawiesilo okolo 100 m przed tym zakretem... Oby wiec VW nie skonczylo jak Alfa chwile po "rozdziewiczeniu".
|
|
Sa i nawet 500KM, nie ma co chwalic 300KM
|
|
Policyjny passat b7 Autor: ELop (---.multi.internet.cyfrowypolsat.pl) Data: 20-12-13 14:51 buhaha, gdzie oni w łomży rozpędzą się do setki? chyba z mostu.Marnotractwo pieniędzy w takiej miescinie jak lomza.Tu wystarczą polonezy. Marnotwactwo? A co to za wyraz jest?
|
|
Jakie marnotrawstwo im takie autko w pół roku się zwróci a przez kolejne będą na nim zarabiać
|
|
admin to co napisał o tym że to najszybsze auto haha śmiech na sali po prostu (.) (.)
|
|
coraz bardziej policyjne te panstwo i miasto. aby tylko kase ciagnac z i tak biednego społeczenstwa. tutaj np. lecimy z przyczepa suvem 140km/h autostrada srodkowym pasem, wyprzedza nas police, strzał swiatłami i napisem"police" abysmy zwolnili i pojechali dalej( tak na marginesie to jechali jaguarem XF a ile mieli koni to w stadninie wiedza heheh) i bez mandatu i takich tam chamskich zagrywek raz stanołem na rondzie aby kolega mógł wyskoczyc, z tyłu police podjechało przypakiem i oficer pyta sieczy wszystko ok a nie z kad teraz wezme ze 300 na mandat i tłumaczy jak to wielkie wykroczenie zrobiłem. a sami nie lepisi jak ten policjant co zabił dziewczyne i uciekł( sprawa z wiadomosci dzisiejszych) a moze by ja uratowali jak by zadzwonił po pogotowie odrazu. i steki innych którzy non stop za szybko, zle i nie tak prowadza swoje auta prywatnie a innych pouczaja. nie chodzi tutaj o to ze popieram zle achowania na drodze ale czasmi te milicjany przeginaja za duzo a straz miejska z pochowanyi za krzaczorami fotoradarami to juz to samo własnie powinna byc rozwiazana.
|
|
dobrze że wzięli VW :D jest szansa że więcej będzie na serwisie niż na drodze haha :D
|
|
I co wam z tych numerów :D haha i tak ich nie bd widzieć jak bd jechać za wami bo odległość za duża a pozatym policja zmienia numery rejestracyjne co jakiś czas. :) nie wiem czy wiedzieliście
|
|
To prawda, ale coś na czarnej Vectrze się długo trzymają ;)
|
|
Na to się zawsze kasa znajdzie... Pomysłowo.
|
|
Tylko coś stare te numery bo teraz rejestrują powyżej 47 z przodu więc pewnie do zdjęcia założyli z jakiegoś innego.
|
|
a po co wam numer rejestracyjny? teraz już bedzie wiadomo odrazu, najnowszy passat za wami w lomzy czy okolicy, oczywiste ze policja, w lomzy nikt nie jezdzi takim samochodem
|
|
Teraz sie chlopaki dowartosciuja ;-). Juz widze ich grozne miny w tym pasacie. Panowie dajcie spokoj z tymi minami podczas kontroli bo nie wytrzymanie ze smiechu a panie policjantki to juz istny cyrk. Pozdrawiam i wesolych swiat :-D:-D:-D
|
|
Z Tymi Paniami to sie zgodzę. Cyrk. Niedawno byly u mnie na interwencji. Samochod zaparkowałem na chodniku, a i tak wyszlo na moje. 1,5 m przejścia bylo. Miny miały groźne to fakt. Jednak moją uwagę bardziej przykuły różowe paznokcie i złote okulary. I gdzie tu regulaminowy wygląd funkcjonariusza o którym tak było głośno??? A co do Panów to prędzej czy później gdzieś rozbiją tego passka. Knox
|
|
czemu rozbiją? pełno takich cywilnych po Polsce lata i mają się dobrze, to jak ? ma coś robić ta Policja czy nie? jak by kupili Kia to by były za słabe , maja mocne i dobrze oby się procedury trzymali w Łomży raczej ich nie zobaczymy tylko na trasie Kto nie pamięta Ten nie Przypomni
|
|
Maliszewski , czarna nieoznakowana Vectra od zawsze "pracowała" na numerach BL19495 , nie zauważyłem , aby blachy kiedykolwiek zostały zmienione .
