środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Płoną....ŁSM

Skąd takie wnioski że to młodzież pijana akurat.? może to świadome tłumaczenie się przed sądem, że oskarżony był pod wpływem... Panie prezesie, Łomża to nie Nowy Jork, a tym bardziej daleko Nam do niego. Pomyślał Pan może przez chwilę o instalacji monitoringu? parking, śmietnik itd? w drodze przetargu takie rozwiązanie pozoli na zaoszczędzenie kasy a dwa na poprawienie bezpieczeństwa mieszkańców.

Przyjdzie czas ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Płoną....ŁSM

to kto podpala?? monitoring jak najbardziej---to jest bat!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

jak to kto ? emeryci nudzą się i podpalają

A ja proponuję niech prezes swoich wiecznie naburmuszonych pracowników postawi w nocy na straży tych śmietników to może w dzień będą przyjemniejsi.

nooo, czekam na dalsze propozycje idiotow---moze jakis okaze sie idealny

Katon

Prezes504
Co jak co ale świadome tłumaczenie się przed sądem, ze było się pod wpływem nie zmienia nic. Błędem i zwolnieniem z winy byłoby tylko wtedy podczas takiej sytuacji gdyby osoba udowodniłaby, że pierwszy raz spożywała alkohol i nie potrafiła przewidzieć jak się zachowa

Najlepiej zamontujmy wszędzie kamery, niech wielki brat patrzy. A my nieobserwowani zostaniemy tylko w domu w toalecie

Łomża leży na Mazowszu !

Panie Prezesie Brodziuk, jest takie przysłowie "kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada". Nikt mieszkańców bloku Chopina 1 nie pytał się, czy wyrażają zgodę na powstanie tam baru. Do godziny 2 w nocy często nie można spać, bo krzyki wrzaski, wyzwiska, bijatyki pod oknami i balkonami słyszymy i oglądamy. Gdy dzwonimy do administracji spółdzielni Jantar, to odsyła się nas z interwencją do policji. Nikt z pracowników Spółdzielni, Administracji nie pofatygował się sprawdzić, że ogródek przy wymienionym bloku jest otwarty do godziny 1-2giej w nocy a nie do 22,00. Macie w nosie lokatorów. Buńczuczność pracowników po prostu przeraża.

Bo śmietnik powinien stać w śmietniku a nie na na zewnątrz jak to wygląda ...

zewka :)
Jest takie coś jak STOPERY:):)

Mi też przeszkadzają krzyki kiedy bandy gnoi wracają z JAMY pod moimi oknami z rozdartymi japami.

Ale do SM nie latam .

zewka 1000% racja!!! a teraz lament! NIE MA MONITORINGU NIE MA WINNYCH PANIE PREZESIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Katon

Monitoring niewiele tu da- jak jest ciemno to nic nie widać, a jak kaptur na głowę nałoży to go nie rozpoznają. Ostatnio odwoływałam się do monitoringu i właśnie takie tłumaczenie słyszałam.

bo lipa kamery! PTZ i ir kamery pomogą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org