|
|
Trzeba jeździć przepisowo to i passat nie będzie groźny ;) a jeżdżąc po mieście stwierdzam że jest potrzebny bo niektórzy kierowcy to i taczką nie powinni się nawet poruszać ;(
|
|
Naprawy takiego passata , nie będą należały do najtańszych, a więc z budżetu P. dalej będą wypływać pieniądze. I nawet produkowany od 2010, może jeszcze pokazać pazur niczym Dreamliner :) , Posiadanie samochodu z motorem 300konnym, będzie "być może" doskonałą frajdą nie tylko w doganianiu potencjalnego "pirata" , ale i w podnoszeniu sobie adrenalinki, gdy nuda zagląda podczas slużby, bądz co bądz, polic()nt to też czlowiek. Niestety, są samochody z większymi motorami, i w cale nie są to porshe i ferrari, wiec gdy coraz więcej ludzi będzie sprowadzać samochody ponad 4L. policja uzna ze passat jest za słaby, za 4 lata passat odejdzie na zasłużoną emeryture i trzeba będzie wymyślić coś nowego.Policja będzie jeżdzić najnowszymi mercedesami bmw jak niemcy, trzeba pokazać się z dobrej strony, i udowodnić, że polska policja to nie byle policja, a POLICJA.
|
|
proponuje rower zamiast samochodu możne by troszkę zrzucili kilo CACPER___
|
|
dofinansować jakiś zakład produkcyjny to unia nie pozwala, ale dozbrajać POlicję to i owszem.
|
|
Jednak Polska to dziwny kraj (a wlasciwie ludzie w niej mieszkajacy). Czy gdzies za granica tak sie brandzluja nad wszystkim ludzie? Kupili/ dostali to maja,tyle. Po co tyle jakis dywagacji na ten temat?!
|
|
pewnie po to ze to z naszych podatkow Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to je przestan placic, zamiast narzekac :D
|
|
To nie jest takie proste. A jak urzędnicy wyjezdzają na wakacje do afryki, za twoje pieniadze to jest wszysko ok.
|
|
No pewnie w innych krajach to nie z ludzi podatkow. Ja sie tylko zastanawia ile wy placicie tych podatkow ze tak na wszystko starcza? Na policje,szpitale,zusy boze,zeby nie Ty jeden z drugim to Polska by padła :D
|
|
o wiele za duzo, powinno byc tylko pogłowne w kwocie 100 zl od osoby jak mawia Mikke a nie inne i banda urzednikow do ich obslugi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bez podatków władza sama by nie miała co do gara wlożyc dzieciom, a wydawanie pieniędzy miliony polaków, na luksusy, to juz grubszy temat
|
|
Wystarczyło kupić 2l doładowany, z którego te 300 kucy można lekko wykręcic
|
|
Typowa polska zawiść i nic więcej. Gangsterzy w golfach z podtlenkiem lpg mają ból duupy. Czasy VW Vento i Fso Polonez dawno minęły wg mnie już dawno kilka takich aut powinno jeździć w policji. Ten samochód służy też nam - normalnym użytkownikom dróg. "Zawiść zazdrość zamiast starać się mieć więcej"
|
|
Elop ale mokro chyba w kroku miałeś jak pisałeś tego posta co ;)???? Popatrz zwykły pojazd służbowy jakich miliony na drogach a Ty od razu podnieta i rewelacyjne wiadomości przynosisz hehe:). Nawet że już go na wypadku dostrzegłeś...toż to rewelacja na pierwszą stronę ogólnopolskich gazet -obdzwoniłeś już??? a jaki Ty podatnik wielki hehehe...to pochwal się ile tego podatku zapłaciłeś w swoim życiorysie :) Tu widzę na forum najwięksi są podatnicy. Swoją drogą to od zasiłku MOPS i z UP takie duże podatki potrącają???/
|
|
zuzzana, powiem jedno, wes do buzi i zatkaj tak jak to lubisz robic
|
|
...a to mi pojechałeś hehe... o właśnie czy na więcej Cię stać??? Zapomniałem dopisać że prostackie słownictwo traktuje jak samych prostaków - półgłówków, których przekazy traktuje się najmniej poważnie jak i ich samych;) ...Nie produkuj się więcej bo nie podejmę beznadziejnej konwersacji z małostkowym człowiekiem, który w życiu nic nie potrafi tylko podniecać się i żalić się na forum. Pozdrawiam;)
|
|
zuzzana, kto się tu produkuje? napisalem najpierw jedno zdanie potem dwa a ty głupia krowa całe litanie jak to baba bez charateru, tylko debil się tlumaczy. Dorobiłaś się może starego golfa i wypowiadasz sie w temacie o samochodach.O ile w ogole masz prawo jazdy i tatuś tego samochodu ci nie kupił.Ot baba która potrafi ... co nowego wymyslisz?
|
|
Zaczopki szukasz? przed chwilą zalozylas konto i chcesz zostac królową forum?
|
|
No panowie policjanci, osiągi tego auta są ładne, ale z tymi osiągami po naszych drogach jeździć no i bez ubezpieczenia tak jak jeździcie to chyba przesada? Bo pewnie jeśli dojdzie do stłuczki to albo usilnie zwalicie winę na uczestnika kolizji albo sami dostaniecie po bandzie, no ale cóż, taki zawód no i ryzyk-fizyk. Będziemy obserwować rezultaty i porażki. Pozdrawiam. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
B7, oby nie skończył jak Alfa.
|
|
A Vectra dalej będzie śmigać? ________________________________________ www.autosalonik.pl
|
|
@autopokaz A Vectra dalej będzie śmigać? Widziałem Vectrę w sobotę prawdopodobnie na służbie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |